Mr. Big

  • Walter de Camp
Kimmo Kiljunen
Kimmo Kiljunen

Kadehdin miehiä, jotka ovat onnistuneet pokaamaan ihailemani naisen. Ja koska ihailen tosi monia naisia, kadehdittavaa riittää. Onneksi olen itsekin vuosien varrella onnistunut pokaamaan makeita naisia, jolloin muut miehet ovat kadehtineet minua. Näin ovat puntit olleet tasan ja kaikki on ollut hyvin. Nyt kuitenkin muuan mies on käsittääkseni pokannut KAKSI ihailemaani naista. Joten tilanne on hälyttävä.

Tarkastelkaamme aistihavaintojani eli tosiasioita.

HS uutisoi 8.4.2009 10:28, että kansanedustaja Kimmo Kiljunen eroaa vaimostaan Marja-Liisa Kiljusesta 37 avioliittovuoden jälkeen. Tässä ei ole mitään ihmeellistä, kuten kommentaattorit tuoreeltaan totesivat. Ihmiset eroavat.

Eronsa jälkeen sinkku Kiljunen on kuitenkin ollut sangen toimelias naisrintamalla. Siteeraan ensin Vantaan Sanomat -nimistä merkittävää parisuhdetietopankkia ajalta 21-22.11. 2009: "Kiljunen on nähty joissakin tilaisuuksissa yhdessä seksitutkija Anna Kontulan kanssa."

Rehevämuotoisen prostituution puolustajan Anna Kontulan! Holy Lord!

Seksitutkija Anna Kontula
Seksitutkija Anna Kontula

"Tuota, niin hehhee. Asia ei ole suuren yleisön tai median kannalta tärkeä, Kiljunen väistelee."

"Anna Kontula sanoo antavansa lausuntoja vain siitä mitä tekee työkseen."

"Pahoittelen etten tässä asiassa voi auttaa, Kontula sanoo."

Ja nyt omaan uutispommiini. (Mikäli se vielä on uutispommi. En tiedä mitä Suomessa tiedetään, kun olen ollut matkoilla.)

Oli lauantai 6.10. ja vietin jo toista iltaa peräkkäin Vantaan Energia Areenalla, jossa meneillään oli Äiti Amman Suomen vierailu. Mutustelin kasvisruokaa ja mumisin mantroja enkä varsinaisesti pystynyt keskittymään maanpäällisiin asioihin. Naisseuralaiseni oli skarpimpi, kuten naiset yleensäkin.

Hän huomasi, että paikalla viipyi koko illan yllättävä pariskunta: Kimmo Kiljunen ja Kylli Kukk, Shantin joogakeskuksen johtaja. He olivat selvästi pariskunta, sen minäkin pystyin käsittämään, kun minua kehotettiin yhä uudelleen katsomaan heitä. Yöllä yhden kieppeillä he kävivät yhdessä Äiti Amman halauksessa.

"Huomasitko miten Kylli Kukk hyväili Kimmo Kiljusen selkää?" naisseuralaiseni kysyi tilaisuuden jälkeen.

Kylli Kukk on makeimpia naisia, mitä kuunaan on kuljeskellut taivaankannen alla.

Shanti-joogakoulun johtaja Kylli Kukk
Shanti-joogakoulun johtaja Kylli Kukk

En ole periaatteessa lainkaan kiinnostunut Kimmo Kiljusen naisjutuista mutta... Jos Mr. Big on napannut sekä Anna Kontulan että Kylli Kukkin, siinä on muille miehille nieltävää.

Tuoreimpien tietojen mukaan kansanedustaja Kiljunen kirjoittaa parhaillaan Vantaalle sijoittuvaa parisuhderomaania. Hänelle on kertynyt materiaalia.

PS Tammi-helmikuussa järjestetään kaksi joogamatkaa Malesian Langkawiin, ohjaajana Kylli Kukk. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, näillä matkoilla on valtava naisenemmistö. Suurin osa heistä on puumia.

Kuumat puumat joogaavat paratiisirannalla Kylli Kukkin johdolla. Matkoille pääsevät myös miehet, (jos tilaa vielä on). Matkat järjestää Helena Mustelin-Mäkisen perustama Harharetket Oy.

Tsekkaa http://www.jooga.fi/pdf/malesianmatkanetti.pdf

Kylli Kukk joogaa
Kylli Kukk joogaa

3 kommenttia

Anonyymi

26.4.2010 08:31

Kimmo Kiljunen on hyvännäköinen ja seksikäs, miehinen mies, kaljamahaiset ukkelit ja erityisesti toimittajaressukat häntä vain kadehtivat, kun hänellä käy flaksi kauniiden ja fiksujen naisten keskuudessa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

26.9.2012 10:08

Kumma juttu, miten nämä kauniit naiset surffaavat julkisuudessa olevien merkittävien miesten ympärillä:) Kumpi on iskenyt kumman, voi olla vaikea määrittää. Poliitikot ovat varsin persoja näille kauniille naisille;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

23.11.2012 23:44

naisille on oikopolku onneen hengailla hyvässä asemassa olevien miesten käsipuolessa. Noissa henkisissä piireissä niinku politiikassakin on yleistä kierrättää kumppaneita vähän oman tarpeen mukaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi