Mr Lotharin viikko 44/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 44/2006

Koko alkuviikko, aina maanantaista torstaihin saakka meni yllättävän talven tulon kanssa touhuillessa eli kolaillessa omaa pihaa sekä hoitaessa muiden kiinteistöjeni auraukset kuntoon.

Perjantaina oli sitten luvassa Ladies Night by M.E.N.S. keikka Helsingissä. Matkalla Helsinkiin limon kyytiin hyppäsi myös Mr New York. Helsinkiin päästyämme kävimme hakemassa laatikollisen Mr Lotharin Teinikoulu 2 DVD:tä tuotantoyhtiöstä. Sen jälkeen suuntasimme 50 centin keikalle Hartwall Areenalle jonne minulle oli tullut kutsu. Täytyy myöntää että 50 cent on ihan hyvä äijä, ei ollut kusi noussut yhtään päähän, ainakaan sen perusteella miten kyseinen kundi käyttäytyi takahuoneessa ennen keikkaa. 50 centin keikan jälkeen suuntasimme sitten meidän omalle keikalle Nightclub Stoneen. Stonessa oli ihan hyvä meininki ja hauskaa oli taas kerran. Keikan jälkeen limusiinin keula suunnattiin kohti minun huvilaani ja huvilalle päästyä täräytettiin vielä saunakin kuumaksi eli nukkumaan meno veny aika pitkälle lauantai aamupäivään.

Lauantaina tuli nukuttua muutama tunti aamupäivällä ja pari tuntia iltapäivällä. Illalla limusiinin keula osoittikin sitten kohti Mikkeliä, jossa kävin hoitamassa yhden kundin 18 vuotissynttäreiden limusiini kyyditykset. Sen jälkeen kävin Vaakunassa pyörähtämässä, mutta jo hetken ravintolassa oltuani huomasin että oma koti ja sänky vie voiton eli ei muuta kuin kotiin ja nukkumaan.

Tänään, sunnuntaina onkin sitten kiva herätä suht pirteänä omasta sängystä. Aika monet jotka tietävät että minulla on tänään syntymäpäivät, ovat kyselleet että miten aion niitä juhlia. Vastaus on että aion vain laiskotella omassa kotonani tekemättä yhtään mitään, se on minun tapani juhlia eli pyhitän oman syntymäpäivän omaksi lepopäiväkseni!

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus