
Helsingissä sijaitseva Ullanlinna on tunnettu gourmet-tason ravintoloistaan, jotka tuovat kansainvälisiä trendejä Suomeen herkkusuiden nautittaviksi. Alueelta löytyy ruokapaikkoja, jotka ovat saaneet vaikutteita Espanjasta, Italiasta, Venäjältä, Ranskasta, Japanista ja monista muista maista.
Viime vuonna avatun Pontus-ravintolan viereen, osoitteeseen Kapteeninkatu 26, on avattu Ateria-niminen ravintola, joka ei ainoastaan tarjoile täyteläisiä annoksia, mutta myös pikaruokamaisella valmistusvauhdilla. Ullanlinnassa puhutaankin jo pudotuspelin alkamisesta.
Ateria-ravintolan “Eat Shit And Die”- ateriat valmistuvat nimittäin tasan 38 sekunnissa. Ateria-ravintola on saavuttanut suoranaisen yleisöryntäyksen asiakkaista välittävällä inhimillisellä otteella sekä innovatiivisilla herkkuresepteillään.
Sylkihampurilainen on nimittäin saanut myönteisen vastaanoton. Hampurilainen sopii vegaaneille, detoxaajille, luomuruokafaneille, laihduttajille, metroseksuaaleille ja myös kaikille muille, jotka haluavat siitä edes jotain maksaa. Lätkänpelaajia hemmotellaan kuitenkin ilmaisaterioilla.
Sylkihampurilainen valmistuu nimittäin suuren ja mahtavan v€%&&uksen säestämänä. Eikä vuoropäällikkö saa pikaruokakokkia millään tavoin ruotuun. Ammattiliittokin antaisi kokille kenkää, jos vain siihen pystyisi. Ateria-ravintolan asiakkaat saavat ruokaelämyksen lisäksi seurailla vuoropäällikön ja kokin välisiä kuristusotteita. Ateria-ravintolan logo ei suinkaan kerro siitä, että ravintola tarjoaisi ruokia kannibalismin harjoittajille, vaan logon design kuvastaa enemminkin vuoropäällikön ja kokin välisiä verisiä henkilösuhteita. Jonkin asiakkaan mielestä molemmat voisi aivan hyvin iskeä toasteriin, eli pullapaahtimeen.
Juuri tämän takia Ateria tarjoaa viiden tähden asiakaskokemuksia, mutta asiakkaiden kannattaa kuitenkin varata itselleen oma, siivoamaton pöytä, täyteen ahdetun roskiksen vierestä tämän linkin kautta. Ravintolamusiikkia tahdittaa Scorpions-niminen rokkipumppu, joka on kuin mätä kirsikka kovettuneen kakun päällä.