Ville Haapasalon ravintola Purpurissa nautiskellaan pitkään ja hartaasti kuin Georgiassa konsanaan. Siellä pöydät notkuvat herkuista, joissa maistuvat georgialaisilla yrteillä ryyditetyt runsaat maut.
Syö10-viikoilla georgialaiseen makumaailmaan pääsee käsiksi vaivaisella kympillä, joten nyt on loistava tilaisuus päästä tutustumaan tähän rikkaaseen ruokakulttuuriin.
Tampereen Purpur on valinnut Syö-viikoille kaksi georgialaista klassikkoannosta. Lampaanjauhelihasta valmistettu lihaisa Ljulja-kebab tarjoillaan suussasulavan yrtti-manteliriisin ja kaukasialaisen tomaattikastikkeen kera.
![Ljulja-kebab on täyttä lampaanjauhelihaa.](https://image.citycdn.fi/01/47/53/15/e49a85b19e06564ca9e9c8746b6ccf59.jpeg)
Tomaattipohjainen adzhabsandal on puolestaan perinteinen pitkään haudutettu kasvispata, joka hurmaa täyteläisellä maullaan kenet tahansa ja sopii mainiosti myös vegaaneille.
![Adzhabsandal vie kielen mennessään.](https://image.citycdn.fi/01/47/53/17/f894ce544d7a7d401e891896a43dd877.jpeg)
“Tule syömään ja muista nauttia”, Ville Haapasalo sanoo ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi SYÖ10-viikoille Tampereen Purpuriin!
Tsekkaa kaikki SYÖ-tarjoukset ja joinaa Voitolla SYÖhön Facebookissa!
1 kommentti
Anonyymi
5.12.2021 10:28
Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me
Vastaa kommenttiin