Jotain kirjotusta

  • kerkkila

Tuli sitten käytyä taas osteopaatilla (aivan helvetin hyvällä sellasella!!) kun loukkasin sen saman kohan selästä pulkkamäessä. Paljon helpompi taas olla :) En kuitenkaan pysty lähtemään Poriin kattomaan isoäitiä tai auttamaan kaveria muutossa :(

Se osteopaatti (en oo ihan saletti siitä ammattinimikkeestä...) kertoi, että tää mun selkävaiva johtuu yhdestä nikamasta ja jos sitä ei saa pois ulkokierrosta, mun selkävaiva ei ikinä parane. Nyt kun sain iskun selkään pulkkarinteessä, se on verrattavissa hampaan hermoon joka saa kylmää uudestaan. Ei se tee kovin hyvää.

Samalla hän sitten kertoi kuinka paljon hän ihmettelee sitä, miten pikkulapsia viedään pulkkamäkeen ilman mitään pehmusteita. Sieltä tulee valmiiksi huonoja selkiä ja kaikenmaailman muita oireita, kun lapset sitten kasvaa niiten oireitten kanssa isoiksi.

Jos mä ikinä saan tai päätän saada lapsia, ne ei mäkeen mee ilman jotain pehmustetta! Ikinä! Mä en haluu et kukaan jotuu kokemaan vuosikausia kipuja välilevyn tyrän takia...ei mitään herkkua!

Alla on linkki kuvaan miltä välilevyn pullistuma näyttää pahimmillaan. Sen magneettikuvalaitteen käyttäjä ihmetteli miten ihmeessä mä pystyn kävelemään taikka tekemään mitään, kun on tommonen patti selässä :D (kaikki oli mahdollista sen osteopaatin takia! se teki mun olosta siedettävän)

http://kmme.net/temp/mun_selka.jpg

Mutta kyllä tää tästä taas! Mun huumori on säilyny ennallaan (eli tosi huonona :D) ja tykkään naurattaa ihmisiä. Siinä piristyy ittekin.

Kirjoitettaessa soi Guns N' Roses - Don't Cry

6 kommenttia

liquidsunshine

22.2.2007 13:01

Osteopaatit on erinomaista kansaa... Ainakin se, joka meille piti opiskellessa ergonomia-kurssia (Jouko.H. muistaakseni). Selitti juurikin sitä, että joku vuosienkin takainen kaatuminen voi aiheuttaa mahtavat kivut tänä päivänä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

22.2.2007 13:28

Onneksi se pahempi pullistuma on niin alhaalla selässä; se kai pelastaa paljon mittavammilta oireilta.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

animisti

22.2.2007 13:35

Selkäkivut on aina kamalia, eikä sitä todellakaan pysty kuvittelemaan, miltä kipeä selkä tuntuu, jos sitä ei itse ole kokenut.

Siskolla on kaks nikamaa selässä, jotka välillä menee solmuun ja ne saa selväksi vain kovalla iskulla tai potkulla. Julkisilla paikoilla nää nikamien suoristus -sessiot saa osakseen paljon hätääntyneitä katseita :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kerkkila

22.2.2007 14:03

Leikkaus auttoi IHAN V***STI mun kipuihin ja muihin systeemeihin...kuulin että mua ennen jossain vaiheessa oli hoidettavana semmonen tyyppi, kellä oli kanssa välilevyn tyrä mutta niin agressiivinen ettei sitä voi leikata :( Muuten selkäranka vaurioituis...huh! Onneks mun tyrä pystyttiin leikata!! Se kipu oli sanoin kuvaamaton...se säteili koko jalkaan, mutta kipu oli jalan "sisässä" eikä sitä voinu hieroa kuntoon :D Lääkkeet autto vaa välillisesti...huoh onneks pahin on ohi!

Oon kuullu sellasista, joilla on pullistuma eli tyrä niskassa tai leuassa. Hyi hitto kun miettiikin semmosta... Vaikka miettiiki omaa elämää, tuntuu että se on joskus ihan hanurista kunnes kuulee että se vois olla vielä enemmän hanurista ja poikittain!

Aina löytyy valitettavaa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiBu78

23.2.2007 15:10

Velipojalla on kans välilevyn pullistuma. Tippus kuorma-auton lavalta... Lääkärit ei vaan meinannu alunpitäen uskoo et on oikeesti kipee. Siinä vaiheessa vasta kun ei kyenny enää kävelemään vaan konttas paikasta toiseen ne tohtorit otti sen vakavasti. Ja sillonkin piti mennä yksityislekurin pakeille... Kipulääkkeet-kuntoilu-kiropraktikko -yhdistelmä sit autto niin, ettei tarvinnu leikata.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus