Aamu alkaa aalla, ilta loppuu aahan.

  • rebell

Kello lähentelee seitsemää sunnuntai aamuna ja väsymys tahtoo olla uneen tuudittavaa. Vielä pitäisi jaksaa muutama tunti hereillä, niin olisi yksi työpäivä ja yö takana. Viikonloppu oli suht rauhallinen, mutta hyvin viihdyttävä. Asiakkaat nauttivat viini & oktoberfestien avaus viikonlopusta. Viiniä käytiin maistelemassa vähän kauempaa ja löytyipä sieltä ihmisille omia uusia suosikkejakin. Nyt on hyvällä mallilla vuoden 2015 viinilistan valinta.

Olut puolelta päästiin tutustuttamaan ihmisiä lihan ja vehnäoluen saloihin. Päivän suosituksena oli Grimbergenin Blanche ja ruuaksi suosittelin Ribsejä bbq kastikkeella. Makunautinto puhui omaa kieltään ja asiakaat oli enemmän, kuin tyytyväisiä suosituksiinsa.

Oma viini maistelu valitettavasti kohtasi kellon julman eteenpäin menemisen, viime yönä en kerennyt arvostelemaan kuin viisi valkoviiniä. Tänä yönä viiden tunnin unien jälkeen, olo oli muutenkin vähän yliaktiivinen niin jätin loppujen viinien maistelun suosiolla myöhemmäksi ajankohdaksi. Turha alkaa tekemään sekundaa, kun asian voi tehdä kunnollakin.

Niin ja mä vähän repsahdin tänään. Join puolitoista tölkkiä batteryä. Uskottelin itselleni, että se on kofeiinin takia,ei limsan tilalle. Itsepetosta, mahdollisesti.

Nyt Tony ""Viikinki"" Halmeen treenikirjan pariin, sen opeilla aloitetaan painonpuotoksen eka kuukaus. Mikä vois mennä vikaan?!?!?!??

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus