Ilahduttava Carpool Karaoke saa oman ohjelmansa

James Cordenin show’n osiosta alkunsa saanut ohjelma vyöryttää esiin artisteja tulkitsemassa omaa tuotantoaan auton penkillä.

Carpool Karaoke on yksi tämän päivän suosituimmista ja odotetuimmista sisällöistä. Alun perin The Late Late Show’n osana esitetty autokaraoke on saamassa nyt oman ohjelmansa.

James Cordenin juontama ohjelma tarjoaa välittömän konseptin artistien haastattelemiseen yhteisen automatkan ja karaokelaulannan varjolla. Kyytiin ovat hypänneet Adelen, Red Hot Chili Peppersin ja Madonnan kaltaisia tähtiä, jotka heittäytyvät Cordenin kyyditettävinä iloisesti mukaan laululeikkiin. Corden, itsekin erinomainen laulaja, komppaa stemmoja ja räppipätkiä varsin riemukkaasti.

Uusi sarja, joka tulee olemaan tarjolla vain Apple Musicin tilaajille, päästää juuri julkaistussa trailerissa ääneen ison kasan megatähtiä, kuten Shaquille O’Nealin, Metallican, John Cenan, Alicia Keysin ja Will Smithin. Puolituntisissa haastatteluissa julkkikset kohtaavat toisiaan mitä erilaisimmissa kohteissa auton ulkopuolellakin.

Lue myös parin vuoden takainen James Cordenin haastattelu: 4 syytä fanittaa James Cordenia

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi