Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Ferrari.
Seuraava

Mr Lotharin viikko 27/2014

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina läksin parin kaverini kanssa hakemaan yhtä venettä Tallinnasta, menimme Viroon Linda Linen ilta aluksella jonka jälkeen vietimme iltaa veneellä ja paikallisissa baareissa sen verran reippaasti että ei ehditty nukkumaan koko yönä.

Keskiviikkona aamupäivä meni Piritan satamassa veneellä hengaillessa, puolenpäivän aikoihin läksimme ajelemaan Suomea kohti vaikka parikin ammattilaista sanoi että merellä on niin kova tuuli ja korkeat aallot että he suosittelisivat paremman kelin odottomista. Aurinko kuitenkin paistoi ja se riitti meille, vene oli myös todella merikelpoinen ja sillä pystyi ajelemaan merellä mitä vauhtia vaan vaikka pieniä vesiroiskeita tuli välillä tuulilasin ylikin. Helsinkiin päästyämme otimme pienet päiväunet jonka jälkeen kutsuin muutaman kaverinikin käymään veneellä ja niinpä juhliminen jatkuikin pitkälle yöhön.

Torstaina päivä meni veneellä aurinkoa ottaen, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan ja illalla minun piti lähteä kotikulmille hoitamaan työasioita.

Perjantaina päivä meni Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommissa ja uusia vuokralaisia odotellessa. Vuokralaisten saavuttua menin kotiin katselemaan MM-futista, Ranska-Saksa matsin jälkeen kävin pyörähtämässä Old Iiwarin terassilla ja sen jälkeen ilta jatkui Brasilia-Kolumbia ottelun katselulla.

Lauantaina kävin päivällä kurvailemassa hiukka Ferrarilla ja ilta meni taas MM-jalkapalloa katsellessa sekä paikallisen baarin terassilla kavereiden kanssa virvokkeita nautiskellessa.

Sunnuntaina kävin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökeilläni ja vastaanottamassa uudet vuokralaiset niille, kotiin päästyäni lisäilin vielä kuvia nettisivuilleni ja sen jälkeen olinkin taas ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 21/2014

Maanantaina laskin Shuttle Craft Sport Deck veneeni vesille ja kävin yhden kaverini kanssa ajamassa sillä kesän ensimmäisen reissun joka suuntautui Vihantasalmelle.

Tiistaina asensin päivällä kesävesipumpun Virransalmen mökilleni ja sen jälkeen kävin Leppäniemen huvilallani haravoimassa kaisloja rantavedestä, uimassa sekä ottamassa aurinkoa, illalla ajelin vielä kotipaikkani nurmikot.

Keskiviikkona kävin hakemassa superkart autoni omaan talliin Mikkelistä JS-Motorsilta.

Torstaina menin taas huvilalleni kaisloja haravoimaan, mutta kun huomasin rantavedessä uiskentelevan lauman suht isoja kaloja niin päätinkin kokeilla tarttuuko ne mato-onkeen. Lahnoiksi osoittautuneet kalat ei tarttunut syöttiin, mutta minäpä päätinkin olla ovela ja hain varastosta verkot jonka jälkeen saarroin kalat verkolla saaden saaliiksi kolme lahnaa.

Perjantaina kurvailin jo päivällä Ferrarillani Lahden ja Tampereen kautta Poriin, jossa läksin kavereideni kanssa käymään terasseilla ja syömässä. Illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jenna Cabaret Discothequessa, jossa vedimme esitykset kahdessa nipussa. Ensimmäisessä esityksessäni otin yhden minulle ennestään tutun tytön avustajaksi, mutta toiseen esitykseen otin sellaisen avustajan jota en tuntenut ennalta ja hän osoittautuikin todella villiksi. Keikan jälkeen kävimme vielä porukalla pitsalla, yms.

Lauantaina heräsin jo aika aikaisin, kävin hotellilla aamupalalla ja luovutin huoneen (jossa en edes ehtinyt käymään) pois. Sen jälkeen läksin Tamperetta kohti jonne päästyäni kävin koukkaamassa yhden tytön kyytiini ja kävimme pienellä ajelulla. Tampereelta matka jatkui Hämeenlinnaan, matkalla yksi BMW M5 olisi halunnut kovasti ajaa kilpaa minun Ferrarin kanssa. Hämeenlinnassa kävin moikkaamassa tuttuja Alebaatti M/S Teemulla ja kurvailemassa muutaman ringin kaupungilla, jonka jälkeen ajelin Lahteen jossa kävin pyörähtämässä satamassa. Lahdesta suuntasin Kouvolaan jossa kävin ensin kaupungilla ja sitten testaamassa veden lämpötilan Käyrälammella. Käyrälammelta ajelin Lappeenrantaan jossa kävin ensin tsekkaamassa illan esiintymispaikan, sitten pyörähtämässä satamassa ja sen jälkeen menin hotellille katselemaan Suomi-Tsekki lätkämatsia. Lätkämatsin jälkeen menin vielä hengailemaan parin kaverin kanssa joksikin aikaa satamaan ja sen jälkeen olikin vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica ravintola Happy Nights. Keikan jälkeen läksin vielä jatkoille yhdelle mökille ja sieltä ajelin aamun jo sarastaessa kotiini Mäntyharjulle, loppumatka oli kyl aika tuskaa sillä ajelin Ferrarillani viikonlopun aikana reilu tuhat kilometriä ympäri Suomea ja nukuttua tuli kahtena yönä yhteensä vain pari tuntia.

Sunnuntaina katselin Monacon F1-kisan, kävin vastaanottamassa vuokralaiset Virransalmen mökilleni, pyörähdin Leppäniemen huvilallani, otin pienet päiväunet ja katselin sen jälkeen Suomi-Venäjä lätkän MM-finaalin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 20/2014

Maanantai meni viikonlopusta toipuessa.

Tiistaina kävimme kaverini kanssa viemässä superkartin teippaajalle.

Keskiviikko meni huvilalla hengaillessa ja mökkitalkkarin hommia tehdessä.

Torstaina vaihdatin bemariini uudet kesärenkaat ja kävimme kaverini kanssa hakemassa superkartin teipparilta.

Perjantaina kävin vastaanottamassa vuokralaiset Leppäniemen huvilalleni jonka jälkeen katselin MM-lätkää telkkarista.

Lauantaina päivä meni Mikkelissä JS-Motorsin Duell Days tapahtumassa jossa oli minun Ferrarin ja superkartin lisäksi näytillä monenlaisia mönkijöitä ja moottoripyöriä, sen lisäksi tapahtumassa oli stuntshow, yms. Tapahtuman lopuksi annoin Ferrari-kyydit parille ihmiselle ja sitten kävin syömässä JS-Motorsin omistajan kanssa yhdessä Mikkelin ravintoloista. Sen jälkeen ajelin Ristiinan kautta Mäntyharjulle ja kävin kylässä parin kaverini luona, jonka jälkeen läksimme pyörähtämään porukalla paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina sovin että menen 31.5 Pamelan ja DJ Cranen kanssa ravintola Sulkaan Lahteen pitämään yhdistetyn erotic nightin ja ysäribileet, muuten päivä menikin huvilalla hienosta kelistä nautiskellessa ja ilta Suomen lätkämatsia katsellessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 15/2014

Maanantaina kävin huvilallani katsomassa miten jäät oli runnellut laituria ja tekemässä hiukka polttopuita.

Tiistaina vietin aamupäivän serkkujen kanssa Myllykoskella erään kaverini luona hienoja autoja ihastellen, sen jälkeen hain Bemarin takuukorjauksesta Mikkelistä ja illalla autoin vielä yhtä kaveriani hänen mökkiauton renkaiden vaihdossa.

Keskiviikko meni serkkuni tietokonetta fiksatessa.

Torstaina asensin päivällä uuden jäähdyttäjän superkart autooni ja testasin sitä omalla pihallani, ilta meni yhdellä mökillä kavereiden kanssa hiukka tuulenkaatoja kasaillessa ja mönkijällä ajellessa jonka jälkeen kävimme vielä saunomassa.

Perjantaina sovin että menen parin tytön kanssa esiintymään 20-22.6.2014 Radalle.com Midsummer Festivaliin Kemoraan.

Lauantaina läksin jo ennen seitsemää aamulla kaverini kanssa viemään yhtä Honda Zoomeria Turkuun, josta matka jatkuin Kirkkonummelle ja sieltä edelleen Helsinkiin Uniq Car Centeriin Ferraria hakemaan. Kotimatkalla kävin moikkaamassa yhtä kaveriani Lahdessa ja Mäntyharjulle päästyäni kello olikin jo sen verran että vaihdoin vain autoa ja läksin esiintymiskeikalle ravintola Vanhaan Keloon Jaalaan. Jaalan päästyäni söin huippu hyvän pippuripihvin aurajuustoperunoilla jonka jälkeen ehdin hengähtää hetken ennen kuin itse Erotic Night alkoi. Illan aluksi Ms Nica toimi topless-tarjoilijana ja sitten puolen yön aikaan alkoi meidän showt. Ensin vedimme soososetit ja niiden jälkeen yhteisesityksen jonka jälkeen minä juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun. Valomerkin jälkeen läksimme Mäntyharjulle jossa pidin vielä sen malliset jatkot että nukkumaan pääsin vasta aamun jo sarastaessa. Lauantaina julkaistiin myös minun uran 185. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Suusan - Huikea herätys K18! Kyseisellä videolla nukun vielä kun Suusan on jo herännyt ja niinpä Suusan päättää herättää minut suihinotolla, tähän pätee kuitenkin vanha sanonta eli "ei pidä herättää nukkuvaa karhua" jos ei sitten halua kunnon kyytiä. Minä herään nimittäin suht samalla vauhdilla kuin minun kullikin ja sen jälkeen annan sellaisen suuseksi vastineen Suusanille että tyttö ei tiedä miten päin kiemurtelisi sängyssä. Minä en kuitenkaan tyydy pelkkään suuseksiin vaan alan nussia Suusania monessa eri asennossa kunnes Suusan huokaa ja kiljuu kiimasta. Lopuksi ruiskin spermani Suusanin päälle komeassa kaaressa. Itseppä Suusan tätä halusi... Mr Lothar ja Suusan - Huikea herätys video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina kävin vielä viemässä yhden jatkoilla olleen ihmisen Jaalaan ja oli auto-onnettomuuskin aika lähellä. Ajelin Bemarilla mutkaista asfalttitietä ja ihmettelin mitä rohinaa se pitää kun ajaa suoraan tai etenkin kun kääntyy vasemmalle mutta oikealle käännyttäessä auto oli ihan normaalin hiljainen. Pysähdyin ja potkin renkaita kokeillen näin onko renkaat kiinni ja laakerit kunnossa, mutta en huomannut autossa mitään vikaa koska auton paino esti vian huomaamisen. Ajoin vielä loppumatkankin eli kaikkiaan noin sata kilometriä rohisevalla autolla, mutta kotiin päästyäni nostin auton vasemman etukulman ilmaan hallitunkilla jolloin vasta huomasin että vasen eturengas heiluu ihan kunnolla. Aluksi luulin että vika on etupyörän laakerissa mutta tarkemmin katsottuani huomasin että pyöränpultit olivat löystyneet eli tiukkasin ne jonka jälkeen auto on taas ihan kunnossa. Kannattaa siis tarkistaa etenkin alumiinivanteisessa autossa pyörien kiinnitys jonkin ajan päästä renkaiden vaihdosta!

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 14/2014

Maanantaina kävin serkkuni kanssa Mikkelissä tsekkaamassa miten superkart autoni maalaaminen edistyy.

Tiistaina kävin vaihdattamassa Bemariin takavaloja, mutta se homma epäonnistui koska liikkeeseen tulleet takavalot oli liian vanhan malliset.

Keskiviikkona läksin serkkuni kanssa Helsinkiin katsomaan yhtä Ferraria, mutta Bemari sanoi työsopimuksen irti heti alkumatkasta kun sen yksi väylätekniikkaa ohjaava tietokoneboksi meni sekaisin eli jouduimmekin lähtemään reissuun serkkuni Mersulla. Helsinkiin päästyämme kävin koeajamassa Ferrarin virallisella maahantuojalla eli Unique Car Centerissä yhtä Ferraria ja loppujen lopuksi ostinkin sen sitten itselleni, en kuitenkaan ottanut Ferraria mukaani sillä se jäi vielä luovutushuoltoon liikkeeseen.

Torstaina hinausauto kävi hakemassa Bemarin ja vei sen Mikkeliin BMW:n korjaamolle takuukorjaukseen, sain sijaisautoksi uuden Opelin joka on kyl aika käppänä X5 Bemariini verrattuna. Illalla otimme yhden kaverini kanssa varaslähdön juhannukseen mökillä ja poltimme jo yhden juhannuskokon samalla kun katselimme auringonlaskua sekä paistelimme makkaraa.

Perjantaina päivä meni toimistohommia tehdessä ja illalla kävin kylässä yhdellä kaverillani.

Lauantaina läksin jo ajoissa etelä-Suomea kohti ja Helsinkiin päästyäni kuvasimme yhden kaverini asunnolla Mr Lothar & Merike - Vikinän paikannus nimisen videon. Kyseisellä videolla olen kerrostalon katolla huoltomiehen hommissa etsimässä asukkaiden valittamaa outoa vikinää, aluksi epäilyt kohdistuvat ilmastointilaitteisiin mutta siinä vaiheessa kun huomaan yhdellä kattoparvekkeella aurinkoa ottavan ja dildolla itseään tyydyttävän Meriken alan epäillä vikisiäksi Merikeä. Asian varmistaakseni menen itsekin parvekkeelle ja tyrkkään kullini Meriken huulille, jolloin Merike alkaa nuoleskella kyrpää kuin tikkaria upottaen sen välillä syvälle nieluunsa. Kullin saavutettua täyden mittansa minä käännän Meriken kontalleen aurinkotuoliin ja alan nussia Merikeä takaapäin. Aikansa parvekkeella nussittuamme ehdotan sisätiloihin siirtymistä koska Merike pitää niin kovaa ääntä, naapureiden valituksen kohde on siis selvinnyt mutta meno jatkuu makuuhuoneessa entistä kovempi äänisenä kunnes laukeamme molemmat. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen läksimme porukalla syömään. Illalla minulla oli Fire & Strip keikka ravintola Satulasepässä Vihdissä ja keikan jälkeen läksin jatkoille parin tytön kanssa kaverini asunnolle. Kaverini hyytyi kesken jatkojen ja meni nukkumaan, tytöissä oli kuitenkin virtaa vaikka muille jakaa. Siinä vaiheessa kun minä yritin käydä nukkumaan tytöt alkoivat lesboilla samassa sängyssä ja senhän tietää mitä siitä seuraa, no kolmen kimppa tietysti. Aamun jo sarastaessa kävimme vihdoin nukkumaan.

Sunnuntaina heräsin siihen että toinen tytöistä hyväili minun tanakasti seisovaa kullia ja sovitteli sitä pilluunsa eli aamukin meni nussimiseksi. Aamutoimien jälkeen kävin vielä kavereideni kanssa brunssilla ja sitten suuntasin auton keulan kotia kohti. Kotiin päästyäni lisäilin kuvia viikon seikkailuistani sekä videon kuvauksista kotisivuilleni, sen jälkeen meinasin katsoa Bahrainin F1-kisan mutta nukahdin sitä katsellessa eli etelä-Suomen reissu oli siis vienyt kaikki voimat.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 13/2014

Maanantai meni Tahkon reissusta palautuessa.

Tiistaina vaihdoin Bemariin kesärenkaat ja hain yhden esiintymistakin pois suutarilta korjauksesta.

Keskiviikkona kävin kaatamassa ja pätkimässä pari koivua Leppäniemen huvilallani jonka jälkeen kävin moikkaamassa yhtä kaveria hänen mökillään.

Torstaina haloin keskiviikkona Leppäniemestä kaatamani puut haloiksi ja kaadoin muutaman puun lisää jonka jälkeen tein avannon sekä otin aurinkoa laiturilla, auringossa oli nimittäin jo yli 20 astetta lämmintä!

Perjantaina ajelin Jyväskylän kautta Kannukseen jossa oli luvassa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica ravintola Jokihelmessä.

Lauantaina katselin aamupalan jälkeen vielä F1 aika-ajot Hotelli Jokihelmessä ja sitten läksimme Seinäjoen kautta Ilmajoelle jossa oli vuorossa Erotic Night ravintola Artissa. Ilta eteni suht samalla kaavalla kuin perjantain keikkakin, sillä erotuksella että juonsin omien esiintymisten jälkeen vielä yleisöstripteasekilpailun joka oli taas hauskaa katsottavaa.

Sunnuntaina ajelin Jyväskylän kautta Mäntyharjulle ja kotipaikalle päästyäni kaivoin Ferrarin esiin talvisäilöstä, yksi ostajaehdokas tuli nimittäin katsomaan sitä ja sitten ostikin sen. Sunnuntaina julkaistiin myös minun uran 184. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Sarah - Blondi käy syöttiin K18! Kyseisellä videolla olen ongella mökkini terassilaiturilla kun seksikäs Sarah saapuu paikalle kyselemään tarttuuko kala syöttiin. Minun nostaessa ongen vedestä siiman päässä ei ole edes koukkua madosta puhumattakaan, niinpä päätän kokeilla hiukka toisenlaista syöttiä toisenlaiseen kohteeseen ja kaivan kullini esiin. Sarah nappaa heti kiinni syöttiin ja imuttaa sitä oikein huolella jonka jälkeen alkaa terassilaiturin kestotesti, nussin Sarahia huikeissa maisemissa milloin missäkin asennossa välillä jopa kapean kaiteen päällä. Kuka laukeaa ekana, Sarah, minä vai laituri, se selviää tämä video katsomalla. Mr Lothar ja Sarah - Blondi käy syöttiin video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari


Mr Lotharin viikko 29/2013

Maanantaina pari tyttöä tuli luokseni kylään ja päivä menikin sitten vesillä, ensin ajelimme Shuttle Craft veneellä, Sea-Doo RXP-X 255 vesijetillä ja Kawasaki 800 SX-R jetskiillä jonka jälkeen kävimme syömässä hiukka välipalaa ravintola Kurkiniemessä. Ruokailun jälkeen vedin tyttöjä vielä jetillä vetorenkaassa jonka jälkeen läksimme minun kotipaikalle saunomaan ja grillailemaan. Vesileikkivideoita löytyy nyt osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Tiistaina olikin sitten hiukka kylmempi ja tuulisempi keli, läksimme kuitenkin vesille märkäpukujen kera sillä Pyhäselällä oli kivaa aallokkoa ja siellä jetillä leikkimisen jälkeen toinen tytöistä halusi vielä vesihiihtääkin. Vesileikkien jälkeen kävimme syömässä paikallisessa pitseriassa ja sen jälkeen lämmitimme taas saunan minun kotipaikalla. Tytöt läksivät alkuillasta kotiaan kohti ja minun ilta meni naisten EM-futista televisiosta katsellessa.

Keskiviikkona postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja sovin pari esiintymiskeikkaa, mutta muuten päivä meni ihan vain netissä shakkia pelaillessa ja laiskotellessa.

Torstaina tein Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja tilasin sen mukaan hiukka täydennystä. Mr Lothar Production vaatteiden kuvia ja tilausohjeet löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/anssi.viskari/media_set?set=a.128822580516760.22521.100001670569937&type=1

Perjantaina päivä meni yhden naisen kanssa Leppäniemen huvilallani hengaillessa ja tulihan siinä sivussa tehtyä hiukka huolto- sekä siivoushommiakin. Illalla kävin vielä pyörähtämässä Lahnaniemen mökilläni, katselin kotipaikalla yhden leffan ja sitten olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Lauantaina läksin jo aamupäivällä Motoparkiin jossa päivä meni Ferrarilla radalla kurvaillessa ja illalla vedimme Motomajojen puolella pari showta Jessican, Paolan sekä Susannean kanssa. Meidän lisäksi kyseisissä kemuissa oli esiintymässä mm. Daco Junior, Flowboysfam, Movetron ja Gunther joista viimeksi mainitun porukka sanoi meidän lavashown nähtyään että eivät ole nähneet ikinä vastaavaa ja että meidän pitäisi ehdottomasti tulla esiintymään Ruotsiinkin. Videomateriaalia tapahtumasta löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Sunnuntai meni Virransalmen ja Lahnaniemen mökeilläni hengaillessa ja niillä huvilatalkkarin hommia tehdessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 24/2013

Maanantaina lähetin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja viikonloppuna kuvatun videon leikkaajalle.

Tiistaina asensin Lahnaniemen huvilalleni uuden aurinkosähköjärjestelmän lataussäätimen ja säädin hiukka serkkuni tietokonetta.

Keskiviikkona vaihdoin Lahnaniemen mökkini valojen halogeenipolttimot ledilamppuihin ja kävin tekemässä polttopuita Leppäniemen huvilallani sekä siinä sivussa otin hiukka aurinkoakin.

Torstaina kuvasin päivällä aikuisviihdevideon, video nimeltään Mr Lothar & Jessy - Kissanaiselle kyytiä. Kyseisellä videolla olen ajelemassa Ferrarillani kun huomaan bussipysäkillä liftarin. Liftari on kurvikas tyttö ja niinpä pysähdynkin kysymään minne Jessyksi itsensä esittelevä tyttö on matkalla, johon tyttö vastaa että Kouvolaan. Lupaan antaa tytölle kyydin ja kun Jessy kysyy kuinka hän voisi korvata sen, vastaan että on ollut tapana antaa kyyti kyydistä. Jessy ei isommin aikaile vaan alkaa ottamaan minulta suihin, jossa vaiheessa sanon että pitää kyllä kohta kurvata tien sivuun. Ferrari löytää tiensä eräälle rannalle jossa nussitaan ensin autossa ja sitten sen ulkopuolella Ferraria vasten ja hiukka sen päälläkin. Video julkaistaan heti kun vain ehditään minun kotisivuilla. Torstaina illalla julkaistiin minun uran 165. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Taina - Televisio vs Seksi K18! Kyseisellä videolla olen katselemassa televisiota kun Taina tulee tahallaan seisomaan telkkarin eteen seksikkäisiin alusvaateisiin pukeutuneena, olen kuitenkin päättänyt katsella televisiota ja käsken Tainaa siirtymään pois tieltä. Taina tekee työtä käskettyä ja siirtyy ottamaan minulta suihin kysyen, onko nyt parempi jolloin painan Tainan päätä alemmaksi ja yritän katsella edelleen televisiosta tulevaa Wipeout ohjelmaa Tainan muhkean takamuksen yli samalla huulihoidosta nautiskellen. Kun kulli kovenee, minun keskittyminen telkkarin katseluun herpaantuu ja sen kuinka sitten käy näette videolla joka löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Perjantaina traktori kävi lanaamassa pihaa ja tein taas polttopuita Leppäniemen huvilallani.

Lauantaina koko päivä menikin sitten Kurkiniemessä kavereiden kanssa vesiskoottereilla ajellessa ja yksi kaveri näytti sitten vielä mallia miten ajetaan moottorikelkalla vedenpäällä. Illalla siirryimme yhdelle mökille Shuttle Craftilla ja saunalautalla. Mökin laiturille oli rakennettu ramppi josta useampikin kaveri hyppi voltteja ja vaikka minkälaisia hyppyjä bmx pyörillä sekä sitten lopuksi vielä aika komean hypyn moottoripyörälläkin. Videoita päivän ja illan tapahtumista osoitteessa http://www.youtube.com/user/AnssiViskari Puolen yön aikoihin läksimme käymään paikallisessa baarissa ja ilta venyikin sitten sen verran että nukkumaan menin joskus aamu viiden aikaan.

Sunnuntaina kävin pyörähtämässä Virransalmen ja Leppäniemen mökeilläni, sen lisäksi irroitin jetistäni akun ja tilasin sen tilalle uuden.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Mr Lotharin viikko 30/2012  1

Maanantaina kävin maksamassa varainsiirtoverot viimeksi ostamastani kiinteistöstä, sen jälkeen kävin Mikkelin maanmittaustoimistossa viemässä kyseisen kiinteistön lainhuutohakemuksen sinne ja selvittelin samalla kiinteistöjeni rasitteita ja osuuksia vesialueisiin sekä saariin, sen jälkeen kävin vielä rakennusvalvonnassa selvittämässä eri tonttieni rantarakennusoikeuksia. Maanataina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 136. video, Mr Lothar ja Johanna - Kuka eka maalissa. Videon esittelyteksti on seuraavanlainen: Kuka eka maalissa - Mr Lothar ja Johanna. Erikoiskokeella haastavat olosuhteet... Mr Lothar on saanut rallilegenda Juha Kankkuselta lahjaksi ajopuvun. Lothar on päättänyt testata auttaako moninkertaisen maailmanmestarin ajopuku antamaan entistä kovemmat kyydit tytöille. Niinpä Mr Lothar on ottanut Johannan kartanlukijakseen suljetulle hiekkatielle jossa kyyti tarjoillaan. Ensimmäisen erikoiskokeen jälkeen siirrytään parkkipaikalle jossa Lothar testaa ajopukua ajaessaan Johannaa edestä ja takaa. Kumpi saavuttaa ensin maalin Johanna vai Lothar ja kestääkö laitteet rallin loppuun vai laukeaako ne kesken leikin. Erikoiskoe osoittautuu varsin haastavaksi - pääseekö Mr Lothar maaliin maailmanmestarin ajopuvussa? Kaikki selviää vain katsomalla video joka löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina läksin ensin ajelemaan yhden kaverin kanssa seisottavilla jeteillä, sen jälkeen vaihdettiin alle minun jettivene ja otettiin yksi tyttökin kyytiin kun lähdettiin käymään Vihantasalmella syömässä.

Keskiviikkona minun veli tuli perheineen käymään luonani kylässä, päivä meni aika perinteisellä kaavalla eli käytiin kävellen jäätelökioskilla ja kaupassa, sen jälkeen grillailtiin, sitten käytiin veneilemässä ja leikkipuistossa.

Torstaina hoidin päivällä pankkiasioita ja tein mökkiruohonleikkuriini pikku huoltoa jonka jälkeen testasin sitä ajamalla kotipaikkani nurmikot, illalla kävin paikallisessa ravintolassa Kake Randelinin keikalla.

Perjantaina sain päivällä erän Mr Lothar Production vaatteita painosta ja niinpä tein inventaarion jossa totesin että nyt varastosta pitäisi löytyä kaikkia malleja ja kokoja. Inventaarion jälkeen läksin kavereiden kanssa vesille, tällä kertaa kalustona toimi saunalautta, jettivene ja seisottava jetti. Ajoimme saunalautan ja jettiveneen ulapalle ankkuriin jonka jälkeen aloimme kurvailla seisottavalla jetillä miestä vaihtaen, lopuksi kävimme vielä saunomassa ja uimassa, kun olin kotona yhdentoista aikaan yöllä niin olin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

Lauantaina läksin jo aamupäivällä Ferrarilla Kotkan Meripäiville. Kotkaan päästyäni tein ensin pienen kiertoajelun jonka jälkeen menin vierasvenesatamaan moikkaamaan tuttujani jotka olivat saapuneet Kotkaan veneillään. Päivä meni kivasti veneen kannella auringosta ja hyvästä seurasta nautiskellen, mutta illan tullen minun piti lähteä parille yksityiskeikalle ja niinpä saunomisen jälkeen suuntasinkin Ferrarin keulan Helsinkiä kohti. Eka keikka oli polttarit yksissä saunatiloissa ja toinen keikka oli yhden kaverini synttärit jonne jäin sitten vielä esiintymiseni jälkeenkin viettämään aikaa. Kaverini synttäreiltä lähdettäessä poliisit pysäyttivät minut, puhalluttivat ja ottivat huumetestinkin joista molemmista selvisin puhtain paperein vaikka olin juuri ollut ilmaisen viinan bileissä. Kotimatka olikin sitten aika hieno sillä salamat valaisivat välillä koko taivaan ja ukkonen jyrisi oikein huolella.

Sunnuntaina kävin ajamassa Lahnaniemen mökkini nurmikot ja laittamassa laiturin paremmin kiinni sekä testaamassa millainen pohja mökin rannassa on, sen jälkeen siirryin Hirviniemen mökilleni tekemään polttopuita ja tulipa sielläkin käytyä uimassakin kun polttopuiden tekemisessä tuli niin kuuma. Illalla olin suunnitellut grillailevani, mutta loppujen lopuksi päädyinkin paikallisen pitserian terassille syömään pizzaa.

PS. Lisää kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Seuraava