Kiloja lisää lomien jälkeen

  • tero39

Kylläpä tuli taas sikailtua joulun aikana ja syötyä sitä ja tätä ja kaikkea tietenkin liikaa. Painoa tulikin tämän sikailun myötä ihan mukavasti lisää. Pääsee tässä sitten heti tammikuussa taas aloittamaan kuntoilun oikein urakalla. Näyttäisi kuitenkin että oma painoindeksi on vielä nippa nappa normaalin rajoissa (24,7 - Painoindeksilaskuri.com). Toki tuohon ei parane enää mitään lisää ottaa.

Syömisen lisäksi toki myös juominen lomilla maistui. Varmaan onkin osasyyllinen siihen, että painoa kertyi. Vaikka hirveän vähän tulee pyhien aikoihin etenkin ulkomailla autolla ajettua, muutama kerta sitä piti kulkea paikasta toiseen. Oltiinhan kuitenkin rapakon toisella puolella kuten aikaisemmassa kirjoituksessani mainitsin. Yleensä aina otan muutaman tunnin varoajan siihen, alkoholilaskuri näyttää. Puhallettava mittari olisi tarkin mutta eipä nyt sellaista ole.

Asiaan ... Amerikan reissu

Ja sitten itse asiaan. Eli missä sitä tuli lomilla oltua? Suomessa? Ei todellakaan! Tällä kertaa tuli vedettyä pieni ässä hihasta ja matkustettua Amerikkaan. Floridaan jos tarkkoja ollaan. Sinne myös moni eläkeläinen on eksynyt minkä johdosta paikkaa melko tylsäksi haukutaan. Mutta ruoka ja juoma on hyvää sekä säät sallii. Mitäpä sitä muuta nyt lomilla edes tarvitsee. Itse ainakin nautin ja voin myös suositella.

Huvipuistoja tuolla olisi vaikka muille jakaa, mutta nyt tällä kertaa jäi ne näkemättä. Mutta eipä tuo mitään, varmasti tulee uudestaan vielä joskus mentyä samoille paikoille. Sen verran positiivinen kuva jäi itselle mieleen.

Miami oli myös oikein kunnon kokoinen kaupunki hienoine pilvenpiirtäjineen. Vähän mielenkiintoinen paikka siinä mielessä että on erilaisia keskittymiä siellä täällä ja välissä sitten saattaa olla aika epämääräistäkin seutua. Suhteellisen turvalliselta homma kuitenkin hyvillä alueilla vaikutti. Melko kallista tosin. Shoppailut jenkkien reissuilla kannattaa hoitaa aina outlet ostareilla. Paljon laatua sopuhintaan. Nyt etenkin kuin mentiin pyhien jälkeen ostamaan tavaraa.

Kirjoitettaessa soi Rokki

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.