4 syytä fanittaa James Cordenia

Jos et vielä tiedä, kuka on James Corden, nyt on korkea aika ottaa selvää. City tapasi näyttelijän Lontoossa.

Kuva: The Late Late Show with James Corbin / YouTube

Keskiviikkona teattereihin pärähtäneessä Disney-musikaalissa Into the Woods leipuria näyttelevä brittiläinen James Corden, 36, on tyyppi, josta kannattaa tykätä. Ai miksi? Me kerromme.

James Corden on monilahjakas 


Useita palkintoja voittanut Corden paitsi juontaa ja näyttelee, myös käsikirjoittaa. Into the Woodsissa hän esittelee lisäksi laulunlahjojaan.

"Musikaalin tekeminen on hauskaa, koska lauluun puhkeaminen kesken kohtauksen on kuvauksissa kiusallista ja erikoista. Chris Pine esittää elokuvassa prinssiä, ja hänen äänensä yllätti minut. En tiedä, miksi luulin, ettei hän osaisi laulaa. Kun hän alkoi laulaa, minua rupesi ketuttamaan. Hän on juuri se tyyppi lukiosta, joka on jalkapallojoukkueen kapteeni, upean näköinen kaveri ja lisäksi vielä mahtava tyyppi. Jos hän ei olisi niin mahtava tyyppi, vihaisin häntä. Todella."

Hän on nöyrä

Kun eurooppalainen näyttelijä saa tilaisuuden juontaa amerikkalaista talk showta, saattaa hänellä nousta maine hattuun, mutta näin ei ole käynyt James Cordenille. Päinvastoin, hän suhtautuu saamiinsa mahdollisuuksiin nöyyryydellä ja kiitollisuudella.

"Onhan tämä juontohomma riski, mutta se on hauska riski. En oleta ollenkaan, että Late Late Show jatkuu edes koko sopimusaikaa. Mutta jos niin käy, olen 39-vuotias, kun se loppuu. Johnny Depp taitaa olla 11 vuotta vanhempi, ja katsokaa sitä jätkää. Tuskin kenenkään ura on vielä silloin ohi. Jos totta puhutaan, en oikeasti usko, että tämä tulee kestämään. Minun painoiseni ihmiset on pyritty kokonaan hävittämään amerikkalaisesta televisiosta. Mutta ehkä minusta tulee sitten Honey Boo-Boon seuraaja!"

Hän on ihan tavallinen

James Corden on Hollywoodin kavalkadissa virkistävän tavallinen tyyppi paitsi ulkonäöllisesti ja asenteellisesti, myös puheissaan. 

"Elokuvien tekeminen ei oikeasti ole yhtään luksusta. On melkein uskomatonta, miten suuri osa työpäivästä menee asuntovaunussa parkkipaikalla. Siis asuntovaunu. Siis parkkipaikalla. Ei ole montaa asiaa, mikä olisi kauempana luksuksesta. Sitä joutuu tekemään tarpeensa siihen sellaiseen vessankaltaiseen, jossa on sinistä vettä. Sen päivän työ saattaa olla sitä, että kävelet paikasta A paikkaan B sanomatta mitään, ja teet sen 37 kertaa. Lopun aikaa istut siellä asuntovaunun vessassa."

Hän tykkää pilailla

Kahden lapsen isä Corden ei ole aikuistumisesta huolimatta unohtanut keppostelijan luonnettaan.

"Onnistuin kuvauksissa aloittamaan puolivahingossa huhun, jonka mukaan Meryl Streep sai potkut Into the Woods -elokuvasta. Jos saan ihmiset uskomaan, että - kaikista maailman ihmisistä - legendaarinen Meryl Streep on saanut jostakin potkut, voin tehdä mitä tahansa maailmassa. Ja kerran olin samassa lentokoneessa Williamin ja Katen kanssa. Kone lensi yön aikana Yhdysvalloista Lontooseen, joten olen käytännössä viettänyt yhteisen yön Englannin tulevan kuninkaan ja hänen vaimonsa kanssa."

The Late Late Show with James Corden -ohjelmaa voi seurata YouTubessa. James Cordenin tähdittämä musikaali Into The Woods elokuvateatterissa nyt.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi