Ilmaiseksi Roskildeen?

  • Anita

Jos ei kiinnosta maksaa sitä perinteistä kahta ja puolta festaroinnista, juuri nyt olisi sitten toimittava ilmaisen Roskilde-lipun eteen. Ja se tapahtuu seuraavalla tavalla:

Hae street teamiin. ”Työt” tehdään ennen itse h-hetkeä: jaetaan festari flyereitä ja julisteita ympäri omaa kotikaupunkia. Palkkiona lippu tapahtumaan. Pidän ideasta, koska kyse ei ole roskienkeräilystä, missä ei näe yhtään omaa lempibändiään (toki tämäkin pesti on tapahtumassa tarjolla). Plussana myös pääsy omalle alueelle itse tapahtumassa, jossa tarjolla virvokkeita edukkaampaan hintaan. Taloudellisesta näkökulmasta etu on hyvä, koska Roskilde on hintava tapahtuma. Ne edukkaammat kaupat on hienosti sijoitettu junamatkan päähän, että rahat tulisivat varmasti käytettyä itse alueella. Yksi syy, miksi valitsen ensi kesänä Szigetin, jos taas festareille mielin.

Mutta siitä ilmaisuudesta. Street team on kartoittanut viime vuonna mukana olleet ja loput paikat ovat nyt tarjolla uusille tulijoille. Jos tunnet sen jonkun viime vuonna mukana olleen, pyydä suosittelijaksi, voi jopa auttaa.

Kiinnostuit? Jos kyllä, meiliä osoitteeseen street-team(a)roskilde-festival.dk 15 joulukuuta mennessä. Kerro Lontoon kielellä, että haluat hakulomakkeen tehtävään ja that is it. Lappunen on tänä vuonna perustiedot ja kolme kysymystä tiedusteleva miniläpyskä.

Roskilde 2009.

Kirjoitettaessa soi Kent: Columbus

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi