Voittoputki senkun jatkuu wautsi wau !

  • Toni

Torstaina jatkettiin siitä mihin viime kerralla jäätiin eli kotimaisen Veikkausliigan ottelut osuivat varsin komeasti jälleen ! Mypa 1, Mypa-1 1, VPS-HJK x olivat hienoja osumia joista hyödyin sekä veikkaukselle että ulkomaille pelaten huomattavasti. Myös kokeilun arvoinen pienempi veto Tampere U-TPS x osui. Torstaina tein sinkkuosumien lisäksi ulkomaille pari täydellistä järjestelmävetoa jotka olivat >

Mypa1-VPS-HJK x-Kanada-Norja1(huh huh jännäksi meni)-St.Patricks-UCDx
Mypa-1 1-VPS-HJKx-Kanada-Norja1-St.Patricks-UCDx

Pientä jälkianalyysiä : Perinteisesti kotivahvan Mypan oli aika avata maali ja pistesaldo 2 ekan huonon ottelun jälkeen & hyvin aloittanut Jaro oli jo perinteisestikin juuri sopiva vastustaja siihen ja ketsuppipullo ilmiöhän siitä tulikin ja maalihanat aukesivat..

HJK aloitti kahdella voitolla, tilastotasurin paikka siis.. ja kun VPS ei viime kautenakaan juuri kotonaan hävinnyt, mutta pelasi 7 kertaa siellä muistaakseni tasan, niin tähän paikkaan tuo risti maistui oikein hyvin..

Kanada-Norjan piti olla pomminvarma peli järjestelmään, mut yllättävän tiukaksipa menikin.. no onneksi yksilöratkaisu nähtiin muutama minuutti ennen loppua. Pirullinen joukkue tuo Norja meinaa olla näköjään..

Irlannin sarjaa, ainoa noista peleistä perjantaina pelattu matsi osui myös komeasti. Nämä joukkueet pelaavat keskenään ihan tuhottoman paljon tasureita & 0-0 se tulos oli totesin iloisasti aamuyöstä saavuttuani baarista kotiin. Yli 4 tasurikerroin oli mainio ulkomaille, myös sinkkuna. En antanut sarjataulukon hämätä vaikka St.Patricks johtaakin ja UCD vissiin toiseksi viimeisenä. Taas kerran siitäkin huolimatta tiukka vääntö noilla keskenään.

Perjantailta myös toinen tilastotasuri tarttui haaviini perjantailta > Galway United-Finn Harps x. Ja vielä kokeilu ihan pienellä panoksella Shamrock Rovers-Derry City x osui myös. Ainoa mikä vähän harmitti perjantailta oli etten muistanut huomioida Venäjä-Valko-Venäjä peliä. Olen havainnut viime vuosina että oli sitten Venäjän joukkue miten tasokkaalla joukkueella tahansa mukana niin aina tulee vaikeuksia näiden ex-neuvostoliittolaisia joukkueita vastaan. Niinkuin eilenkin, aivan huikea 11.00 tasurikerroin olisi ollut esim. Centrebetillä tarjouksena. Myös Valko-Venäjän voitosta(joka oli kuitenkin suht lähellä, johti jo 2-0) tarjottiin peräti yli 20 kerrointa.

Kannattipa eilen käydä lukasemassa myös aamulehden vihjepalsta. Uskoin mitä luin ja sen perusteella tyrkkäsin Ranskalle voiton Italiaa vastaan Ranskan kovan maalivahdin Huetin voimalla & uskoin myös Pittsburghiin jota vihjasivat myös. Molemmat kohteet pelasin sinkkuina sekä vielä tuplana ja siitäkin muutama kymppi tuli. Hieno putki on kyllä päällänsä. Pitää yrittää nyt vähän rauhoitella itseään ja takoa itselle järkeä päähän ettei tämä näin voi enää kauaa jatkua.. joten malttia peleihin !

Joo ja saimpas jo tuossa päivällä hommattua äidillekin huomiset lahjat ! Eikä tarvi siitä enää stressata.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus