Podcast-vinkki: My Dad Wrote A Porno

Kun isä kirjoittaa eroottisen kirjan, fiksuin ratkaisu on tehdä podcast, jossa sitä luetaan ääneen.

Kuva: blackday / Fotolia

Ajattele, jos isäsi kirjoittaisi tuhman kirjan. Järkevintä olisi ehkä pitää suunsa kiinni ja yrittää unohtaa koko juttu. Paitsi tietenkin jos olet koomikko.

Jamie Mortonin isä kuuli 50 Shades of Greyn menestyksestä (Morton itse uskoo, ettei isä edes vaivautunut lukemaan kirjaa) ja päätti kirjoittaa oman eroottisen teoksensa, Belinda Blinked, suomeksi Belinda räpäytti silmiään. Kirjan koko nimi on Belinda Blinked 1: A modern story of sex, erotica and passion. How the sexiest sales girl in business earns her huge bonus by being the best at removing her high heels.

"Nimi ei mahdu edes Twitteriin", Morton sanoo podcastissa.

Morton päätti salailun sijaan jakaa häpeän koko maailman kanssa ja teki kirjasta podcastin. Siinä hän lukee 60-vuotiaan isänsä tuottamaa eroottista tekstiä ääneen, pala palalta ja alati kiusaantuvassa tunnelmassa, ja oppii samalla isästään asioita, joita ei ehkä olisi koskaan halunnut tietää. 

"Luulen, että isäni sekoitti termit "räpytellä" ja "iskeä silmää". Räpytteleminen ei nimittäin ole kovin seksikästä", Morton sanoo ensimmäisessä jaksossa.

Podcastista on kuunneltavissa koko ensimmäinen kausi. Toinen kausi on tällä hetkellä käynnissä, ja siitä on julkaistu seitsemän jaksoa. Podcastia voi kuunnella sen nettisivuilla tai esimerkiksi oman puhelimen podcast-sovelluksella.

Suosittelemme. (Ja varoitamme spontaaneista naurunpurskahduksista, jos kuuntelet podcasteja julkisilla paikoilla.)

Lue myös: 8 ulkomaista podcastia, joita kannattaa kuunnella

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi