Miespaholainen

Kim Heroldin salaisuudet

”Kukaan ei ole vielä halunnut mun kanssa naimisiin.”
”Kukaan ei ole vielä halunnut mun kanssa naimisiin.”
24-vuotias, kaikkia paheita harrastava Kim Herold on miehemme maailman mallimarkkinoilla. Jaana Rinteen tehtävä on urkkia häneltä kaikki oleellinen: Miksi miesmalleista ei tule tähtiä? Kuinka kestää seksuaalinen ahdistelu? Hoitavatko mallit liikakilojaan amfetamiinilla? Ja: onko Kim Herold viimeinkin rakastunut?

Perjantai-iltapäivä Tony’s Delissa. Iso latte. Kim Herold saattaa olla huippumalli, mutta hän himoitsee suklaata. Törkeän paksut huulet. Pulisongit. Musta nahkarotsi ja matalalantioiset kireät farkut. Iso latte ja kaksi palaa suklaata. Kaikkia paheita harrastava Herold näyttää räkämuusikolta ja kuulostaa homolta.

Hei Kim. Oletko tulossa maestro Rautiaisen studiolta?

"Kuvat otetaan huomenna. Kuvaaja sanoi mun näyttävän vähän Kellopeliappelsiinin Alexilta. Me tehdään semmoinen, ilman partaa. Mä tykkään hirveästi siitä leffasta, itse asiassa kaikista Stanley Kubrickin elokuvista. Se sai tappouhkauksia, koska käsitteli riskaabeleja aiheita. Pidän hänen maailmannäkemyksestään, mutta tykkään myös Akira Kurosawasta… ja ranskalaisista filmeistä. Varsinkin siitä, missä on se viidentoista minuutin raiskauskohtaus."

Mitä pidit Luc Bessonin Yamakazista?

"En mä ole nähnyt sitä. Onko se hyvä?"

Se on sellainen postmoderni samuraileffa. Mustat ja marokkolaiset nuoret kundit näyttelevät siinä itseään. Okei, aletaan sun taustasta.

"Mä olen suomenruotsalainen, isoisän isän puolelta sodan jaloista Suomeen paenneen venäläisen Asbukinin jälkeläinen. Espoo, Haukilahti, Kauniainen. Ysiluokan jälkeen Kokkikoulu. En viihtynyt, lähdin moikkaamaan siskoa Milanoon."

Sielläkö sut bongattiin catwalkeille?

"Joo. Joku huusi ikkunasta haluanko malliksi, ja sain duunia samaksi päiväksi. Siitä on nyt kulunut kuusi vuotta. Milanosta muutin Pariisiin ja sieltä Nykkiin. Olen pyörinyt näissä kaupungeissa."

Tuo kuulostaa paremmalta kuin hampurilaisten vääntäminen gourmetpohjalta?

"En tiedä missä olisin ilman tota bongausta. Varmaan Leppävaaran grillikiskalla tehtailemassa Kimin porilaisia."

Miksi sä olet nyt stadissa?

"Tulin kaksi kuukautta sitten, enkä tiedä mihin olen menossa. Pariisissa pelasin ajankuluksi pleikkaria. Kolme vuotta sitten se hajosi, ja kävellessäni kitarakaupan ohi päätin, että nyt mä ostan skeban. Mä olen aina rakastanut musiikkia, ja juuri nyt mun sydän kuuluu kitaralle. Teen biisejä ja yritän saada ne eteenpäin. Omaa stailia, vähän Ben Harperia. Mallintöitä teen kun huvittaa. Olen hölösuu, tykkään puhua ja esiintyä. Mä olen ollut vähän semmoinen. Mallintöissä seisot vaan hiljaa kameran edessä."

Miesmalleista ei ole tehtailtu yhtä suuria tähtiä kuin naisista.

"Kundeilla on paljon vähemmän duunia. Saksassa asuvat, neljä katalogia viikossa vääntävät vähän vanhemmat miesmallit saavat hyvää elantoa, mutta nuoren kundin pitää olla huipulla pystyäkseen elämään duunillaan. Tuhannet eivät ikinä tienaa mitään. Kaksoistornien romahduksen jälkeen bisnes ei ole ollut samaa. Kaikki on muuttunut. Riskejä ottavat, käteisellä maksavat korealaiset, ovat häipyneet, palkat laskeneet."

Miten kova nimi luodaan?

"Aloittaessa kannattaa tehdä hyviä lehtiä, L’Uomo Vogueta ja Italian Vogueta. Sitten on näytökset. Jos tekee kaksikymmentä näytöstä peräkkäin, ihmiset näkevät sut. Jos pääsee avaamaan Guccin näytöksen sen jälkeen, kun Tom Ford on bongannut sut kadulta niin kaikki haluavat sut."

Sä tehnyt tuon kaiken?

"Olen, olen mä tehnyt. Jos sattuu olemaan lyhyt miesmalli, joka ei pysty tekemään näytöksiä ja lehtiä, mutta jolla on kauniit kasvot voi tehdä hiusjuttuja ja katalogeja. Paras on vuoden eksklusiivinen kontrahti Calvin Kleinin tai Pradan kanssa. Ne pitävät sut vuoden, ja sinä aikana et saa tehdä mitään muuta kuin lehtiä. Siitä saa hyvät liksat. Tunnettu malli voi tehdä puoli miljoonaa dollaria vuodessa, uusi naama tekee vähemmän. Naama voidaan myös käyttää niin loppuun vuodessa, että se kuolee pois, mutta sitten voi mennä loistokkaan kirjansa kanssa jonnekin Japaniin, ja ne on ihan uuuh."

Supermalleja lanseerataan samaan tyylin kuin ennen vanhaan rocktähtiä. Rocktähdet kelpaavat enää huippumallien kundi- tai tyttökavereiksi.

"Näin pitää olla. Kaikki isoimmat rokkitähdet kansoittavat Victorias’ Secretin alusvaatenäytöksen ja valitsevat lavalta ton, ton ja ton tytön. Mutta nyt kun Pariisissa on jossain klubissa jonkun bändin levynjulkkarit, soitetaan ja pyydetään roudaamaan tytöt paikalle, että juttuun saadaan oikea meininki."

Fashion ja rock’n’roll ovat molemmat jonkun sortin prostituutiosirkusta?

"Joo, tosi sirkusta."

Monet designerit, valokuvaajat ja stylistit ovat homoja. Onko joukossa heteroita?

"Mä luulen, että useimmat ovat vähintään bi. Anna kun mä mietin olisiko yksi tyyppi hetero."

Giorgio Armanista en tiedä, mutta Dolce&Gabbana ovat pariskunta. Kuinka paljon sua yritetään iskeä kun haet duunia?

"Homous tekee bisneksen hauskaksi. Iskuyrityksiä on sattunut, niitä sattuu koko ajan. Useimmat tunnetuimmat valokuvaajat yrittävät ensimmäisellä kerralla, mutta niille täytyy sanoa suoraan."

Käyvätkö ne perseeseen kiinni vai miten ne yrittävät?

"On eri tapoja, perseeseen tai jotain muuta. Jotkut mallit ovat niin kusessa, etteivät sano mitään, mutta mä sanon suoraan: nou, nou, nou. Toi ei toimi. Jos tää ei lopu, mä lähden pois täältä. Ne on ihan, että okei. Voi olla, että ne ovat ottaneet sut vaan sen takia, että ne luulevat sun olevan homo, mutta arvostavat sitä, että sanot suoraan ja käyttävät sua sen jälkeen aina. Mä otan sen huumorilla. Joskus, kun menee castingiin joku kysyy, että onks sulla iso. Jos olisi konservatiivinen, jämähtäisi siihen, mutta kun sanoo, että joo, ihan sairaan iso ne on ihan että uuh, okei, mä buukkaan sut!"

Heität niiden kanssa läppää ja homma toimii. Seksuaalinen ahdistelu ei häiritse?

"Mun mielestä homokulttuuri on aika ihana kulttuuri. Monissa maissa homoklubit ovat parhaita paikkoja, niissä on paljon hauskempaa kuin heteropaikoissa. Joo, mä tykkään niin paljon niistä. Ja jos haluat löytää kauniin naisen se löytyy usein homobaarista. Siellä saa olla rauhassa."

Mikä on mallin duunin paras puoli?

"Saa työskennellä maailman parhaiden valokuvaajien kanssa. On ihanaa duunata Mario Testinon, Steven Meiselin kanssa, ja Satochi Saikuksen kanssa. Ne ovat niin taitavia. Tietää, että kuvista tulee tietsä omalla tavallaan taidetta."

Mallin duunista puhutaan kovana duunina, mutta eikö poseeraaminen ole aika glamoröösi ammatti?

"Loppupeleissä se ei ole kovin rankkaa. Sä lennät vähän lentokoneissa, näet maailmaa ja saat ilmaisia drinkkejä. Naismallit pystyvät elämään aika pitkälle ilmaiseksi, jos haluavat. Kaikki maksetaan."

Mikä kaupunki on sulle läheisin?

"Mä rakastan Pariisia. Olen asunut siellä pisimpään, ja se vaan on niin kaunis paikka. New Yorkissa on oma sydämenlyöntinsä, huumansa, epätodellisuutensa, mutta se on enemmän kone? Aina välillä vuokrattiin auto ja ajettiin Normandiaan viikonlopuiksi. Asuin hotelleissa, kämpissä. Tavarat pienessä matkalaukussa, laukku olalla. Kun jään pidemmäksi ajaksi johonkin kaupunkiin hankin kämpän tai asuin mallikämpässä. Nyt mä olen vähän rauhoittunut."

Rakastunut?

"Mulla on pieni kylmä ovi mun sydämessä. Joku hakkasi sitä, katsoin ovisilmästä, päästin sisään, ja me ollaan päästy suunnilleen teen äärelle."

Kuinka hemmotelluksi namuksi kundi kehittyy maailman kauneimpien naisten kanssa hengaillessa?

"Harva uskaltaa lähestyä niitä, mutta kun saan pari kaljaa, meen heti hömpöttämään niille koko elämäni. Olen tutustunut aika mielenkiintoisiin mimmeihin."

Hoidellut huippumalleja?

"No, muutaman."

Onko tavallisilla tytöillä mitään mahdollisuuksia suhun?

"On. Jopa paremmat kuin malleilla. Mä rakastan kaikkia naisia, nainen on hyvä keksintö."

Amen. Puhuvatko mallit keskenään muusta kuin ulkonäöstä?

"Aika paljon jutut pyörivät niiden ympärillä. Juuri siksi mulla on Pariisissa ja Nykissä ihan muiden alojen ystäviä. Arkkitehteja, jalkapalloilijoita, tarjoilijoita. Yksi parhaista frendeistä omistaa pienen jazzravintolan. En ole ikinä oikein ollut sisällä mallibisneksessä."

Et ole edes vaatefriikki?

"En, hukkaan kaikki vaatteet. Mä en ikinä shoppaa, inhoan sitä. Tykkään rikkinäisistä, kämäsistä vaatteista. Tää nahkatakki on Japanista, 5351 näytöksestä. Tosin vähän revennyt. Viime kerralla designer pyysi mut officeen, jossa oli koko vuoden collection ja pyysi ottamaan mitä huvitti. Otin varmaan kymmenen nahkarotsia, jotka annoin kavereille. Mutsi oli samaan aikaan Japanissa katsomassa näytöstä ja siitä tuli hyvä ystävä tän designerin kanssa. Se lähetti mutsille jouluksi ison paketin turkkeja ja mekkoja. Kerrankin hyvät joululahjat, ei Tiimarista."

Kuinka turhamaisia mallikundit ovat?

"18-vuotiaana asuin New Yorkin rämysessä Gerswin Hotellissa kahden kolmekymppisen kundin kanssa. Niillä oli proteiinit matkalaukuissa ja ne kävivät joka päivä punttiksella. Molemmat lukivat Wilhelmiinan How To Become A Topmodel kirjaa ja kyselivät: Have useen Mark Vonderloo, have u seen him? Oikeesti. Mun oli pakko muuttaa ulos."

Millä liikakiloja hoidetaan? Amfetamiinilla?

"Jotkut hoitavat, useimmat miesmallit ovat luonnostaan laihoja ja pienikokoisia. Syövät Mäkissä ja juovat bisseä iltaisin. Jos vauhdista puhutaan, niin huippukirurgitkin varmaan käyttävät, ei mallinduuni niin rankkaa ole. Huumeet ja mallit ovat vähän klisee, totta kai huumeita saa jos haluaa."

Sekoilu kuuluu nuoruuteen. Me keski-ikäiset voitaisiin useammin muistella omaa nuoruutta. Rosa Meriläisen blossia ympäröivän mediasavun keskellä.

"Suomessa seitsemän promillen kännissä ajelevat rekkakuskit ovat normaali uutinen."

FILE: Kim Herold

  • Ikä: 24
  • Pituus: 184 cm
  • Paino: 77 kg
  • Auto: Opel Corsa
  • Tuoksu: Issay Miyake
  • Juoma: Jägermeister

33 kommenttia

Niklas79

23.5.2004 09:45

"Mulla on pieni kylmä ovi mun sydämessä. Joku hakkasi sitä, katsoin ovisilmästä, päästin sisään, ja me ollaan päästy suunnilleen teen äärelle."

Kauniisti sanottu. Kim veti pisteet himaan tällä haastattelulla. Me likes. :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Laama44

24.5.2004 10:34

"Etenkin pidin siitä elokuvasta, missä oli se 15 minuutin raiskauskohtaus."

Kauniisti sanottu. Kim veti pisteet himaan tällä haastattelulla. Me likes.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kiinnostunut_

28.5.2004 19:56

Minkäköhän niminen leffa se raiskausleffa on? Sitä DVD:llä?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

french

28.5.2004 23:51

se leffa on irresistable. ranskalainen taideleffa, raiskauskohtaus todellinen anti-rape. hyvä juttu. hyvä kimi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Calmett

30.5.2004 17:21

Positiivinen yllätys, Kimi vaikuttaa hyvältä jätkältä -vähintäänkin! Haastattelu kyllä nosti arvostusta reilusti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jaegar

2.6.2004 20:17

Tosi posiitiivinen yllätys.
Oon aina luullu että Kim on joku pinnallinen paska, muuti kyllä tää haastattelu käsityksen.
Hyvä Kim jatka samaa rataa=)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

UrponaOnKivaa

3.6.2004 02:15

Kiva juttu. Kim veti pisteet himaan tällä haistattelulla. Ei ollenkaan pelle eikä neiti. Not.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TiiPaa

3.6.2004 08:27

Ihana ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

aivot

3.6.2004 13:18

kimillä hyvää huumoria. jes!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

niinno

11.10.2004 01:01

Joo tosiaan ihan fiksulta kaverilta vaikuttaa.
Haastiksien pohjalta voi sanoo että ois jalat
maanpinnalla mikä on aina ihan tervetullutta.
ja humanen uusin sinkku on muuten todella hyvä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Halloojaaa

16.10.2004 09:25

Kim Herold on iha paras! Eix Humanella oo mitää omaa nettisivuu???????????

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

SU123WOMAN

21.10.2004 20:32

EIHÄN KIMI OSANNUT EDES KUNNOLLA LUKEA YLÄASTEELLA, JA MUUTENKIN SE OLI HIEMAN YKSINKERTAINEN.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Piipa50

2.12.2004 09:48

Kim vaikuttaa ihan mukavalta ja mielenkiintoiselta nuorelta mieheltä. Jotenki hyvin sinut itsensä kanssa eikä aattele mitä muut aattelee jos teen tätä tai tätä. Eikä jääny koukkuun rättimaailmaan.
Ton raiskauskohtausleffan ois saanut perustella; nyt jäi käsitys että KH pitää raiskauksista! Myös toimittajan moka tollanen.
Tykkään hänen radiois soitetuimmasta biisistä. Täytyy pyydystää koko levy jostain.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Miaka

3.12.2004 18:21

Humane on aivan mahtava bändi!^_^ toivon kipeästi jompaa kumpaa levyänne joululahjaksi...mutta niitä ei kuulemma täältä löydy. ARGH IHANA BÄNDI

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tsjoh

7.12.2004 17:33

Kim, sä oot mun unelmien mies!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Miaka

10.12.2004 18:42

Koko päivän oon odottanut että radiosta tulisi Humanen Crucify! Mutta eipäs ole tullut..Rescue me ja Crucify on mun mielestä ainakin yhtä hyviä, vaikka muut väittää toisin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

222

17.12.2004 16:08

www.humanemusic.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Miaka

21.12.2004 18:58

Ihanaa joku laittoi Humanen kotisivujen osoitteen!:D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Miakataas

21.12.2004 19:14

Katoin just koneelta Humanen Crucifyn ja Rescue me:n, MAHTAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Humaani

27.1.2005 01:22

Humanen kotisivut uusittu, käykää tsekkaamassa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Humaani

27.1.2005 01:23

siis www.humanemusic.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jepjep123123

21.12.2006 12:04

Kim Herold, olet pelle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Netistä kuultua

22.1.2007 15:49

Siis mies joka maksaa siitä että meikataan pahoinpidellyn näköiseksi,
on jotenkin sairas. Ja kaikki vaan julkisuuden tähden!! Mutta hei, täytyyhän sitä jotenkin saada juttua itsestään, kun laulaminen on noinkin onnetonta.
Suomen parhaiten pukeutuva laulava lammas!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

catwoman...

7.3.2007 13:02

Kim, olet syötävän seksikäs! Mielettömän upea mies!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

someone..

12.5.2008 00:37

se on kyllä niin nam.. ;>

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hyvää musaa tosiaan

20.5.2008 05:56

Kävin sit joutubesta kuuntelemassa ton crusifyn ja rescue me:n ja täytyy sanoo etten oo pitkään aikaan kuullu mitään yhtä koomista.
(ilmeisesti) tosissaan tehty, mut biiseissä ei minkäänlaista vaihtelevuutta tai yllätyksellisyyttä, molemmat kuulostaa täysin samalta sanoja lukuunottamatta ja miksi, oi miksi pitää laulaa englanniksi, jos ei ole minkäänlaista käsitystä lausumisesta. XD

Ei voi sanoo ku voi morjens niille jotka Humanen levyjä on erehtyny ostamaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ihailija<3

24.5.2008 23:15

kiitos jumalalle että pääsin näkee kimin face to face ku oltiin samas mestas töis.. se jätkä on niin helvettin namu, kaverinkaa revettiin kokoajan se varmaan luuli et naurettaan sille vaik naurettiin itsellemme sil we were acting like teini tytöt ;D toivottavasti se ei oo enää varattu sil next time ku näen sen annan palaa eli näen sen joskus 10vuoden pääst :X

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sairaita roolimalleja

2.7.2008 13:47

Monet designerit, valokuvaajat ja stylistit ovat homoja. Onko joukossa heteroita?

"Mä luulen, että useimmat ovat vähintään bi. Anna kun mä mietin olisiko yksi tyyppi hetero."

..................................................................

Tämä kiteyttää koko muotialan. Lisäksi kun päälle laskee, että lähes kaikilla on jonkinsortin anoreksia, bulimia tai narkomania sekä jatkuva identiteettikriisi - niin voi oikeutetusti todeta:

TÄYSIN SAIRAS, HÄIRIINTYNYT BUSINESALA, JOKA TERVEESSÄ YHTEISKUNNASSA KUULUISIA LAILLA LOPETTAA.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tom ofF

7.7.2008 09:16

Kyllä toi Kim itekin on vähintää bi. Mietityttää vaan et onkohan sil oikeesti sairaan iso! :P Pitääpä testata kun osuu kohdalle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Per$e

9.7.2008 04:06

http://www.youtube.com/watch?v=rZ8FE8J3rf4

Kimille Heroldia

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

taudinkantaja

4.8.2008 12:32

Heh, aivan. Mutta yhteiskunta ei ole terve, kaikkea muuta. Ja ralli jatkuu... Ei tuntunut poika kovin omaperäiseltä vastauksineen...... Sääli.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kegh

20.11.2008 11:02

Kuullostaapa kevyeltä jätkältä, ei mikään muusikko, missä on persoona? Taitaa olla samalla tavalla kevyesti ohitettava hölösuu kuin hänen isänsä, jonka mielestä "naisilla on vähemmän paineensietokykyä kuin miehillä". Heh hee...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TonyQ

20.11.2008 12:06

Kim Herold Nyt-liitteessä: "Oli aikoja, jolloin mä en voinut edes jutella ihmiselle, jos se ei ollut hyvännäköinen."
: )))))))

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi