Jenkkipalloa ja vartiointia.

  • rebell

Kolmas yö valvoessa ja samalla ns. Töitä tehdessä. Mä oon aina ollu vähän huono nukkumaan öisin ja nyt voi hyvin käyttää sitä aikaa hyväkseen ja olla yövartiossa. Kuullostaa kauhean viralliselta, mutta kaikkee muuta tää on. Kaksi edellistä yötä meni viiniarvosteluja kirjoittaessa ja vähän niistä luistaessa. Mikä siinä on, että luvan kanssa sais juoda niin ei tee mieli. Toisinaan tulee päiviä, että ei todellakaan pitäisi edes ajatella asiaa saati juoda... Niin maistuis niin hyvälle, ettei mitään rajaa.

Ehkä se on myös niin, että hyvä apu painon pudotukseen on se ettei nauttis alkoholia. Onkohan siinä joku annosmäärä, jonka ylitettyä juotu juoma alkaa muuttumaan läskiksi. Aika moni alkoholisti on kuitenkin aika laiha. Johtuuko se vain sitä, että ne ei syö ollenkaan. Nauttii päivän ravintosisällön kossuna...

Mä oon itse ihan hukassa noitten kalorilaskurien, ruokaohjeiden, kehoitusten, kieltolistojen kanssa. Kenties pitäis kontaktoida jotain ammattilaista, joka osais kertoo mitä, miten ja milloin pitäis syödä. Maalaisjärjellä ajateltuna nykyinen tapani syödä ei ole millän mittarilla ""terveellistä"". Toisaalta nyt vuorokauteen oon syönyt: Sämpylä, kuusi siivua ohuen ohutta saunapalvia, pala patonkia, pizza, rivi suklaata ja tölkki batteryä. Liikuntaa on tullut ehkä se 6km fillarointia. Eli ei oikein mitään..

Noh, onneks on kuitenkin Halmeen treenikirja, mistä voi kattoo punttiohjeita kun sinne punttikselle eksyy...

Kirjoitettaessa soi ne luumäet - läski presidentiksi

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus