somemoresex?

  • Sanna

Joo. Ajattelin jakaa tämän pienen arjen piristyksen teillekkin. Yleensä ottaen kirjoitan ja jaan kuvia vaan yritykseeni liittyen, -mutta nyt saatte nähdä jotain ihan muuta :D
Innostuin kuvaamaan elämäni ensimmäistä "seksiasua". Oikeastaan tuohan on korseletti ja käyttötarkoituksiahan voi olla monia ;) Itselläni kuitenkin oli päämääränä yllättää mieheni tuo päällä kynttilöiden valossa. Yllätys onnistuikin paremmin kuin hyvin ja mieheni ilme oli näkemisen arvoinen :D Mietin, kuinka pienillä asioilla arjesta voi tehdä mielenkiintoisempaa ja "luxusta". Enkä tarkoita pelkästään virikkeitä petipuuhiin, vaan noin ihan yleisestikkin. Tarvitseeko hienoimmat astiastot taikka viinilasit säästää juhlaan, kun niistä voi nauttia arkenakin?
Nämä alusvaatteet löysin yllätyksekseni New Yorkerista, Ideaparkista. Jos rahaa olisi ollut käytössä enempi, asuja olisi lähtenyt matkaan MONTA! Hinta-laatu kohdillaan. Ei muuta, kun naiset yllätyksiä suunnittelemaan!Yleensä niistä koituu jotain kivaa "vastalahjaa" itsellekkin ;)

ja kermana kakun päälle!
ja kermana kakun päälle!

<3: Sanna
http://somemore.fi/
Marraskuun loppuun asti kaikki kaulakorut -40%!!!

Kirjoitettaessa soi Robin-parasta just nyt

3 kommenttia

Ihana Elisa

27.10.2014 17:26

Ei todellakaan pidä hienoja laseja ja juhlapukuja yms säästellä. Ihmiset juhlii muutenkin liian harvoin, tai paremminkin tekee arjestaan tavallistakin harmaampaa, vaikka sen lihapullat ja muusin voi tarjoilla vaikka vain huvikseen kauniisti kattaen ja juoden maidon vaikkapa viinilaseista. Itse harrastan moista "pröystäilyä" usein.
Ja pisteet korseletista. Komee on. Itse omistan moisia ehkä liikaakin... :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sanna

27.10.2014 21:55

Nimenomaan! Minä myös :) Veikkaan, ettei tuo jää ainoaksi ;)

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus