SYÖ! Tampere: Ville Haapasalo toivottaa tervetulleeksi georgialaisten herkkujen ääreen Purpuriin

[b]Ville Haapasalon[/b] ravintola Purpurissa nautiskellaan pitkään ja hartaasti kuin Georgiassa konsanaan. Siellä pöydät notkuvat herkuista, joissa maistuvat georgialaisilla yrteillä ryyditetyt runsaat maut. Syö10-viikoilla georgialaiseen makumaailmaan pääsee käsiksi vaivaisella kympillä, joten…

Ljulja-kebab on täyttä lampaanjauhelihaa.
[b]Ville Haapasalon[/b] ravintola Purpurissa nautiskellaan pitkään ja hartaasti kuin Georgiassa konsanaan. Siellä pöydät notkuvat herkuista, joissa maistuvat georgialaisilla yrteillä ryyditetyt runsaat maut. Syö10-viikoilla georgialaiseen makumaailmaan pääsee käsiksi vaivaisella kympillä, joten nyt on loistava tilaisuus päästä tutustumaan tähän rikkaaseen ruokakulttuuriin. Tampereen Purpur on valinnut Syö-viikoille kaksi georgialaista klassikkoannosta. Lampaanjauhelihasta valmistettu lihaisa Ljulja-kebab tarjoillaan suussasulavan yrtti-manteliriisin ja kaukasialaisen tomaattikastikkeen kera.
Ljulja-kebab on täyttä lampaanjauhelihaa.
Tomaattipohjainen adzhabsandal on puolestaan perinteinen pitkään haudutettu kasvispata, joka hurmaa täyteläisellä maullaan kenet tahansa ja sopii mainiosti myös vegaaneille.
Adzhabsandal vie kielen mennessään.
“Tule syömään ja muista nauttia”, Ville Haapasalo sanoo ja toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi SYÖ10-viikoille Tampereen Purpuriin! [i]Tsekkaa [url=https://www.city.fi/syo]kaikki SYÖ-tarjoukset[/url] ja joinaa [url=https://www.facebook.com/groups/162348737680461/]Voitolla SYÖhön[/url] Facebookissa![/i]