Karaoke raikaa Ruttopuiston kulmilla jatkossa joka yö neljään asti

Singer’s lupaa Suomen laajimman biisivalikoiman ja laadukkaan äänentoiston.

Kuva: princeoflove / fotolia

Happy Hour Restaurants avaa Helsingin keskustaan uuden Singer’s-karaokebaarin. Vanhan kirkkopuiston eli Ruttopuiston kulmilla Lönnrotin puistikko 1:ssä sijaitseva mesta lupaa asiakkailleen Suomen laajimman biisivalikoiman ja huippuluokan äänentoiston eli puitteet, joissa vaativa suomalainen karaokekansa tuntee olonsa kotoisaksi.

"Huippuluokan kaiutinjärjestelmä yhdistettynä Sennheiser-mikrofoneihin ja Soundcraftin digitaalimikseriin takaa, että tekniikka on viety ensi kertaa äärimmilleen suomalaisen karaoken historiassa", kertoo Singer'sin edustaja Tarja Palomäki.

Ravintolan lämminhenkisen ja olohuonemaisen tilan on suunnitellut Happy Hourin Tuula Railonkoski yhdessä Teuvo Lomanin kanssa. Erikoisesta sisustuksesta löytyy muun muassa mikrofoneista luotu kattokruunu.

Aukioloajoissa ei todellakaan säästellä, sillä Singer´s on avoinna joka ilta klo 20-04. Iltoja vetämässä nähdään muun muassa Voice of Finlandista tutut Säde "Sätky" Hovisilta sekä Ismo Virlander.

"Singer´s on herättänyt paljon kiinnostusta jo ennakkoon. Yli 1500 tykkääjää Facebookissa ennen avajaisia on jo aikamoinen määrä", kommentoi ravintolapäällikkö Maikku Piiparinen.

Ruokaa ei Singer'sissä ole tarjolla, mutta alkuillan yksityistilaisuuksiin paikka aikoo ottaa mukaan catering-palvelun.

Singer’s aukesi koekäyttöön perjantaina 21. huhtikuuta, ja ensi viikolla on tarkoitus juhlia avajaisia monta päivää. Vappuna paikan on tarkoitus tarjota helpotusta ravintola-alan työn raskaan raatajille Ravintolaväen vappukaraoke -tapahtuman muodossa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi