Kuka kukin on Helsingissä

Name dropping

Olet kuullut hänestä, mutta et tiedä hänestä mitään. Hän on somebody, mutta hänen nimellään ei myydä iltapäivälehtiä. Hän on ansainnut kannuksensa kaupunkikulttuurissa, yössä, työssä tai yötyössä. Hän on siis tämä, tämä... Niinpä niin. Sivistä itseäsi ja lue Cityn listaus kaupungin kuka kukin on -jengistä. Kuka olikaan kekä?

Ville Ailio
Image-lehden uunituore toimitusjohtaja, kauppatieteiden ylioppilas ja Kalle Kivimäen läheinen ystävä.

Kalle Alajoki
Sling In -drinkkibaarin toinen omistaja.

Jussi Avellan
Kuntosali Alexiumin omistaja.

Deejii Angel
Naisdeejiiden ykkönen.

Antti ja Eki
Kallen legendaariset norsunmuistiset poket. Selvyyden vuoksi: Antti on se, jolla on ne viikset ja Eki taas se, jolla on vähän hiuksia. On huhuttu, että 1980-luvulla Antti tienasi pokena enemmän kuin tohtoriveljensä.

Bello Romano
Kaupunkikulttuurin ikinaama. Radio Cityn tunnetuimpia ääniä. Erikoisalaa elokuvat. Tyyliniekka, joka ei juo kuin Bacardi Colaa. Nyt tuottajana HTV:llä.

Camilla Björkqvist
Seurapiirikaunotar Klara Kivilahden vaalea malliystävä.

Harry Bogomoloff
56-vuotias juuri valmistunut valtiotieteiden maisteri. Jäähallin toimitusjohtaja ja Helsingin kaupunginvaltuuston kokoomusjäsen.

Outi Broux
Meikkaajien, kampaajien ja stailaajien toimiston Profi-Teamin perustaja ja johtaja.

Sari Brucht
35-vuotias krunikalainen performanssitaiteilija. Tunnetaan klubeilla myös dj Hamppuna.

Walter de Camp
Kirjailija, Cityn toimittaja, Sisäpiiri-palstan isäntä ja Imagen suihkuseurapiiritoimittaja. Vaikuttaa oikeassa elämässä Kari Lempinen -nimellä. Walter de Camp hahmo on syntynyt jo 1980-luvulla.

Eliot Ness
29-vuotias deejii, joka toi teknon Suomeen. Järjesti aikoinaan paljon raveja.

Sakari Ellilä
Elannon ravintolapomoja, mies klassikkoravintola Zetorin takaa. Valittiin taannoin City-lehden toimesta Kaupungin Parhaaksi Lookalikeksi sarjassa Lasse Norres.

Lauri Eriksson
Upeasti ärräänsä sorautteleva 35-vuotias muotikuvaaja, joka saanut töitään ulkomaisten huippulehtien, kuten Depeche Moden ja Ellen, sivuille.

Mika Erkkilä
Seksimessujen isä.

Jarmo "Elukka" Eskelinen
Lempinimensä Muppetsin rumpalilta saanut 38-vuotias Kulttuurikaupunki 2000 -vetäjä. Kulttuurituotantoyhtiö Pop Zoo Promotionsin perustaja, joka myi yhtiön sittemmin Vesa Ristimäelle.

Timo Everi
Hasan&Partners-toimiston palkittu ja komea vaalea copy writer.

Kira Gluschkoff
Itseoppinut valokuvaaja, joka menestyy maailmallakin.

Raoul Grünstein
41-vuotias Hankenin ekonomi ja Image-lehden perustaja. Lehti aloitti Ylioppilaskameroiden kertaproggiksena. Myi taannoin omistamansa Grünsteinin turkisliikkeen Marimekolle.

Alexander Gullichsen
Kokki, joka käynnisti Safkan. Maxillin, Pravdan ja juuri sulkeneen Pulpin toinen omistaja. Liikekumppani Björn "Nalle" Hammar.

Pekka Görman
Tavastian Juhani Merimaan oikea käsi.

Marita Hakala
1980-luvun missikisoista tunnettu kaunotar, joka seurustellut näyttelijä Vesa-Matti Loirin ja NHL-johtaja Jarmo Kekäläisen kanssa. Seurustelee nyt Esa Tikkasen kanssa. Toiminut mallina, scouttina ja managerina.

Harri "Haba" Hakulinen
Disco Enterprisen omistaja. Pyörittää muun muassa suosittuja Hallmark- ja Labyrinth-klubeja.

Björn "Nalle" Hammar
36-vuotias juppina pidetty ravintoloitsija, joka omistaa Pulpin, Maxillin ja Pravdan. Aloitti uransa repimällä Tavastialla ja Natsalla pääsylippuja. Entinen OK-lehden, RadioCityn ja City-lehden ja Imagen ilmoitusmyyjä. Kuusivuotiaan Edithin isä ja kuvaamataidonopettaja Annen aviomies. Ravintoloitsija Era Lahti kutsui Hammaria Ullanlinnan pormestariksi.

Ami Hasan
Hasan&Partners-mainostoimiston perustaja. Myi toimiston vuonna 1995 yhdelle maailman suurimmista mainostoimistoista, Interpublic Group of Companiesille. Yhä toimistossa töissä. Suunnittelee mainontaa muun muassa Hennes & Mauritzille.

Kim Heiniö
Soupin ja Motherin 34-vuotias perustaja ja Kurki Barin entinen ravintolapäällikkö. Komea mies, joka isännöi tätä nykyä vain Eerikinkadun Motheria.

Kim Herold
Paparazzin malli, joka on työskennellyt Milanossa ja Pariisissa, muun muassa Gianfranco Ferren näytöksessä. Seurustelee suomalaismalli Ninja Sarasalon kanssa. Bongattu Suomessa suomenruotsalaisten bileissä.

Henri Hietanen
Entinen Helmen osakas pyörittää nykyään omaa ravintolaansa, Henry´siä, Sepänkadulla.

Sara Hirvelä
Malli ja hammaslääketieteen opiskelija ties monetta vuotta. Asuu Eirassa.

Leena Hoppania
Kulttuurituotantoyhtiö Diivan omistaja.

Jori Hulkkonen
Suomen kovin house-deejii juuri nyt.

Eero Hyvönen
Nelosen uutisten 41-vuotias päätoimittaja. Juristi ja kaksosten isä. Ylioppilaslehden ja Radio Cityn muinainen päätoimittaja. Vaikuttanut myös City-lehdessä.

Anu Igoni
Palkintoja voittanut Broadcastersin luotto-AD. Ansaitsee leipänsä Hasan&Partnersissa.

Mika Ihamuotila
Mandatumin toimitusjohtaja ja Helsingin yliopiston kanslerin Risto Ihamuotilan poika. Setä Jaakko Ihamuotila oli Nesteen pitkäaikainen pääjohtaja.

Micko Iho
Hypessä pyörineen Screen-klubin isäntä ja ravintoloitsija Sikke Sumarin poika.

Orvokki Jalanne
Kampaaja, joka omistaa Korkeavuorenkadun Espace-kampaamon. Omisti muinoin myös Space-kampaamon.

Harpo Junttila
Ensimmäisen eurooppalaisen keskiolutravintolan Imamin keinutuolin perustaja. Käynnisti pian Imamin jälkeen, vuonna 1993, myös Erottaja-baarin. Liikekumppaneina Kimmo Junttila, Ari-Pekka Manner, Makko Junttila.

Risto Juvonen
Konserttijärjestäjä Welldonen perustaja. Tuonut maahan muun muassa Prodigyn ja Michael Jacksonin. Opiskellut kansantaloustiedettä. Myi yhtiönsä vähän aikaa sitten muille maille. Well done!

Hannu Kallio
Pohjoisespan Face-kampaamon omistaja.

Eki Kallunki
Käynnisti Stiina Seppälän kanssa Uudenmaankadun huviyön perustamalla Barin ja vähän sen jälkeen Bar n:o 9:n. Nykyään omistaa Seppälän kanssa Fredrikintorin Tori-ravintolan ja osan Töölöntorinkadun Motti-ravintolasta.

Andre Karlberg
Ravintola Savoyn sikarimestari. Vuoden 1997 vuoden hovimestari. Arvostaa erityisesti naisia, jotka polttavat sikaria.

Kaappo Karvala
Markkinointi&Mainonta-lehden 34-vuotias toimittaja ja suurlähettiläs samannimisessä yhtyeessä. Kirjoittanut city-kulttuurista kirjan Antti Isokankaan ja Markus von Reichen kanssa.

Nina Kaukonen
Keittiömestari, joka on häärinyt muun muassa Kappelissa ja Taidehallin klubilla. Nykyään höyryttää Motin patoja osaomistajana.

Maria Kelter
Valtsikassa opiskellut Art Goes Kapakan tuottaja.

Eeva Ketola
Mallitoimisto Fondin omistaja. Itsekin entinen malli.

Kari Kivelä
Entinen VAU-punkbändin laulaja ja City-lehden yksi perustaja. Nyt 41 vuotta ja Jippii Groupissa.

Klara Kivilahti
Suomen ainoa seurapiirikaunottaren elämää viettävä nainen: aina tip-top-vaatteissa. Putiikinpitäjä Kaarina Kivilahden ja Rake-perijä Kari Kivilahden vanhempi tytär.

Karina Kivilahti
Kaarina ja Kari Kivilahden nuorempi tytär. Vaikuttaa ja opiskelee tätä nykyä Sveitsissä.

Kalle Kivimäki
Julkkisvaaleaverikköihin erikoistunut naistenmies. Asuu nyt tangokuningatar Marita Taavitsaisen kanssa. Aikaisemmat kihlaukset Linda Lampeniuksen ja Sanna Saarijärven kanssa. Iskelmäradio Sävelradion toimitusjohtaja, KTM ja 7 Päivää -lehden vakiokamaa. Asuu Töölössä ja pitää flipperistä.

Tommi Kilponen
Prifiteamin stylisti.

Teemu Kilponen
Tommi Kilposen valokuvaajaveli.

Tomi Koivulehto
Ihana- ja Kerman Viima-klubia pyörittävän Ihana Tuotanto Oy:n 25-vuotias osakas.

Kirsi Koskinen
Entinen malli ja nykyinen valokuvaaja. Töitä mm. Citylle ja nipulle naistenlehtiä.

Sedu Koskinen
Alunperin Valkeakoskelta kotoisin oleva turkulainen ravintolakuningas ja helsinkiläisen Tigerin isäntä. Omistaa ravintoloita Turussa, Tampereella, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Markus Selinin jengissä. Asuu Hietaniemessä. Innostunut jalkapalloilija. Opistoinsinööri. Juttu Sedusta tässä lehdessä sivulla 10.

Stede Koskinen
Ihana- ja Kerman Viima-klubia pyörittävän Ihana Tuotanto Oy:n 26-vuotias osakas.

Marko Kulmala
33-vuotias alunperin tamperelainen kirjallisuuden opiskelija, joka käynnisti musiikkiohjelma Jyrkin ja kaapelikanava TVTV:n. Vaikuttaa nykyään Radiolinjassa ja asuu Kruununhaassa.

Kimmo Kuurma
Center Inn -ravintolaketjun (Raffaello, Simone, Pub Gaselli, Michelle, König, Omenapuu, Friday, Poppis, Pub Soopeli) toimitusjohtaja. Pitkä vaalea mies, jolla älystä kiiltävä päälaki.

Era Lahti
Corona Barin ja Taidehallin klubin omistaja. Aloitti ravintoloitsijan uransa Lepakon kuppilalla, sittemmin perusti Coronan Kari Pulkkisen, Ritchie Mattilan ja Christian Moustgaardin kanssa Nylonin. Ravintola sai kehuja jopa Jamiroquai-yhtyeeltä.

Pekka Lanerva
Rakkautta&Anarkiaa-festivaalin 42-vuotias tuottaja ja elokuvalevittäjä Cinema Mondon osaomistaja.

Roope Lehtinen
Isänmaan toivoja tuottaneen televisiotuotantoyhtiö Moskito tv:n 30-vuotias perustaja ja omistaja. Tuottanut muun muassa Ultra Bran videot Kirjoituksia ja Kaunis ja ylpee. Sitä ennen tuotti ohjelmia Broadcastersin tytäryhtiössä Media Activessa. Käy Ysibaarissa ja pyörii Saku Tuomisen jengissä.

Jouko Lehtola
Rock-kuviin erikoistunut valokuvaaja.

Katariina Lehtonen
Nelosen säätyttö, joka lumosi Stefan Lindforsin. Ollut töissä Pop Zoo promo tionsissa.

Mikko Leisti
Kaupungin ravintolaelämän ex-vauhdittaja. Käynnisti muun muassa Par 4:n, Richard´sin, Kaivohuoneen, Helmen ja SOK:lla Hesarin, 10th Floorin ja Kurki Barin. Art Goes Kapakan isä ja Momentumin työntekijä. Pyörii Saku Tuomisen ja Kirsi ja Siiri Pihan jengissä. Asuu Espoossa. Musta vyö karatessa.

Kristo Levävuo
Muun muassa Labyrinth-klubeja järjestävän Disco Enterprise -yhtiön omistaja.

Kris Lindgren
Tuonut Suomeen brittiläisen superklubin Ministry of Soundin. Tunnetaan myös dj Krisinä.

DJ Little Tony
Kerman viileä deejii.

Mäkeläinen
Disco Enterprisen omistavaa luokkaa.

Elmo Lorenz
Fiorellan omistaja. Parhaillaan syytteessä nuorten tyttöjen ahdistelusta.

Jarkko Luoma
Marika Makaroffin mies ja Radio Cityn toimittaja. Tunnet hänet nimellä Jii Luoma.

Sergio Machoado
Ex-Bahian omistaja, nykyinen Motti-ravintolan osaomistaja.

Sakari Majantie
Entinen malli. Nyt valokuvaaja, joka kuvannut mm. useita Glorian kansia.

Marika Makaroff
Taustatoimittaja Moskito tv:ssä. Vaikuttanut sitä ennen Radio Cityssä ja Broadcastersissa.

Jouni Markkanen
Nosturin partainen ja kalju veturi. Laulanut Suburban Tribessa.

Ritchie Mattila
Nylonin perustajia.

Juha Mellin
Screen-klubin Micko Ihon aisapari, tunnettu myös deejii Mad Jayna. Päivätyö myyntineuvottelijana.

Juhani Merimaa
Tavastia-klubin 53-vuotias isäntä ja osaomistaja. Harrastaa jalkapalloa ja toimii monen ystävänsä tietotoimistona. Matikkavelho.

Annika Metsäketo
Hyvännäköinen vaalea Spede-tyttö, joka vaikuttanut muun muassa Radio Energyssa.

Tomi Metsäketo
Komea laulaja ja Spede-tyttö Annika Metsäkedon veli.

Mikko Montonen
Entinen pitkän linjan rocktoimittaja, joka vaihtoi kitarariffeista kirjoittamisen ruoka- ja juomajournalismiin. Brittifutiksen ystävä.

Christian Moustgaard
Radio Cityn perustaja. Nyt vaikuttaa ravintola Motin ja ATV:n omistajina.

Eetu Moustgaard
Christian Moustgaardin poika ja isänsä osittain omistaman ATV-televisiokanavan juontaja.

Osnat Mäkinen
Kerman tumma tarjoilija. Malli Model Boomin listoilla.

Jone Nikula
RadioCityn ohjelmapällikkö. Oikeuskansleri Paavo Nikulan poika.

Ville Nisonen
Punkkauppa Dekadenzin omistaja.

Njassa
Entinen General Njassa, joka lähti vähän aikaa sitten Radio Citystä Radio Helsinkiin.

Peter Norrby
Dj Norppa, Helsingin ex-luontoääni. Ollut äänessä RadioCityssä, Ykkösessä ja RadioMafiassa.

Saimi Nousiainen
26-vuotias malli, joka nähty Ranskan, Japanin ja Yhdysvaltain Ellessä ja Sonja Rykielin ja Givenchyn näytöksissä. Löydettiin Firenzessä 23-vuotiaana kirjallisuudenopiskelijana.

Asta Nurmilaukas
Töölön kulttuuriravintoloiden - KuuKuu, Kaksi kanaa, TinTinTango - omistaja.

Deejii Orkidea
Alias Tapio Hakanen. Deejii, joka keikkailee säännöllisesti ulkomailla, muun muassa Berliinin Tresorissa ja Ibizan Pachassa.

Hannu Paloviita
Like Kustannuksen johtaja.

Janne Partanen
Ihana- ja Viima-klubeja pyörittävän Ihana tuotanto Oy:n osakas.

Jasu Piaceski
Drinkkibaari Sling Inin 31-vuotias isäntä, joka teki itsensä tunnetuksi Finlandia-vodkadrinkkeihin erikoistuneessa FiBassa. Puolan lahja Helsingille.

Kari Pulkkinen
Era Lahden monivuotinen yhtiökumppani. Omistaa myös karkkilalaisen Oiva-hotellin Aki Kaurismäen kanssa.

Vesa Ralio
Bottan ravintolapäällikkö, joka loi Manalan. Entinen kokki.

Miska Rantanen
Toimittaja, joka kirjoitti kirjan muun muassa Lepakosta.

Tuomas Rantanen
35-vuotias vihreä aktivisti ja kaupungin valtuuston jäsen. Vaikuttanut muun muassa Voima-lehdessä. Vuodesta 1995 Luontoliiton pääsihteeri. Pro makasiinit.

Jaana Rinne
1980-luvun poprunoilija, joka kirjoitti laulunsa-noja Cliftersille. Nykyään toimittajana.

Vesa Ristimäki
Tapahtumatuotantoyhtiö Pop Zoo Promotionsin omistaja. Aikaisemmin Vanhan ohjelmapäällikkö ja Tampereen Tullikammarin ravintolapäällikkö.

Barbara Roos
Aleksanterinkadun Skannon omistaja.

Pekka Ropponen
Hotelli- ja ravintolaliiton viiksekäs asiamies.

Marica Rosengård
Entinen kansainvälisestikin menestynyt malli, nykyinen valokuvaaja ja Kim Weckströmin vaimo. Asuu Lontoossa.

Heikki Rotko
Interaktiivisen Sataman toimitusjohtaja. Entinen MTV3-pomo, jonka suhde Taru Valkeapäähän kariutui vähän aikaa sitten.

Eeropekka Rislakki
Suomen Infopisteen sisältöjohtaja. City-lehden perustajia ja entisen Jaana-lehden entinen päätoimittaja.

Kasper ja Mia Saari
Suomen suurimman yksityisen ravintolaketjun Royal Restin omistajat. Royal Rest omistaa muun muassa Savoyn, Teatterin ja Sipulin.

Tapio Sademies
Helsingin kaupungin kiinteis töviraston 54-vuotias toimistopäällikkö, joka
päättää terassiasioista.

Terja Salaspuro
Moon Tv:n entinen vastaava tuottaja. Nykyään Moskito tv:ssä.

Paula Salovaara
Netissä soivan Radio Helsingin perustaja.

Hanna Sarén
Kenkä- ja laukkusuunnittelija.

Mari Savio
Panik-vaatemerkin suunnittelija.

Tero Savioja
Labyrinth- ja Hallmark-klubeja pyörittänyt Disco Enterprisen omistaja

Markus Selin
Tuotantoyhtiö Solar Filmsin omistaja, joka on tuottanut muun muassa Häjyt ja Levottomat. Aloitti uransa maksalaatikkokuskina. Ollut mukana myös videovuokraus- ja Nintendo-bisneksessä. Manageerannut Kata Kärkkäistä. Omistanut aikoinaan useita ravintoloita, muun muassa Planet Hollywoodin, Kaivohuoneen ja Coloradon. Renny Harlinin hyvä ystävä.

Stiina Seppälä
Perusti Eki Kallungin kanssa Barin ja Bar n:o 9:n. Ollut töissä Café Nouveaussa. Vaikuttaa nykyään omistajana Kallungin kanssa punavuorelaisessa ravintola Torissa ja Töölöntorinkadun Motissa.

Mika Siltala
Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaalin ja Cinema Mondo -elokuvalevittäjän primus motor. Heilastelee Kata Kärkkäisen kanssa.

Sissi Silvan
Suomen Hennes&Mauritzin toimitusjohtaja.

Marlo Snellman
Laila Snellmanin poika, jonka Bomfunk MC´sin video teki kuuluisaksi. Nyt itsekin levyllä.

Axa Sorjanen
Radio Helsingin omistaja, ja kulttuuridokumenttien tekijä.

Jyrki Sukula
TV-kokki, joka avaa oman Via-ravintolan Ludviginkadun kulmaan. Aikaisemmin heiluttanut kauhaa MTV3:n Huomenta Suomessa, Ravintola Helmen osakkaana ja S-ketjun ruokakonsulttina.

Sikke Sumari
Tony´s Delin emäntä ja Kokkisodan juontaja.

Jaakko Tapaninen
Tammen kustannusjohtaja ja Imagen ex-päätoimittaja. Pyrki aikoinaan NuSuna eduskuntaan.

Dj Tixa
Höyry-klubin legendaarinen höpöttävä deejii.

Saku Tuominen
Muun muassa Uutisvuotoa ja Maailman ympäri -ohjelmia tuottavan Broadcasters Oy:n 33-vuotias toimitusjohtaja ja omistaja. Kauppatieteiden maisteri. Kirsi Pihan aviomies, Siiri-tytön isä ja Arto Tuomisen poika. Asuu Käpylässä ja kannattaa Jokereita. Voi bongata: Soup, Tony´s deli.

Jupe Tuomola
Avun - ja sitä ennen Katson - 29-vuotias seurapiiritoimittaja ja Anna Erikssonin mies. Asuu Herttoniemessä. On kaveri Henry Saaren ja Sara Hirvelän kanssa.

Juha Tynkkynen
46-vuotias humanististen tieteiden kandidaatti ja Saku Tuomisen yhtiökumppani televisiotuotantoyhtiö Broadcastersissa. Ennen RadioCityn päätoimittajana.

Jaana Ukkola
Mallitoimisto Model Boomin omistaja. Entinen malli.

Tim Uskali
Sodan ja Kerman omistaja. Yhä kaupungin viileimpien piirien portinvartija.

Wallu Valpio
MoonTv:n juontaja ja Arto Muna ja Millenniumin rumpali. Nousi valtakunnan julkisuuteen vilauttamalla munaa Tampereella.

Kim Weckström
City-lehden entinen markkinointijohtaja, Social- och kommunalhögskolanin entinen professori ja Interaktiivisen Sataman perustajia. Kirjoittanut ansiokkaat romaanit, Puuluola ja Viimeinen kesä, nuoruudesta Haukilahdesta. Naimisissa valokuvaaja Marica Rosengårdin kanssa ja asuu Lontoossa.

Minttu Vesala
Stylisti ja 1990-luvun party girl.

Petri Viglione
Mies, joka uhmasi Tuotevalvontakeskusta ja myi Pane & Vino -ravintolastaan viiniä take outina. Valmistunut Napolin yliopistosta.

Caius Wikström
Komea miesmalli Model Boomin listoilta.

Tiina Vuorinen
Welldonen voimanainen. Lähellä Hanoi Rocks -piirejä.

Pena Vuorisalo
Koffin myyntijohtaja, joka on tunnettu loistavasta lauluäänestään ja Harley Davidson -moottoripyörästään.

Hans Välimäki
Huippukokki, joka on upottanut kauhansa niin Kaarlen kruunun, Soupin kuin Chez Dominiquen soppaan.

Kari Väyrynen
Kaarle XII:n johtaja. Primulan omistajasukua.

Anne-Maria Ylitapio
Entinen malli ja Jussi Parviaisen ex-tyttis, joka vaikuttaa nykyään muotitoimittajana ja tiedottajana.

19 kommenttia

hopoathuuhaafi

22.5.2005 16:11

Joopa joo huuhaa -jengiä kaikki tyynni.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jopomopo

22.5.2005 16:12

Joo jämpti on näin...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sedukka

11.12.2006 11:00

Mutsis oli

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ejps

16.8.2007 00:04

ei kiinnosta tollaset ihmiset

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pamela Anderson

20.5.2009 20:06

Jaksoiko joku lukea loppuun?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kostaja9

30.8.2009 18:04

pari huoraa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

AngryStudent

4.9.2011 11:25

Punavihertoimittajan kokoama lista.

Listalta puuttuu mm. Jussi Halla-aho, Scriptan kirjoittaja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Antero Vipunen

11.1.2016 15:29

City tarkoittaa suomeksi kaupunkia. Halla-aho on landepaukku, eli ei kuulu tähän listään. Landeilla on varmasti oma lista jossain...

KVG

12.1.2016 03:45

"Halla-aho on landepaukku"
Eikä ole. Hän on kotoisin Tampereelta, opiskelemaan muuton jälkeen asunut Helsingissä, eurovaalien jälkeen Brysselissä.

JussiHA

9.5.2012 00:41

No kuka muka oli vuonna 2001 kuullut halla-ahosta? tuskin edes halla-aho itse.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Portinvartija....

21.11.2013 08:23

:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tröööt

12.12.2013 22:12

Tää on täynnä virheitä ..Saimi Nousiainen on syntynyt 1974 ei siis ole 26, Stede ei myöskään ole 26 enää. Kim herold ja ninja sarasalo eivät seurustele, Eki Kallunki omistaa myös Alppi torin...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lampleon

13.12.2013 09:14

Arvaan että olet blondi... lista on tehty tammikuussa 2001.

mr. trance

25.4.2015 18:21

Elliot Ness ei ole varmaan 29 olin kattomassa sitä 15v. tullikamarilla.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rytsölä

26.4.2016 21:34

Tää lista on duunattu eilen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Viracocha

17.4.2017 01:45

Walter De Camp on kuollut!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hanston Bärkle

22.4.2017 11:46

Citylehti on kuollut ja sen mukana monttuun viskattiin sen sepittämä kuvitteellinen city-kulttuuri. Suomessa oli kymmenissä laskettu joukko jotka poikkesivat perusvirtasista. Ajat muuttuivat, ulkomailla käynti ja nousukasmainen käytös ei enää osoittanut asemaa. Citykulttuurin alasajo alkoi EU jäsenyydestä jolloin huomattiin ettei tarvetta erilliselle citykulttuurille ole.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jyrki Hämäläinen

16.3.2018 23:52

Tässä on vanhentunutta tietoa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

theog

9.2.2019 14:12

Vuosi oli 2001 - idiootit eivät vielä päässeet internettiin. On tämä helvetin paljon tärkeämpää historiaa kuin 1940-luku Suomessa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi