Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Vältä tätä ja katso tätä  1

Mitä ihmisten pitäisi välttää ovat tyhjänpäiväiset taide-elokuvat ja liiallinen uskonnollisuus. Tosi-uskovaisten palvonta on samalla tavalla kritiikitöntä.

Kävin epäonnekseni katsomassa höyryävää sontakasaa, eli vuoden parhaaksi elokuvaksi valittua tekelettä nimeltä Menetetty maa. Mikä se suitsutettu sanoma muka oli? Hyville ihmisille käy joskus huonosti? Wou, eipä olisi tuota millään uskonut. Päättömän juonen lähes ainoa sisältö on seurata ällöä henkisesti häiriintynyttä palkkamurhaajaa - jos tuota voi siksi kutsua, kun käy murhaamassa toimeksiantajansakin. Välillä Tommy Lee Jones tosin käy höpisemässä omiaan.

Mitä ihmisten pitäisi katsoa on vaikkapa Fitna, Geert Wildersin filmi islamin sisäänrakennetusta kieroutuneisuudesta, mutta mieluummin hyssytellään ja vähätellään tyyliin "Islam on rauhanomainen uskonto". Minua ei ainakaan yllätä, että muslimien reaktio filmiin, jossa Koraania moititaan kiihkoilusta ja väkivaltaisuudesta, on ollut kiihkoileva ja väkivaltainen.
http://www.liveleak.com/view?i=7d9_1206624103


Blogin pitäminen - turhuuksien turhuus?  1

Blogin pitäminen oli tarkoitus aloittaa joskus marraskuussa mutta ottaen huomioon kaikki tärkeämmät asiat - joita on suunnilleen miljoona - blogin pitäminen on jäänyt. Tästäkin tulee vain jonkinlainen harjoitusblogi, paremman voi sitten tehdä jonnekin muualle toiste.

Tämähän on kai eräänlainen päiväkirja?
Jotkut kokevat varmaan itsensä tärkeämmiksi kirjoittamalla blogia, jota jotkut erehtyvät jopa vahingossa joskus lukemaan, mutta minulla ei ole sellaisia harhakuvitelmia. Parempihan se on kaikille etteivät tuhlaa aikaansa toisten höpötyksiin?

Tässähän olisi loistava mahdollisuus valittaa kaikesta mahdollisesta epäonnesta, mutta eipä enää tee mieli. Blogin pitämisestä on sittenkin jotain apua? Tästä täytyisi tehdä tutkimus, nimi voisi olla vaikka "Satunnaisten sanojen näppäilyn rentouttava vaikutus".