Unihippapiilonen

  • Anastasia_

Pelivälineet:
Henkilö, jolla on tosi paha yskä.
Henkilö, joka on menossa aamuvuoroon.
Parisänky ja vaihtoehtoinen nukkumapaikka, kuten sohva.

Pelin tarkoitus:
Kuten normaalissakin hipassa tai piilosilla olossa, eli päästä pelikumppania karkuun tai piiloon. Peliin luo aivan oman tokkuraisen tunnelmansa ja hitaan temponsa se, että molemmat pelaajista ovat omien pelivuorojensa välissä sikeässä unessa.

Pelin kulku:
Pelaajat käyvät nukkumaan. Yskäinen osapuoli alkaa yskiä ja aamuvuoroon menevä osapuoli vakuutella, ettei yskiminen lainkaan valvota häntä. Yskijä odottaa, että aamuvuoroon menijä ehtii nukahtaa ja siirtyy sitten salaa nukkumaan vaihtoehtoiselle nukkumapaikalle, esim. olohuoneen sohvalle.

Aamuvuorolainen havahtuu jossain vaiheessa unestaan huomaamaan, että yskijä on hävinnyt vuoteesta. Seuraa etsintä. Kun aamuvuoroon lähtijä löytää yskijän nukkumasta piilostaan, herättää hän tämän ja komentaa takaisin sänkyyn nukkumaan. Koska yskijä luulee aamuvuorolaisen olevan jo töihinlähtöpuuhissa, tottelee hän mukisematta.

Kierros alkaa alusta. Leikkiä voidaan halutessa toistaa useita pelivuoroja yön aikana, kunnes antibiootit alkavat purra, aamuvuorot loppuvat tai toinen pelaajista kyllästyy ja piilottaa sohvan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus