Vakiota, vakiota & vielä kerran vakiota ! =D

  • Toni

Viime päivinä ajatukset ovat seilanneet aika vahvasti Vakioveikkauksen maailmassa ! Torstaina oli lätkävakio, joka taisi olla järjestyksessään nyt toinen syksyllä. Minulle syksyn eka mihin osallistuin. Sen myötä laitoin Suomen & Ruotsin pääsarjat tilastojen osalta kuntoon. Jääkiekkoakin pelailen silloin tällöin, mutta tilastot ovat välillä vähän niin ja näin verrattuna jalkapalloon johon panostan paljon kovemmin. Aivan voittoon asti en tällä kertaa kuitenkaan päässyt jääkiekkovakiossa.

Sitten perjantaina oli EM-karsinta futista Vakio täynnänsä & nyt sain napsittua hyvin pikku järjestelmällä kohteita yksi toisensa jälkeen kiinni. Ei se kovin vaikea rivi ollutkaan, mutta haistoin ettei Italian vierasvoitto ole läpihuutojuttu P-Irlantia vastaan joten siinä oli ristivarmistus & yllättävän vähän pelattu Bulgarian voitto Walesista vieraissa oli prosenttien valossa kierroksen suurin yllätys joka tosin ei minua yllättänyt ollenkaan. Ainoa väärin mennyt kohde oli Sveitsi joka hävisi vieraissa Montenegrolle. Mulla oli x2 siinä. Sveitsi on varsin vaikea voitettava koska osaa puolustaa hyvin & en uskonut että Sveitsi tekee 'Suomet' ja häviää 2 EM-karsintapeliä putkeen. Harvinaista kuitenkin Sveitsinkin tasoiselle ryhmälle. No tulipahan edes muutamat kympit.. eikä jossitella täysosumalla alavoittoineen..

Sitten tänään launtaina alkoivat ne Vakioveikkauksen SM-kisat. Ei ihan helppo rivi vaikka ne ihan parhaat ryhmät pitivätkin. Ihan ok oli tuo 9 oikein kisarivini tulos. Ompahan joku 2000. yli 20 000 osallistujan joukossa ! =D Parannettava toki on. Se on niin pienestä kiinni. Jokainen osuma merkkaa niin paljon.. joten huolella on rivit tehtävä. 10 oikein oli vähän ennen loppua kunnes yhtäkkiä tuli 2 pahaa tyypillistä loppuhetken muutosta & oli enää 8 oikein. =/ Kunnes huh Charlton tasoitti vielä heti perään ja pääsi edes siihen 9:ään. Äänekosken listalla olen eka kierroksen jälkeen 9. Yhdellä oli 11 ja neljällä 10 oikein täällä. Yritetään nyt taistella ensin mitalisijoista Äänekoskella & jos menee erityisen hyvin homma eteenpäin niin tavoitellaan suurempia ja samalla myös lunastuksia ! =)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus