Täyttä vauhtia – Kid Ink Suomeen

  • Frontle

Syksy tulla ropisee ja kesän festarikeikat painuvat lyhytkestoisesta keikkamuistista siihen pitkäaikaiseen säiliömuistiimme, jonne kaikki parhaimmat keikkamuistelot pakastetaan, ja joilla herkutellaan aina amnesiaan asti. Nopea vilkaisu gigwhale.comin Suomen loppuvuoden keikkatarjontaan paljastaa sieltä makoisan herkkupalan.

Yksi ehdoton valinta on radioystävällisen hiphopin ja r&b:n lähettiläs Kid Ink. Losilainen, päästä varpaisiin tatuoitu, räppäri julkaisi kolmannen studialbuminsa Full Speedin alkuvuodesta 2015, ja on viihtynyt US Billboard 200 -listalla kunnioitettavasti.

Kid Ink (Brian Collins) aloitteli musiikkitaipaleensa 16-vuotiaana tekemällä biittejä ja mixteippejä innoittajinaan mm. Pharrell Williams ja Timbaland. Ottipa hän tuolloin jo ensimmäisen tatuointinsakin. Vuonna 2012 hän breikkasi julkaisemalla ensimmäisen itsenäisen albuminsa Up & Away, joka sisältää singlet Time of your life ja Lost in the sauce. Tämän jälkeen levyjä ja hittejä on tipahdellut tasaiseen tahtiin, joista viimeisimpinä mainittakoot kappaleet Be real, Show me ja Body language, jossa fiittaa mm. oma suosikkini Usher.

Suomessa Kid vieraili jo viime syksynä, kun Nosturin keikka myytiin loppuun. Miekkosen piti seuraavan kerran esiintyä tämän kesän Blockfesteillä mutta perui tulonsa kiertuesuunnitelmien muutosten vuoksi. Nyt Kid Ink saapuu Helsinkiin sunnuntaina 15.11. The Circukseen. Lipunmyynti on nyt auki täällä.

”Amerikan Mikael Gabriel” tahtoo aina yllättää yleisönsä ja toivookin, että paikallaolijat saisivat jotain, jota eivät osanneet odottaa. Keikasta tulee takuulla pidempiaikaisen keikkamuistin arvoinen eli ryhmity ajoissa Kid kaistalle ja varaa lippusi ajoissa, sillä keikka myytäneen Nosturin tavoin loppuun. Ja mitä tatuointeihin tulee – ei miehestä juuri löydy tilaa uusille kuville vaan tatskoja on yksinkertaisesti liian-monta-laskettavaksi. Mies on artistinimensä ansainnut.

Iz U Down?


Kirjoittanut MinnyLee, Frontlé
Tykkää meistä facebookissa ja lue lisää tulevista keikoista, festareista, ilmiöistä ja ajankohtaisista artisteista osoitteesta www.frontle.com

Katso keikan lisätiedot ja osta liput - www.gigwhale.com

Kirjoitettaessa soi Kid Ink - Show Me (Explicit) ft. Chris Brown

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi