Mr Lotharin viikko 28/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 28/2007

Maanantai meni arkisten asioiden hoitamisessa.

Tiistai ja keskiviikko laiskotellessa.

Torstaina käytin Jeeppiä huollossa koska sen kuskin puoleinen etuvetoakselin ristikko alkoi pitää ääntä. Huollossa laitettiin tilalle uusi ja niinpä mökkiautoni on taas loistavassa iskussa.

Perjantaipäivä meni huvilallani ja illalla suuntasin kulkuni paikallisiin baareihin. Ensin kävin Pub Amigossa jossa meno oli aika onneton, seuraavaksi menin Pub Olkkariin jossa sattui sitten seuraavaa. Yksi nainen tuli kysymään minulta että olisiko hänen mahdollista päästä esiintymään pornoleffaan minun kanssa, johon minä vastasin että kyllä se on mahdollista. Minä luulin että kunhan vaan tyttö leikillään kyselee, mutta hän olikin tosissaan ja niinpä hiukka ennen valomerkkiä läksimme minun asunnolle kuvaamaan. Asunnolleni päästyämme minulle kuitenkin selkeni että tyttö oli ottanut viime hetkellä hiukka liikaa rohkaisua ja niinpä lopetimme kuvaukset heti alkuunsa.

Lauantaina päivä meni taas huvilallani ja illan tullen läksin sitten taas liikenteeseen. Ensin ajelin Motoparkkiin jossa oli Radalle.com Autopop Festivalin iltatilaisuus jonka esiintyjinä oli mm. Lene Alexandra ja Dingo. Motoparkista suuntasin Ferrarin keulan Juvalle, jossa olivat esiintymässä Zeni ja Dooris.

Tämä päivä onkin sitten taas laiskottelupäivä, tosin juuri äsken tein kyllä työhommia kun neuvottelin yksien kuvauksien tekemisestä yhden tytön kanssa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus