Kuka on blogin takana?

  • tero39

Tervetuloa seuraamaan Tero bloggaa blogia. Olen ulkomailla paljon matkusteleva keski-ikäinen suomalainen joka on joitain vuosia sitten pyrkinyt vaihtamaan kasvispohjaiseen ruokavalioon. Mikään vegaani blogi tämä ei kuitenkaan tule olemaan, vaan vapaa-muotoinen yleistä elämää sisältävä life style blogi.

Milloin lisään tekstiä?
Tätä en osaa etukäteen sanoa, mutta pyrin aina silloin tällöin lisäämään jotain ajatuksia blogiini. Kannattaa siis aina silloin tällöin tarkistaa, jos uutta luettavaa olisi tullut esille. Mitään lupauksia siis en pysty antamaan.

Miksi matkustan paljon?
Tykkään nähdä ja kokea uutta. Tämän takia pyrinkin tekemään aktiivisesti reissuja ulkomailla. Kaukomatkailua kuitenkin harrastan harvakseltaan. Taino... Kerran vuodessa pyrin matkustamaan Euroopan ulkopuolella ja toistaiseksi olen siinä melko hyvin onnistunut.

Euroopan sisällä taas pyörin ahkeraan. Kiitos edullisten lentojen. Useimmiten majoitus ulkomailla hoituu helposti Air BnB:n kautta. Vaikka hotellit kivoja ovatkin, on omassa asunnossa aina mukavampi kokkailla omia ruokia.

Miksi olen vegaani?
Asiaan tutustuttuani tarkemmin se vain kävi järkeen. Lisäksi Suomessa se on todella helppoa. Jokainen ravintola tarjoaa vaihtoehtoja ja kaupasta löytyy useita vegaanituotteita. Toki joskus minäkin lipsahdan ja syön jotain eläinperäistä. En tästä pyri kuitenkaan tekemään mitään numeroa. Myös jos joku minulle jotain tarjoaa, en tee asiasta mitään numeroa vaan syön sen mitä lautaseltani löytyy.

Koska treenaan paljon, on minun saatava proteiinia. Vegaani proteiini on kuitenkin täysin yhtä hyvää jollei parempaa ja sitä saa helposti. Kuinhan vain tietää mistä. Tätä tulen varmasti jonkin verran myös blogissani avaamaan.

Kirjoitettaessa soi Rokki

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus