random dude

Kerron tässä blogissa deittailukokemuksistani netin ihmeellisessä maailmassa. Mukaan mahtuu kaikenlaista tarinaa. Hyviä ja huonoja ja hauskoja ja surullisia.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2018.

Blogi herää henkiin

Howdy
Pitkästä aikaa täällä ollaan taas. Yhä sinkku. Yhä deittimarkkinoilla. Tässä hieman lisää omia ajatuksiani ensitreffeistä. Toki mitään universaalia säännöstöä ei ole olemassakaan, mutta listaamani asiat pätevät ainakin omalla kohdallani ja myöskin ystävien kanssa asiasta keskustellessa he ovat olleet samoilla linjoilla, vaikkakin toki otanta on todella pieni. Alla siis hieman huomiota ensitreffeille.

Edellisistä kumppaneista ei kannata alkaa heti keskustella, koska se saattaa antaa sellaisen kuvan, että kenties se entinen ei olekaan vielä mennen talven lumia, jos se pitää tuoda heti esiin. Entiset kumppanit ovat myös todella henkilökohtaisia asioita, joten mikäli keskustelu siihen jossakin vaiheessa menee, niin menkööt, mutta ei ensimmäisillä treffeillä.

Jutut on myöskin hyvä pitää sopivan kevyenä ja viihteellisinä eli ei kannata tuoda esiin niitä omia inhon kohteita ja myöskin politiikasta puhumista kannattaa välttää. Mikäli ajautuu kuitenkin puhumaan politiikasta, niin ei kannata ladata sitä kaikkea intohimoaan siihen, koska näkemykset eivät välttämättä kohtaa. Osa myöskin kokee politiikan todella henkilökohtaisena aiheena, josta ei halua keskustella, joten älä myöskään pakota treffikumppania siihen. Usein myös muiden deittailu on hieman arka aihe, joten ei kannatta ladella järjestyksessä niitä netin parhaita deittisivuja tai kertailla kokemuksia, että mitkä ovat parhaat deittisivut.

Anna myös treffikumppanisi puhua. Eli älä ole jatkuvasti äänessä, vaikka tarinaa riittäisikin. Äläkä ainakaan puhu toisen päälle, vaan anna hänen kertoa asiansa kaikessa rauhassa ja sitten voit kommentoida. Harva nimittäin pitää siitä, että toinen kaappaa keskustelun kokonaan. Välillä aina tulee hiljaisia hetkiä, mutta älä anna niiden häiritä. Se on aivan normaalia ja väkisin väännetty keskustelu ei myöskään ole luonnollista.

Yksi asia, joka saa itseni näkemään punaista on kännykän kanssa pelaaminen. Toki viestiin voi nopeasti vastata, jos on pakko, mutta jatkuva kännykän näprääminen on varsin tylyä ja deittikumppanin keskittyessä kännykkään laantuu into varsin nopeasti. Eli puhelin äänettömälle ja taskuun!

Viimeinen asia on ottaa yhteyttä melko pian ensimmäisten treffien jälkeen. Mikäli olet kiinnostunut, niin älä suotta aikaile. Vanhan kolme päivän säännön voi unohtaa. Nykymaailmassa moni jo tulkitsee kolmen päivän hiljaisuuden kiinnostuksen puutteena. Myöskin silloin on kohteliasta laittaa viesti, vaikka ei kemiaa ollutkaan, jotta nettideitti ei turhaan odota yhteydenottoa. Voit laittaa vaikka viestin, että kiitos kivasta illasta, mutta kemiat eivät kohdanneet tai jotakin vastaavaa. Muista kuitenkin olla kohtelias.