Naisen riisuminen ja pukeminen katseella

  • Walter de Camp

Luen Christian Diorin omaelämäkertaa Dior by Dior; The Autobiography of Christian Dior. Siinä tuo maineikas 40- ja 50-luvun muotisuunnittelija kertoo naisten usein luulevan, että hän riisuu heidät katseellaan. Siitä ei ole kysymys, Dior vakuuttaa. Voimme uskoa häntä, koska Christian oli homoseksuaali. Hänellä ei ollut tarvetta kuvitella naisten alastomia muotoja.

Kysymys oli siitä, Dior selittää, että hän pukee naisen mielessään uudelleen. Dior katseli keskustelukumppaniaan ja pohti, millaiset vaatteet sopisivat tälle naiselle paremmin.

Luulen, että jokainen nainen ymmärtää asian. Naisethan katselevat toisiaan ja arvostelevat mielessään toistensa pukeutumista. Naiselle on aivan normaalia miettiä, miten toinen nainen olisi vähemmän surkean näköinen, jos hän pukeutuisi toisin. Eikö vain?

Heteromiehille tämä on luullakseni aika vierasta. Heteromiehet ovat erikoistuneet naisten riisumiseen katseella.

Päätin kokeilla tätä uudelleenpukemisideaa viikonvaihteessa, kun olin kaupungilla. Se on kylmiltään tosi vaikeaa. Se onnistuu kuitenkin sillä tavalla, että ensin riisuu naisen katseellaan alastomaksi ja hekumoi hetken aikaa hänen paljailla muodoillaan, ja sen jälkeen alkaa pukea tälle alastomalle naiselle uusia vaatteita aloittaen alusvaatteista. Vetelee stringit jalkaan ja asettelee rintaliivit paikoilleen, tai jättää rinnat paljaiksi. Tätä kannattaa hetken aikaa puntaroida. Sen jälkeen pukee muut vaatteet. Miettii laittaisiko katseen kohteena olevalle naiselle minihameen vai heiluvahelmaisen naisellisen kesähameen. Ja sitä rataa.

Tällä tavalla kenestä tahansa heteromiehestä voi tulla tee-se-itse christian dior.

3 kommenttia

Pasi

18.7.2011 08:24

Itse olen heteromies, mutta koska tykkään tietyistä vaatteista sekä ihan tyylimielessä että myös fetissimielessä, niin juurikin uudelleenpukeminen on aina hauskempaa kuin tylsä alastomaksi ajattelu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

18.7.2011 21:39

Olen jo vuosia miettinyt, miksei ole sellaisia Dress Tease -klubeja strippauksen lisäksi. Siellä hekumallisen soreat neitoset ja jäntevän miehuulliset uroot aloittaisivat alasti vihjailevan taustamusiikin soidessa. He alkaisivat pukea päälleen dekadentteja alusasuja kiusoittelavan hitaasti keikistelen ja samalla sulojaan esitellen.

Sitten tyylikkäästi leikatut mittojen mukaiset päällysvaatteet, yksi kerrallaan. Juurikin Dioria ja muita laatumerkkejä. Juhlapukuja, minihameita, työasuja, univormuja jakkuja, frakkeja, silintereitä. Kaikkea sellaista kutkuttavan kiihottavaa. Napakoita poseerauksia pukeutumisvaiheitten välillä. Loppuhuipennus aksessoreilla, puhallettuja savurenkaita pitkistä imukesavukkeista.

Uskon, että ken tämän järkkää, tulee kuolemaan huulipunasuudelmin kuorruteltuna setelipatjalla. Se on vissi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pasi

24.7.2011 12:40

Minusta ainakin inhimillisyys on seksikästä. Tämän takia jonkun amatöörin alastomasta ruumiinostasta ilman kasvoja näyttää enemmän anatomian oppikirjalta. Viekoitteleva vaatteet päällä otettu kuva, jossa näkyy myös kasvot ilman sensurointeja, toimiikin jo ihan eri tavalla. Kyseessä on silloin oikea ihminen, ei pelkkä lettu tai nakki

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi