Matkalla Amerikkaan

  • tero39

Tänä jouluna olisi tarkoitus vetää hieman erilainen joulu. Tarkoitus nimittäin mennä Amerikkaan ihmettelemään paikallista meininkiä. Hienoa!

Amerikassa etenkin New Yorkissa on kyllä ainakin kuvien perusteella kunnon joulumeininkiä joten innolla odottaa että pääsee katsomaan millaista toiminta siellä on. Home Alone leffat tuli pentuna katottua moneen kertaan, etenkin kakkonen, joten todella mielenkiintoista päästä paikoille katsomaan meininkiä. Vähän vanhoja leffojahan nuo ovat joten varmasti on paikat muuttuneet.

Olisi myös tarkoitus vuokrata New Yorkissa auto ja ajaa Atlantic Cityyn katsomaan kasinoita. Ei ehkä Vegasille vedä vertoja mutta varmasti nähtävän arvoinen paikka tuo Atlantic Citykin. Mikään kovin iso uhkapelaamisen ystävä en ole, mutta voihan tuolla jotain muutakin tehdä. Päivä olisi tarkoitus vain olla. Aikaisin aamulla New Yorkista ajaa sinne, yksi yö hotellissa ja sitten seuraavana aamuna pois. En tiedä mikä on promilleraja jenkeissä, se täytyy vielä selvittää ennen kuin auton rattiin hyppää paluumatkalle. Jonkin verran varmasti alkoholia tulee reissun aikana joka tapauksessa nautittua. Yleensä Googlella löytyy helposti alkoholilaskuri millä saa hieman suuntaa omasta ajokunnosta. Toki muutama tunti varoaikaa on hyvä pitää.

Lentäminen
Finnairin lennot tuntuvat olevan sen verran hintavia että tällä kertaa ei mennä ihan kotimaisilla siivillä. Sinisillä siivillä kuitenkin, KLM kyydissä nimittäin.

Eli tosiaan lennän ensin Amsterdamiin ja sieltä sitten vasta New Yorkkiin joulutunnelmaa etsimään. Kyllä tässä jo vähän matkakuumetta alkaa olemaan!

Kirjoitettaessa soi rokki

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus