Vältä tätä ja katso tätä

  • KnoxBeza

Mitä ihmisten pitäisi välttää ovat tyhjänpäiväiset taide-elokuvat ja liiallinen uskonnollisuus. Tosi-uskovaisten palvonta on samalla tavalla kritiikitöntä.

Kävin epäonnekseni katsomassa höyryävää sontakasaa, eli vuoden parhaaksi elokuvaksi valittua tekelettä nimeltä Menetetty maa. Mikä se suitsutettu sanoma muka oli? Hyville ihmisille käy joskus huonosti? Wou, eipä olisi tuota millään uskonut. Päättömän juonen lähes ainoa sisältö on seurata ällöä henkisesti häiriintynyttä palkkamurhaajaa - jos tuota voi siksi kutsua, kun käy murhaamassa toimeksiantajansakin. Välillä Tommy Lee Jones tosin käy höpisemässä omiaan.

Mitä ihmisten pitäisi katsoa on vaikkapa Fitna, Geert Wildersin filmi islamin sisäänrakennetusta kieroutuneisuudesta, mutta mieluummin hyssytellään ja vähätellään tyyliin "Islam on rauhanomainen uskonto". Minua ei ainakaan yllätä, että muslimien reaktio filmiin, jossa Koraania moititaan kiihkoilusta ja väkivaltaisuudesta, on ollut kiihkoileva ja väkivaltainen.
http://www.liveleak.com/view?i=7d9_1206624103

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:03

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus