Woke Up Like This

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2016.

7 x hauska (ja hyödyllinen) meikkitutoriaali  1

Kuva: ALDECAstudio / Fotolia
Kuva: ALDECAstudio / Fotolia

Tiedätkö, miten kasvot voi meikata käyttämättä yhtään sivellintä tai kuinka tehdään Instagramin trendimeikki? Meikkitutoriaalit ovat koukuttavan kiinnostavia, ja niitä on paljon. Kokosimme hyödyllisimmät, yllättävimmät ja hauskimmat meikkausvideot yhteen listaan. Tsekkaa nämä!

Shani Grimmond: Instagram-meikki
Emme tienneet, että voi olla sellainenkin asia kuin Instagram-meikki. Australialaistubettaja Shani Grimmond kertoo että on (tai ainakin sellainen, jota näkee juuri nyt Instagramissa paljon), ja lisäksi näyttää miten sellainen tehdään.

Papananaama: Perusmeikki
Tubettaja Sini Laitinen selostaa "perus"meikkinsä omintakeiseen, konstailemattomaan tyyliinsä: "Silmänaluset on vähän bulkannu, pitäis saada peittoon, joten isken Make Up Storen kakkakiekosta punaista siihen päälle."

Jordan Byers: Feikkimeikit
Okei, tämä ei ole tutoriaali, mutta niin hauska, että se oli pakko lisätä listaan. Amerikkalaisbloggaaja testaa ostamiaan feikkihuulipunia - ja kaikki ei mene ihan putkeen. Ylläri.

Jeffree Star: Meikki markettituotteilla
Meikkitaiteilija, stailisti, suunnittelija ja malli Jeffree Star on aiheuttanut negatiivista kohua huonolla käytöksellään, mutta meikata mies osaa. Star tekee täyden meikin ainoastaan perusmarketista löytämillään tuotteilla, ja spontaanit reaktiot tuotteiden laatuun viihdyttävät takuulla. Kaikkia videon meikkejä ei suomalaisesta marketista saa, mutta idea on sama. (Ja meikki upea!)

NikkieTutorials: Meikkaaminen sormin
Tutoriaaliguru Nikkie ottaa osaa haasteeseen, jossa koko kasvojen meikki täytyy tehdä käyttämättä ainuttakaan sivellintä, sutia tai muutakaan apuvälinettä. Video on hauskaa katsottavaa ja lopputulos yllättävän upea!

Saara Sarvas: Kymmenen sekunnin meikki
Suomalainen meikkitaiteilija Saara Sarvas osallistuu supernopeaan meikkaushaasteeseen. Kymmenessä sekunnissa ei ehdi edes käymään pissalla, mutta meikki pitäisi saada aikaiseksi. Tsekkaa myös muutaman vuoden takainen Earth Hour -meikki, kun Saara meikkasi itsensä juhlakuntoon pilkkopimeässä.

Morgan Hanbery: Keeping it real
Nuori amerikkalaisnainen päätti ladata astetta aidomman meikkausvideon YouTubeen. Siihen ihastui (satojen tuhansien ihmisten lisäksi) Jersey Shoresta tuttu J Woww, joka teki Morganin kanssa myös oman meikkivideon.


Sosar-luonnonkosmetiikkaa nyt Suomesta  1

Virolainen luonnonkosmetiikkamerkki Sosar on saapunut Suomeen! Luontaistuotteisiin ja luonnolliseen kosmetiikkaan erikoistunut Nordic Health Systems maahantuo kiinnostavaa naapurimaan merkkiä Suomeen.

Sosarin tuotevalikoima sisältää hunaja-, muta- ja turvepohjaisia naamioita, saippuoita ja voiteita. Erityistä plussaa Sosar saa siitä, että valikoimasta löytyy tuotteita myös miehille.

Sosar on kolmen virolaisnaisen yritys, jonka voima ja teho pohjautuvat virolaiseen luontoon. Sosar tarkoittaa siskoa, ja yrittäjille sana edustaa huolenpitoa ja rakkautta sekä kanssaihmisiä että pohjoista luontoa kohtaan. Piret, Kerttu ja Triin yhdistävät Sosarissa voimansa, taitonsa ja osaamisensa turvallisuudesta, puhtaudesta, luonnollisuudesta, paikallisuudesta ja perinteisestä tietämyksestä.

Sosarin tuotteet eivät sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja. Ne on valmistettu käsin sataprosenttisen puhtaista, luonnollisista raaka-aineista. Jälleenmyyjät löytyvät Sosarin sivuilta.