Ministeri Päivi Räsänen huolestui huumeista Heinolassa

  • TeppoSyvarila

Joko Räsänen valehtelee tarkoituksella tai sitten on pihalla asian tiimoilta. Esim Hollannissa ei ole laillisia huumeita, kuten Räsänen antaa ymmärtää. Ilmeisesti kristillinen arvomaailma sallii valehtelu ja asioiden vääristelyt.Ainakin Coloradossa on rikokset vähentyneet, myös Portugalin malli on osoittanut, että dekriminalisointi auttaa enemmän kuin rangaistukset. Vaalit tulossa ja paskanjauhanta kukoistaa myös KD puolueessa.

"Kristillisdemokraattien puheenjohtaja, sisäministeri Päivi Räsänen varoittaa suhtautumasta kannabikseen vapaamielisesti. Laillistaminen antaisi hänestä väärän viestin. Maissa, joissa kannabis on laillistettu, yhä nuoremmat käyttävät ainetta kun sen käyttöön tulee luvallisuuden leima.

Räsäsen mielestä on myytti, että kannabiksen laillistamisella pystyttäisiin vähentämään rikollisuutta. Hän huomautti, että vaikka miedot huumeet on laillistettu Hollannissa, rikollisjengit pyörittävät siellä huumebisnestä.

Heinolan torilla lauantaina vieraillut ministeri tähdensi, ettei Suomessa tarvita toista kansallista ongelmaa alkoholin rinnalle.

Räsänen on huolissaan nuorten kannabiksen käytön yleistymisestä Heinolassa.

- Kannabiksen laillistaminen ei ole ratkaisu vaan se, että poliisi saa otteen nuorista, jotka käyttävät huumeita. Rangaistus ei ole tärkein vaan se, että nuori ohjataan apua saamaan, hän sanoi Itä-Hämeen haastattelussa.!"

P.S Kannabis on jo Suomessa, mutta nyt sillä tekee rahaa rikolliset.Asia voisi olla toisinkin. Huumekartellit ovat jo menettäneet rahaa sen jälkeen kuin Yhdysvalloissa on kannabista aloitettu laillistamaan.

Alankomaat: Alankomaissa laki ei suoraan salli kannabistuotteiden myyntiä, mutta käytännössä se on mahdollista Coffee shop -kahviloissa. Näissä kahviloissa tapahtuvaan kannabis-tuotteiden myyntiin ei puututa, mikäli myynti täyttää lisenssin ehtona olevat arviointiperusteet. Myös kasvatus yksityiseen käyttöön on dekriminalisoitu (enimmillään 5 kasvia).

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus