Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Mikkeli.
Seuraava

Mr Lotharin viikko 7/2012

Maanantaina kävimme yhden kaverini kanssa tekemässä viisumianomukset Mikkelissä Venäjän moottorikelkkailureissuamme varten.

Tiistaina päivä meni huvilalla ja illalla kävin ajamassa yhden kaverini kanssa moottorikelkoilla pikku lenkin.

Keskiviikkona olin tekemässä alkuillasta tulitemppuja JS-Motorsin kelkkaillassa ja myöhemmin illalla olin juontamassa Lounge Bar Kharman Carnaval Festin jonka esiintyjänä oli BB-Janica, keikan jälkeen ajelimme vielä Mäntyharjulle yöksi.

Torstai menikin sitten ihan vaan huvilalla lomaillessa.

Perjantaina läksin jo aamulla ajelemaan pohjoista kohti ja Rukalle saavuin kuuden aikoihin illalla. Ensin kävin tsekkaamassa Zonen esiintymislavan ja pystytin strippitangon sinne, sen jälkeen kävin majoituspaikassamme ja jätin peräkärryn sekä moottorikelkan sen parkkipaikalle. Yhdeksän aikaan kävin hakemassa Janican Kuusamon lentokentältä ja Rukalle takaisin päästyämme olikin aika aloittaa Erotic Weekend by Mr Lothar & Jade ravintola Zonessa. Janica esiintyi ensin puoli yhden aikaan, minä vartin yli yksi ja meidän yhteisesitys oli kahdelta.

Lauantaina ajelin muutaman ringin moottorikelkalla, mutta illalla oli taas töiden vuoro.

Sunnuntaina läksin Janican ja kumppaneiden kanssa laskettelemaan Rukan rinteisiin ja siellä menikin sitten koko päivä. Ilta meni Idolsia katsellessa, saunoessa ja syödessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php


Seuraava