Terve taas leppoisat lukijani

  • random dude

Ensimmäisessä kirjoituksessani raapustelin nettideiteistä yleisellä tasolla, mutta ajattelin jakaa teidän kanssanne muutaman itselläni toimineen vinkin ja kertoa omista kokemuksistani. Myös niistä negatiivisista ja epäonnistuneista. (niistä enemmän myöhemmissä postauksissa)

Itse olen se, joka tykkää tehdä aloitteen ja ehdottaa naiselle treffejä, kun on ensin netissä tutustuttu. Se ei välttämättä vaadi kovinkaan pitkää viestittelyä, mutta toki auttaa, että tietää toisesta hieman etukäteen. Tuskin nimittäin haluat viedä vegaania illalliselle pihviravintolaan tai absolutistia drinkeille siihen kaupungin uusimpaan pubiin. Eli hieman kannattaa ottaa selvää toisesta, jotta todennäköisesti onnistuu treffipaikan valinnassa paremmin. Toki myös viestittelyvaiheessa saa jo idean siitä, että kannattaako treffeille ylipäätään lähteä, vai onko kenties ajatukset ja mieltymykset liian kaukana toisistaan.

Oma suosikkivaihtoehtoni treffeille on jokin mukava kuppila, jossa on rento tunnelma ja se ei ole liian virallinen. Eli en pidä siitä, että mennään hienoon ravintolaan päivälliselle, vaan epävirallisempi asetelma sopii itselleni paremmin. Kerran sovin jopa treffit lenkkipolulle, kun olimme molemmat kiinnostuneita liikunnasta ja lenkkeily kuului molempien harrastuksiin. Treffit lenkkipolulla menivät ihan mukavasti, mutta silti sitä kipinää ei löytynyt ja ensitreffit nettideitin kanssa eivät johtaneet toisiin treffeihin. Kokemus oli kuitenkin kaikin puolin mukava.

Kirjoitan myöhemmin enemmän omista ensitreffeille sopivasta nikseistä ja vinkeistä, joita olen kokeillut. Joitain ajatuksia vinkkejä ensitreffeille voit lukea tästä löytämästäni blogista, mutta älä ainakaan ota sitä entistä kumppania puheeksi ensitreffeillä!

Kirjoitettaessa soi Calvin Harris - Feels (feat. Pharrell Williams, Katy Perry & Big Sean)

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.