Tuhlaajapoika

Jussi Ahde on yhden miehen saippuaooppera.

"Se olisi pitänyt tuomita vankilaan," puuskahtaa taksikuski kaartaessaan Kapteeninkadulle Ravintola Sea Horsen eteen. Taksikuskien mielipiteet tiedetään, mutta mitä mahtaa Jussi Ahteesta ajatella Sikalan kalju ovimies.

"Tuolla se on, on ollut jo jonkin aikaa", poke iskee silmää ja nyökkää salin puolelle. Puolityhjän Sikalan vakioasiakkaat nukkuvat sunnuntaikrapulaansa kotonaan. Farkkuihin ja siniseen neuleeseen pukeutunut Jussi Ahde istuu kolmen hengen seurueen looshissa. Enkelinoloista Ahdetta vastapäätä istuu Seiskan toimittaja. Siirrymme ikkunapöytään.

Hei Jussi. Näin susta viime yönä unta. Me tehtiin tätä haastattelua, ja sä nielit tulta.

"Uskomaton juttu! Mä näin itsekin unta tulesta, ihan valtavista tulipaloista! Seisoin korkealla kalliolla mökkimme maisemissa. Katselin kuinka metsä syttyi kaukana palamaan. Palo levisi nopeasti, kiersi järven ja saavutti meidät. Juoksimme hullun lailla, ja silti palo tavoitti..."

Jännä sattuma.

"Kieltämättä. Pelottava. Olinko edes hyvä tulennielemisessä?"

Olit. Niin hyvä, että voisit saada siitä uuden ammatin. Unesta vielä. Kysyessäni mitä haluaisit syödä, tilasit kaksi wieneriä ja valtavan jäätelötötterön! Poltit näppisi makeassa elämässä?

"Kova analyysi. Mutta, noinhan tässä on käynyt. Mä analysoin itsekin mun unia. Mä yritin aamulla miettiä sitä..."

Voisiko se merkitä elämää tyhjän päällä?

"En usko. Mä olin tyhjän päällä ennen kuin lähdin Thaimaan reissulle, mutta en ole enää."

Löysit Borneon sademetsästä mielenrauhan. Hyvä. Kerro lapsuudestasi Oulussa ja nuoruudestasi Stadissa.

"Mulla oli onnellinen lapsuus. Yhdeksänvuotiaana me muutettiin Stadiin. Pääsin 16-vuotiaana opiskelemaan liikunnanohjaajaksi ja muutin omaan kämppään Etelä-Haagaan."

Sä et kuitenkaan valmistunut?

"En. Terveys petti. Pelasin jalkapalloa ja jouduin revenneen reisilihaksen vuoksi leikkaukseen."

Futis on yhä sydämessä?

"Joo. Pelaan seiskadivarissa, Arabian Sheikeissä, ja tein viime matsissa voittomaalin! Kaikenlaiset pelit ovat mun alaani. Ennen kuin lähdin reissuun pelailin tennistä. Se oli hyvää terapiaa huumepaskan keskellä. Myös sulkista ja golfia mä pelaan intohimoisesti. Menen täältä golftapaamiseen."

Pelaat paljon joukkuepelejä, ihan niin kuin faijasi. Milloin olit ensimmäistä kertaa julkisuudessa?

"Viisi vuotta sitten, tehdessäni mallin töitä American Crew -miesten sarjan Suomen kasvona. Lomanin Teuvo kävi ennen itsenäisyyspäivää tekemässä Hilkan pukua Linnan juhliin. Siitä se lähti."

Harjaantunut katse poimi hyvännäköisen nuoren kundin Ahteen sohvalta?

"Joo. Huono juttu oli, etten mä ollenkaan pitänyt mallin töistä. Poseeraaminen ei ollut luontevaa. Ei musta oikein saa catwalkien suurta nimeä. Elämäni aikana en ole tehnyt kuin viisi-kuusi näytöstä. Kokeilin taskurahapohjalta ja josko saisin iskettyä paremmin jonkin sussun..."

Pikkusiskosi ja isoveljesi ovat valinneet elämän ilman lööppejä, mutta faijasi Matti ja mutsisi Hilkka ovat vuosikymmenet kuuluneet kotimaan raskaan sarjan julkkiksiin. Etkö kapinoinut julkisuutta vastaan?

"Mulla on ollut vaikka kuinka monta kapinaa! Mä olin villi kundi, rasavili, en ollut koulukiusaaja, vaan koulussa mun takia itkivät opettajat! Olin luokan hauskuuttaja, keksin kaikenlaista maikkojen kiusaksi ja tunsin olevani ikuisesti väärin ymmärretty, niin kuin kaikki siinä iässä. Mutta julkisuus... siihen mä olen syntynyt. Meidän perhettä kuvattiin lehtiin aina. Kaikkeen tottuu, ihan kaikkeen. Mä olen jo pitkään ollut tietoinen julkisuuden eri puolista. Nähnyt mitä se voi tuoda, juttuja puhemiehen ylinopeussakoista ja muuta..."

Syytöksiä seksuaalisesta häirinnästä. Kokeiltuasi mallin duunia koukkasit lehtibisnekseen. Miten Absolute oikein syntyi?

"Mä olin syömässä tai kaljalla Ilja Janitskin kanssa, ja Ilja sauhusi helvetin hyvästä liikeideasta. Sen piti toteuttaa idis muiden ihmisten kanssa, mutta kun mä sain patistettua suunnitelman Iljasta innostuin niin älyttömästi, että me päädyttiin tekemään ilmaisjakelulehteä Susanna Hillenbrandtin kanssa. Vuoden verran pähkäiltiin ja haisteltiin toimisiko homma käytännössä ja sitten päätettiin toteuttaa se. Meillä ei ollut lehdelle mitään rahoitusta, ja meitä vedätettiin...Voi kun tietäisitte! Nyt on selvinnyt, että Absoluten kaatuminen oli ihan laskelmoitu juttu. Siihen liittyy monta hämärää piirrettä ja ihmistä."

Absolute edusti lähinnä absoluuttista mainontaa. Miksi?

"Koska kyseessä oli ilmaisjakelulehti, me yritimme saada mahdollisimman paljon mainoksia. Olihan meillä muutama toimittajakin."

Lehden sisältö näytti Tiikerin vip-tiloissa kyhätyltä. Olihan teillä tosin yksi kolumnistikin: Wallu.

"Ensimmäisen numeron tekeminen oli pingistä, taistelua lehden julkaisemisen puolesta. Me läjäsimme lehden kahdessa vuorokaudessa kasaan. Ei nukuttu pätkääkään. Nyt harmittaa. Me oltaisiin voitu ihan oikeasti saada aikaiseksi kaunis, hyvä ja kestävä lehti, mutta me saatiin ulos vaan yksi numero, jonka jälkeen lehti oli pakko myydä. Olen kuitenkin ylpeä siitä duunista. Jengi luulee meidän postailleen kokkareilla ja vetäneen ilmaista viinaa, vaikka me oltiin siellä pelkästään kalastelemassa ilmaista mainosta. Oli hienoa, että kolme tyyppiä sai ilman rahaa lehden sekä pikkaisen keskustelua aikaiseksi."

Oletko koskaan lukenut Voima-lehteä?

"Olen. Jos eteen sattuu tulemaan Voima-lehti, niin kyllä mä sen lukaisen. Mutta mä tykkään kyllä enemmän Cityn tyylistä, sellaisesta kevyestä ironiasta."

Kiinnostaako politiikka?

"Mä olen pienestä elänyt SDP:n aatemaailmassa ja saanut niiden ihanteiden mukaisen kasvatuksen. Ja olinhan mä demareiden kunnallisvaaliehdokkaana. Se sopi mulle, koska allekirjoitan ne elämänarvot. Meidän perhettä on luultu varakkaaksi ja itseäni kultalusikka suussa syntyneeksi, mutta totuus on toisenlainen. Faija on tosi köyhistä oloista ja opettanut, ettei mikään tule ilmaiseksi. Äidin puolelta on tullut suvaitsevaisuus."

Onko faija ollut sun idoli?

"Totta kai. Kaiken minkä osaan, olen oppinut siltä. Faija on aina yrittänyt patistaa mua normaaliin duuniin, varmaan siksi, että se tuntee mut hyvin. Me ollaan samanlaisia hauskoja miehiä, intohimoisia palloilijoita. Kunnioitan ja arvostan faijaa paljon. Niin paljon, että se Veikkauksen ahdistelukohu tuntui uskomattoman pahalta."

Hengailitko jo silloin stadin in-piireissä?

"Mitkä nyt ovat stadin in-piirejä?"

Tiikerin vip-huone.

"Hengailu ja hengailu. Se ei ole niin mustavalkoista. Suurin osa ystäväystävistäni ei ole julkkiksia. Paras ystäväni on lapsuudenystävä Laajavuoren koulusta. Se on maailman paras ihminen ja opiskelee Tampereella näyttelijäksi."

Miten paras kaverisi auttoi sua viime talvena?

"Liikutuin kovasti, kun hän purskahti puhelimessa itkuun ja kertoi, kuinka paha olo hänellä oli puolestani. Hänellä on itselläänkin ollut vaikeata, ja silti hän pystyi mua tukemaan. Mutta oli mulla tosiaan vip-huonevaihe. Mä humalluin ihmisistä ja bailaamisesta. Sairastin seurallisen ihmisen syndrooman pahinta astetta. Olin niin jääräpää, että mun piti juosta kymmenen kertaa seinää päin tajutakseni, että seinä on kova."

Juoksit päin seinää Tiikerin vip-huoneessa. Siitä tuli yhtä legendaarinen paikka kuin Tavastian takahuoneesta.

"Se koppi nostettiin lehtiin silloin kun puhelintani kuunneltiin. Se ei todellakaan ollut mikään Helsingin huumemekka. Ei siellä mitään tapahtunut. Se kohu nousi yksien bileiden ja yhden kannabisjointin takia..."

Talous- ja huumeliiga sekoili ihan muualla?

"Näin oli, mutta en mä syytä sekoiluistani ketään muuta kuin itseäni."

Halusit vaan pitää hauskaa, niin kuin nuorena pidetään.

"Joo, ja pidin. Ja pitäisin varmaan vieläkin, ellei noin olisi tapahtunut. Hyvä, että tapahtui nyt eikä viiden vuoden päästä."

Mikä oli pahinta pidätyksessä?

"Mä en missään vaiheessa tajunnut, miksi olin siellä. Kurjinta oli se, että Susanna istui toisessa sellissä ja kärsi samaa paskaa. Luulin kaiken olevan suurta väärinkäsitystä. En mä myynyt ikinä kellekään mitään. Annoin kavereille ja kerran diilasin tutun puhelinnumeron eteenpäin. Sain syytteen lievästä välityksestä."

Millaista ruokaa sellissä tarjottiin?

"Syötävää. Se tuli kertakäyttökupissa, ja sitä syötiin lusikalla. Olot olivat luksusta verrattuna juuri lukemaani australialaisen kaverin elämäkertaan nimeltä Damage Done. Tämä kaveri lusi bangkokilaisessa vankilassa kaksitoista vuotta. Söi rottia ja torakoita. Suosittelen sitä kirjaa kaikille."

Siirrytään jeesusteluun. Mun mielestä Kokaa nokkaan -videon esittäminen uutisissa oli sivistymätöntä. Siinä oli kuulemma sellainenkin kohta, jossa sä poljet kuntopyörää. Sen näyttäminen olisi muuttanut jutun ihan campiksi.

"Joo. Se olisi mennyt Vintiöt-osastoon. Sitä ei voinut näyttää, koska siinä olisi näkynyt muitakin ihmisiä."

Mitä ajattelit nähdessäsi pätkän?

"Ajattelin, kuinka vitun tyhmä ja sekaisin ihmisen pitää olla mennäkseen tekemään tuollaista. Mutta ei jatkoilla sekoillessa tule mieleen, että tämmöistä voisi tapahtua."

Et saanut videon tuotosta puolia itsellesi?

"No en. Poliisihan sitä myi kahdeksallatoista eurolla! Ja olihan se aika äkkiä netissäkin."

Mun mielestä oli silkkaa jeesustelua kutsua videota huumeidenvastaisen taistelun täsmäaseeksi.

"Vastuuntunnotontahan se oli. Bilevideo, jossa ryystetään colaa nokkaan näyttää huumeidenkäytön hauskan puolen. Aamulla musta olisi saanut paljon parempaa ja opettavaisempaa kuvaa. Katsokaa Unelmien Sielunmessu. Se on järkyttävä elokuva. Huumevalistus on liian usein pisteidenkeruuta."

Toinen jeesustelijaryhmä keskittyi paasaamaan, ettei nuorisoidoli saa näyttää huonoa esimerkkiä. Oletko nuorisoidoli? Etkö sä ole ihan tavallinen jätkä?

"Mä olen julkinen tavallinen jätkä! Mutta julkisuuteen mä menin vapaaehtoisesti. Olisi aika lapsellista kieltää halunneensa julkkikseksi. 18-vuotiaan silmissä julkkikset näyttivät siisteiltä."

Siinä vaiheessa faijalla ei ollut ahdistelusyytteitä päällä. Julkisuus näytti hyvältä?

"Pitkän aikaa kaikki näytti todella hyvältä..."

Kunnes puhtoinen kuva likaantui. Kuinka tärkeää on pitää yllä kulissia?

"Julkisuus on luonteeltaan sellaista, että siellä kerrotaan asioista vaan hyvät puolet. Missit eivät voi syyllistyä normaaleihin nuorisopaheisiin, juoda viinaa ja harrastaa villiä seksiä."

Julkisuuden ja julkkisten roolia ihmisten elämässä yliarvioidaan.

"Mä olen samaa mieltä. En mä usko, että julkkiksilla on tavallisille tyypeille mitään muuta merkitystä kuin viihde. Ihmisillä on oma elämä, kaverit ja perheet, ja julkkiksia seurataan huvin vuoksi televisiosta ja lehdistä."

Poistuit puoli vuotta sitten julkkiskartalta ja lähdit Thaimaahan?

"Se oli mun pään kannalta ainoa vaihtoehto."

Mikä olisi ollut toinen vaihtoehto?

"Ollessani parvekkeella tupakalla ja katsellessani alas mun päähän tuli hulluja ajatuksia, mutta tulin järkiini.Mielenterveyden kannalta oli pakko lähteä. Suurimman osan ajasta vain makoilin ja hymyilin. Kiersin Thaimaata, vietin aikaa Malesiassa, Borneossa ja kävin Myarmarissa ja Kambodzassa. Paras paikka oli Borneo. Keskellä kauneinta sademetsää vietettiin Rainforest Music Festivalia. Solmin ystävyyssuhteita ympäri maailmaa ja sain sielunrauhan. Kaukaa katsottuna mun ongelmat näyttivät aika pieniltä."

Mitä aiot tehdä isona?

"Olisi ihanaa omata varma käsitys ja selkeä haave… Mä haluan nähdä ja kokea, ja luotan eräänä päivänä löytäväni homman, jota rakastan. Työskennellä vaikka telkkarissa viihteen tai urheilun parissa, vaikka jengi ei miellä mua siihen rooliin..."

No eivätkö ne douppaajatkin jo tulleet ulos komerosta. Sä naurat....

"Kun naurattaa, on pakko nauraa. Hommat natsaa, jos natsaa. Hirveitä odotuksia tulevaisuuden suhteen ei ole, ja takaraivossa kytee Afrikan ja Etelä-Amerikan näkeminen. Maailma on opettavainen ja sivistävä, jopa paskaläävistä katsottuna."

File: Jussi Ahde

Ikä :23 v.
Pituus: 183 cm
Paino: 79 kg
Parisuhde: Sinkku
Tuoksu: Moschinon Uomo
Juoma: Ananasmehu

49 kommenttia

_HUOH_

28.8.2003 13:19

Jussin sais viedä saunan taakse. 'Miehen' ainoa saavutus on olla naisten ahdistelijan poika, joka hyväveli-verkostonsa avulla keplotteli itsensä kuiville.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

donopas

28.8.2003 14:31

Kaverista tulee entistäkin turhempi julkkisjuontaja Mikkelin muikunuittoon. Vanhempana juontaa napakymppiä ja menee naimisiin useaan otteeseen. Olisi kannattanut ottaa opikseen ja pysyä poissa julkisuudesta. Tasokas kuva heebosta on mennyttä, eikä takaisin tule.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

__PAAVI___

28.8.2003 14:37

Aika perinteistä "en myönnä olevani kateellinen" -kommentointia...
...teki hienon maalin sheikeille :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mosh

28.8.2003 20:22

Ihan fiksun oloinen tyyppi mutta hairahtui nuoruuden kokeiluihin. Kaikkea hyvää jatkossa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

uuz

29.8.2003 12:37

Jussi vaikuttaa olevan ihan rento ja fiksu jätkä, jonka huumekokeilusta nousi iso haloo. Julkkisten asioita liiotellaan ihan liikaa....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Insomnia_

29.8.2003 12:50

Yhtyy kahteen ensimmäiseen. Idiootti mikä idiootti, turha "julkkis", joka ratsasti vanhempiensa (liekö sen fiksumpia sen puoleen..)maineella kunnes sai omaa julkisuutta aivottomuuksillaan. Eikä se mitään oo oppinu, kuhan pääsee vaan kertomaan "kokemuksistaan" tiedotusvälineisiin, mielenrauhaa p..v.. Tyhmä se on, ei siitä pääse yli eikä ympäri..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vaalnppant80

29.8.2003 12:55

Mitäs paskaa täällä taas jauhetaan?
Osa syyllistää jotain julkkista et
tuntis pätevänsä jossain, ja luulee
omaavansa hyviä mielipiteitä.
Kelle vaan normaalille nuorelle
voi käydä noin, mut hienoa on jos virheist
ään oppii. Se voi heittää sen ekan kiven
joka ite on täysin virheetön. Tollasen
tilanteen jälkeen tarvii vaan kannustamista
et pääsee normaaliin elämään takas.
Mitä te ihmiset saatte tosta kun te syyllistätte
muita ja puhutte paskaa toisesta??

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pauligue

30.8.2003 00:31

Ite ainaki kunnioita Jussia, vaikka olis voinu totuuden heti alussa kertoakki. Kaikki me tehdään tyhmiä asioita mutta julkisuuden pahempi puoli astuu kuvaan.. Tsemppiä Jussille!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Aki24

30.8.2003 10:30

Ehkä tykkäsi jossain vaiheessa jet setistä, mutta kuinka moni voi rehellisesti väittää etteikö kiehtoisi itseäänkin unissaan? Kaikki haluaa olla rock-tähtiä...ainakin sen hetken =)
Mutta loppupeleissä kuitenkin suht fiksun oloinen kaveri. Kuinka moni nuori ei tavalla tai toisella polta näppejään kokemuksia / hauskaa hakiessaan? Ero on vaan siinä, että Jussin osalta kaikki meni lehtiin ja media mässäili ja nettosi taas yhden saunaillan Alma Median johdolle. Samanlaista tapahtuu koko ajan ympärillä, eikä ketään vois vähempää kiinnostaa.

Vilkaisu peiliin tekee kaikille hyvää silloin tällöin. Näkyykö siellä vanhurskas enkeli?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jenniferi

30.8.2003 12:28

Tsemit Jussille.Mä en paljoa siitä tykännny aikasemmin mut ehkä ton Thaimaan reissun ja kaiken "valaistumisen" jälkeen se on taas enemmän jalat maassa tyyppi.Toivottavasti muistaa itekkin sen.Kansan "luottamus" taitaa meinaa olla aika kortilla.Eli pelaa pelisi oikein poika!Ja aivan varmasti sanon jotain jos nähään...oothan sä aika söde kuiteski! ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

RaakaArska1

31.8.2003 19:48

Heh

Pojassa poliitikon ainesta osaa valehdella ja muuttaa totuutta.
Vaikutusvaltainen isukki pelasti.

Toivottavasti jäi velkaa isoille pojille...siinä isällä ja mammalla pulma kun velkojat soittavat..näin arvelisin..pelastaako poika vai menettääkö omaisuus....
Onkohan nokkaa jo parsittu koka reijän jäljiltä...
Linnaan joudut vielä..siellä kaunis kasvoilla oma hommansa..
Ehkä kannattaa mennä Tummelin malliksi ja ottaa rahat sieltä..niin catwalk onnistuu ilman kipuja vankilan käytävillä...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kolumbialainen

31.8.2003 23:48

Toi koko kohu oli karseeta jeesustelua. Kuka teki mitä, häh? Kelleen ei varmastikaan tehty mitään pahaa eikä ketään pakotettu mitään käyttämään niin mitä ihmettä tossa jutussa edes ajettiin takaa. Kyllä poliiseilla oli varmaan aika kivaa kun kerrankin päästiin pätemään jossain jutussa ja käräyttämään oikea julkkis.... Toisaalta ainakin Jussi myönsi rehellisesti tehneensä jotain... =)

Pitää kyllä sanoa että, se on luovuuden puutetta ja järjen köyhyyttä jos ei osaa pysytellä erossa kamasta vaikka muut tuttavat/kaverit sitä vetäisivät..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hessu_Heroiini

31.8.2003 23:51

On se syytesuoja hassu asia....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

HeppuIV

1.9.2003 10:28

Yhdessä videossa vetänut kokaiinia nokkaan, hui hirveätä! Ei varastellut käyttönsä rahoittamiseksi eikä kuvioissa ollut ampuma-aseita eikä väkivaltaa. Todellinen yhteiskunnan vihollinen nro.1!

Järjetöntä rahojen tuhlausta käyttää poliisien jo valmiiksi niukkoja resursseja jonkun hikisen sunnuntaihuumekäyttäjän jahtaamiseen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kokeillut

1.9.2003 12:58

[LAINAUS]Kolumbialainen kirjoitti 31.08.2003 klo 23:48:
Pitää kyllä sanoa että, se on luovuuden puutetta ja järjen köyhyyttä jos ei osaa pysytellä erossa kamasta vaikka muut tuttavat/kaverit sitä vetäisivät..[/LAINAUS]

----------------------------------------

Nonnii kaikki äidin pikku tytöt ja pojat. Otetaas vähän järkeä käteen. Kuinka moni on joskus kokeillut jotakin ainetta, nostaa kätensä ylös nyt?!!? Ai, noin moni!!!!

Aina ei ole järken köyhyyttä tai luovuuden puutetta jos sortuu erilaisiin kokeiluihin. Itse olen käynyt myös sen vaiheen läpi. Esim. minä olen luonteeltani ihminen joka haluan nähdä ja kokea kaiken. Ja jos kiinnostaa tietää mitä se sekoilu on niin sitten sitä on pakko kokeilla. Ja silloin on muistettava ja tiedostettava riskit!!!

Ja tämä ei ole mikään huumeiden puolesta mainospuhe. Tiedän että lähellä käytiin rajaa jossa käyttö olisi muuttunut ja saanut aikaan ilmiön nimeltä "koukku". Olen helpottunut että ne ajat ovat ohitse ja olen kiitollinen että tein sen porukassa missä ei tarvinnut pahasti ainakaan pelätä. Vaikka näinkin asioita jotka ovat julmia ja ihmisarvoa alentavia, niin opeinpa jotakin. Nyt tiedän mitä se maailma oli ja on. Tiedän ettei kaikkien tarvitse käydä läpi samoja kokeiluja. Arvostelijat ja moralisoijat voisivat yrittää muistaa että jokainen ihminen on erilainen. Ja jokaisen ajatusmaailma on erilainen.

Kokeiluni ja kokemukseni eivät ole tehneet minusta huonompaa tai parempaa ihmistä. Enkä häpeä myöntää asiaa jos sitä minulta kysytään. Mutta sen myönnän, että riski oli pirun suuri hyötyyn nähden.

Elämä ja asiat eivät ole mustavalkoisia. Ja kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää.

Eikös se vanha "oppi" ole, että joka on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heikkomieli

2.9.2003 09:25

Ai mitäköhän Jussi oikeastaan teki Thaimaassa? Ja miksi Thaimaan vankilaolot kiinnostavat? Ettei vaan veri olisi vetänyt entisiin high-hommiin Thaimaassakin?

Taitaa Jussista vielä tulla samanlainen jatkokertomus kuin Matti Nykäsestä. Elkeet ja paskanpuhumisen määrä silmäänkään värähtämättä on sama. Toistaiseksi Jussi on seurannut upeasti Matin jalanjälkiä. Kohta Jussi varmaan ilmoittaa tulleensa uskoon. Ja sit Veikkaus Oy tai Seiska ilmoittaa haluavansa nostaa Jussin kuiville. Odotamme mielenkiinnolla seuraavaa siirtoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Qbis

2.9.2003 14:30

In Finland we have this thing called mussun mussun.

Jättäkää se kundi rauhaan jo. Kaveri narahti jostain pikku murusta pilveä, ja siitä jaksetaan jauhaa vieläkin. Se, että polttele silloin tällöin jointillisen hyvää blossia tai nokkii pikku viivat, ei tee ihmisestä henkirikoksiin ja raiskauksiin valmista pcp-päistä tappajaa.

Toi on niin samanlainen ajattelutapa, kuin että jos syyllistyy ylinopeuteen, on varmasti myös rattijuoppo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kyllastynyt

2.9.2003 15:27

tarviiko tosta yhesta jointista nyt vuosikaupalla alkaa jauhamaan. Herätkää nyt ihmiset ja huomatkaa kuinka yleistä pilven poltto on. Se ei vielä ole samaa luokkaa kun keski/etelä euroopassa, mutta varmasti tulee joskus olemaan. Jussi Ahde on vain yksi niistä kaikista miljoonista joka on kokeillut kannabista ja eikyhän Jussi ole jo tuomionsa kärsinyt!!!!!!En ihmettele yhtään että Jussi pakeni Thaimaaseen....voi olla etten itse en olisi tullut ollenkaan takaisin Jussin sijassa kaiken mustamaalausksen ja paskan jauhannan jälkeen!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

fuckUtoo

2.9.2003 18:09

Tuollainen julkkisten hyysääminen ei missään nimessä auta huumevastaista taistelua. Tosin jos ajatuksena on huumeiden käytön salliminen maassamme... sitten ymmärrän toimittajakunnan asenteen. Jos näin on on se valitettavaa....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hunky75

3.9.2003 09:32

Voi hellantettas! Onko joku tosiaankin poltellut niita kokaiinijointteja ja pistellyt poskeensa marihuuanapillereita. Suomalaisten liikuttava naivius ja tietamattomyys asioista samoin kuin tekopyhyys paistavat hyvin lapi heidan tuomitessaan Ahteen edesottamukset.

jos johonkin asiaan tulisi kiinnittaa erityista huomioita, se olisi suomalaisten mieleton kannayskulttuuri ja vakivaltaisuus & naista johtuvat seuraamukset yhteiskunnalle ja yksityisille ihmisille siella Suomessa.

Kavaisin kesalla espanjalaisen kaverini kanssa Suomessa pitkasta aikaa. Suomen kaupungit olivat tapansa mukaan taynna orisevia kannilaisia & tappeluita, jota kaverini allisteli ja ihmetteli. Han tokaisi, etta monista suomalaisista voi nahda jo paallepain, etta vetavat paljon viinaa. Han sanoi, etta monet nayttavat jotenkin karsivilta ja turvonneilta.

Yhdyn itse ystavani toteamukseen taysin: Suomessa on hammastyttavan paljon ylipainoisia ihmisia! Toteankin tahan loppuun, etta olisikohan kuningas alkoholilla jotain tekemista asian kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mimivanmastber

3.9.2003 12:22

Mä kuvittelin tällaisen hasis-on-yhtä-kuin-heroiini-ajattelutavan kuolleen maastamme pois jo joskus kahdeksankymmentäluvulla.

Nykyäänhän pössyttely on huumeidenkäyttörikos, josta napsahtava tuomio on jotain parkkisakon luokkaa. Jos suomen rikoslaki (muiden Euroopan maiden vastaavista puhumattakaan) rankkeeraa sen noin lieväksi, olisi ehkä aika tarkistaa luutuneita käsityksiään.

Huumeet ovat vaarallisia koska ne ovat kiellettyjä. Sen takia hasis on yhtä vaarallista kuin heroiini. Jos ja kun kannabis laillistetan, se ei enää olekaan vaarallista. Eikä opiaatitkaan ole vaarallisia kun niitä annetaan sairaalassa. Koska se on laillista.

Sivistynyt kokaainikäyttäjä (joka maksaa omat kamansa omilla rahoillaan) on sata kertaa kansanterveydelle parempi asia kuin jurrinen urpo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Truuuue

3.9.2003 19:09

[LAINAUS]Hessu_Heroiini kirjoitti 31.08.2003 klo 23:51:

On se syytesuoja hassu asia....[/LAINAUS]

Varsinkin Suomessa....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hollannista

5.9.2003 21:26

Perehtykääpäs Hollannin nykytilanteeseen, te lievien huumeiden laillistamisen kannattajat!
Täällähän laillistettiin reilut kymmenen vuotta sitten nk. lievät huumeet, mutta kovat huumeet ovat edelleenkin laittomia. Mitenkäs on käynyt?
Alkuun meni hyvin, sosiaalihuolto ja poliisi sekä sosiaali-ja terveysministeriö valvoivat tehostetusti tilannetta... Mutta reilussa kymmenessä vuodessa jointinpolttalle ehtii muodostua jo riippuvuus, mikäli ei tajua itse käyttöään rajoittaa/lopettaa. Ja riippuvuussuhteessa pitävähitellen siirtyä kovempiin aineisiin. Tällä hetkellä täällä Hollannissa on todellinen ongelma kovat huumeet, niiden muassa rikollisuus (kaikki varastetaan!!), HIVin räjähdysmäinen kasvu, likaiset neulat kaduilla, alikulkujen narkkarit...
Viranomaiset myöntävät(samoin kuin tuntemamme paikallisetkin), että metsään mentiin mietojen huumeiden laillistamisen kanssa, sillä valitettavasti ne toimivat porttina kovien huumeiden käyttöön.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hohhoijaa

7.9.2003 18:01

Hm. En minäkään ymmärrä tätä jeesustelua. Tiesittekö että ainoa asia joka on koskaan saanut narkkarit vaaliuurnille oli kansanäänestys EU:n puolesta. Helpompi tuoda kamaa maahan joten hinnatkin ehkä tippui. Ja juopoille valehdeltiin että viinan hinta laskee - nekin äänestivät kyllä. Koska tulos meni aika täpäräksi voi sanoa että Suomi liittyi Euroopan unioniin päihdeongelmaisten äänillä.
Jussi Ahdetta ehkä on tässä syytetty ihan turhista, mutta sen sanoisin, että joku tavallinen ei-julkkis samassa tilanteessa kärsii paljon kuppasemman kohtalon. Ahde hyötyi sekä oikeuskäsittelyssä että sen jälkeen siitä että sillä on tunnettu, hyvin toimeentuleva perhe. Ainakin a)siinä, ettei hän "kompastunut poliisiaseman portaissa", b)hänen tapauksensa tutkittiin erikseen ja ilman laiminlyöntejä, koska poliisi ei halua kielteistä julkisuutta (jos hän olisi ollut tavallinen rivikäyttäjä, olisi syytteen laatu saattanut olla aika tusinaluontoista arpapeliä).

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

rafjob

9.9.2003 00:28

jussi ahde...

siina on kylla kouluja kaynyt mies ja viksu kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

AJDHgoogo

9.9.2003 18:52

Siis onks se cocanokka taaS TÄÄLLÄ.
Pappa Be Talar!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heike

9.9.2003 18:58

Heippa!

Joku kirjoitti Hollannin huumetilanteesta mielestani hieman liioitellen. Asun Hollannissa, ja normaalissa arjessa ei kylla "valtavasta huumeongelmasta" paljon vaahdota. Itse asun etela-Hollannissa, n. 30 000 asukkaan kaupungissa. Kuulosti lahinna Amsterdamilta tuo kuvailu Hollannista, ja kaikkihan ymmartavat, etta Hollanti on paljon muutakin kuin Amsterdam, eihan Suomeakaan voi kuvailla kertomalla millainen Helsinki on, vai kuinka?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hunky75

10.9.2003 15:55

Joku kirjoitteli täällä Hollannin huumeongelmasta ehkä hieman yliampuen. Olen asunut Amsterdamissa jo vuosia, enkä todellakaan ole törmännyt vastaaviin ongelmiin tai ylipäätään huumausaineista johtuviin järjestyshäiriöihin. Kaupunki on huomattavasti rauhallisempi viikonloppuisin kuin esim. lintukoto Helsinki.

Ai niin! En ole muuten törmännyt vielä tähän päivään mennessä maassa tai vessoissa lojuviin huumeruiskuihin, kuten esim. Helsingissä olen törmännyt. Assalla on täälläkin kaiken maailman hörhöjä, jotka eivät onneksi ole yhtä agressiivisia tai sekaisin kuin turvallisessa Helsingissä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ezzz

12.9.2003 21:27

Jussi Ahde on namu ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

piru81

13.9.2003 03:02

Tsemppiä Jussille! Ja valoisampaa tulevaisuutta! Ei sais tuomita ihmisiä niin rankasti virheistä jos ne sattuu olemaan julkkiksia.. Suomessakin on aika paljon huumeita kokeilleita tai niitä käyttäviä ihmisiä... Harvat vaan pääsee/joutuu uutisiin.. Kyllähän asia niin on että kaikki meistä käy joskus "pohjalla" ja toiset rankemman kautta.. Mutta yleensä virheistä oppii.. En toki väitä että huumeita kannattais kokeilla vaan päinvastoin, otetaan me muut tästä opiksemme ja pysytään erossa kamasta...
Niin ja onhan Jussi aika namupala!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kermanekka

19.9.2003 14:21

Kuka meistä ei ole tehnyt virheitä? Jussi Ahde ainakin uskaltaa kohdata lehdistön ja julkisuuden vaikka ei todellakaan ole hänellä helppoa ollut. Olen ihan onnellinen ettei minun nuoruuden sekoiluni tulleet lehtien sivuille, ei olis kestänyt päivävaloa. Ja nyt on hyvä minun hymistellä nuorisoa joka tekee kaikenlaista kökköä. Jussille toivotan onnea, sinä pärjäät kyllä! Tekohurskaat hölmöt pitäkää päänne kiinni!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

masahilu

21.9.2003 11:21

Ahteen perheessä vastuu tekemisistä ja/tai tekemättäjättämisistä on aina kaikilla muilla ihmisillä, mutta ei tämän peheen jäsenillä. Kun isämatti erotettiin naisiin kohdistuvien ahdistelujen vuoksi, äitihilu oli tuohtunut siitä, että hän ei saanut jussipojan kanssa todistaa isämatin syyttömyyden puolesta ja samalla hän tuomitsi/julisti/syyllisti isämatin ympärillä pyörivät naiset suosiota ja julkisuutta kalastaviksi himohiiriksi, joiden tarkoituksena oli ollut vain ahteenperheen nimen mustamaalaaminen ja isämatin hyväksikäyttö. Jussipojan harrastama rikollinen toiminta on hänen omasta mielestään tavalliseen nuoruuteen kuuluvaa sekoilua ja perheen mielestä vain onnettomien yhteensattumien summa sekä huonojen kavereiden aikaansaannoksia, joiden tarkoituksena on ollut vain ahteenperheen nimen mustamaalaaminen ja hyväksikäyttö. Jos perheahteen elämästä jo tähän mennessä julkaistu täysin järjettömän laaja, ihaileva, ylistävä, kritiikitön ja paapova kirjoittelu kuvaa tavallisen suomalaisen keskivertoperheen normaalia elämää, idylliä ja osallistumista, on tällä kansakunnalla loistava tulevaisuus takanaan. Meillä kenelläkään ei ole mitään hävettävää tai kaduttavaa yhtään missään tekemisissämme (olivatpa ne kuinka vahingollisia, laittomia, rikollisia tai järjettömiä tahansa), jos hyväksymme ahdeperheen ja heitä ihailevan lehdistön moraalin, ajatusmallit ja tavat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

surullista

23.9.2003 14:20

Kyllä on surullista luettavaa. Suuri osa mielipiteensä ilmaisijoista on sitä mieltä, että nuorta miestä täytyy ymmärtää ja teot on hyväksyttävä siksi, että ne kuuluvat nuoruuden sekoiliuihin...???
Käyttipä kuka tahansa, missä tahansa, koska tahansa ja minkälaista huimausaineeksi luokiteltavaa laitonta kamaa tahansa, syyllistyy hän AINA rikolliseen toimintaan. Siis aivan oikeasti rikolliseen toimintaan. Kysymys ei ole mistään kokeilusta ja nuoruuteen liittyvästä poikamaisesta haparoinnista. Vai ovatko Jussiahdetta puolustavat sitä mieltä, että koska niin moni syyllistyy laittomaan huumekokeiluun/sekoiluun, se on vähemmän rangaistavaa kuin se, että joku tekee rikoksen aivan yksin???
Siis vertailun vuoksi: jos tyttöystäväsi/poikaystäväsi raiskataan ja/tai sen lisäksi vielä tapetaan, se on sitä vähemmän rangaistavaa mitä enemmän tekijöitä on ollut paikalla??? Siis kuinka monta tekijää pitää osallistua johonkin rikokseen, että siitä tulee niin pieni, mitätön ja tavallisen jokapäiväinen juttu, että sitä pitää oikein palstakirjoituksilla tukea, suosia, ihannoida, kunnioittaa, kumartaa, pokata, kehua ja rakastaa???
Jussin tyttöystävä on oman kertomuksensa perusteella käyttänyt huumeita jo yli kuusi vuotta!!! Tuleeko siitäkin sitä vähemmän rangaistavaa miten kauan ja kuinka laajasti on rikollista puuhastelua harrastanut. En valitettavasti näe mitään puolustettavaa siinä, että huumausaineiden käyttämistä vähätellään ja sen seurannaisvaikutuksia tai lieveilmiöitä kaunistellaan. Kysymys on aina yksinkertaisesti kansainvälisen rikollisuuden suosimisesta jopa silloin, jos huumausaineiden käyttämisestä tai niiden levittämisestä puhutaan positiiviseen sävyyn. Huumausaineita käyttävä sekä rahoittaa kansainvälistä ammattirikollisuutta että tekee itse käyttönsä ohessa vakavia rikoksia aineita saadakseen. Tämä pitäisi hyväksyä ja ymmärtää, kun kysymyksessä on Jussi Ahde. Kiitos vaan, mutta ei kiitos!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

linnaanvaan

25.9.2003 09:21

Pohjoismaisen ministerineuvoston mukaan "mietoihin huumeisiin" kuten hashikseen suhtaudutaan edelleen erittäin kielteisesti ja huumelainsäädäntöä aiotaan jopa kiristää. Trendi on aivan oikea. Huumeiden käytössä eikä edes niiden kokeilussa ole mitään ihailtavaa eikä anteeksiannettavaa. Huumerikollisuus toimii porttina muille vakaville ihmisoikeutta loukkaaville rikoksille kuten ihmisten kidnaappimisille, ihmissalakuljetukselle ja siihen olennaisesti liittyvälle pakkoprostituutiolle. Huumeisiin liittyvistä vaaroista ja haittavaikutuksista on puhuttu ja meuhkattu niin paljon julkisuudessa ja niiden käyttämisen haitoista on olemassa niin paljon kiistatonta näyttöä, että asian verhoaminen nuoruuteen liittyvään kokeilunhalukkuuteen ja sitä kautta tapahtuvaan muiden ikätoverien hyväksymisen ymmärtämiseen ei nyt vain ole tilausta. Linnaan vaan jokainen käyttäjä. Ilman armoa. Valinta on tehty, kun on käyttäjäksi alettu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

puijo

16.10.2003 20:45

voiko turhempaa julkkista olla!
miks kaikki haluaa olla jotain muuta mitä ovat?
julkisuuden henkilöks halutaan ja sitten itketään,kun juorulehdissä kirjotetaan tavallisen ihmisen mokista!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TheRockk

13.11.2003 00:10

Ei voi sanoa muuta kun että voi vittu!
Miten Suomesta vielä löytyy näin naiveja ihmisiä??
Huumeisiin "sortuminen" on täysin ihmisestä kiinni, ts. ihminen joka kokeilee tai käyttää esim. kokaiinia muutaman kerran kuussa ei ole suoraan tuomittavissa mihinkään ongelma kategoriaan. Jos ihminen "sortuu" syvempää addiktioon on hän mieleltänsä hauras, koskien mitä tahansa addiktiota. Narkoosi ei ole kiinni aineesta vaan aineen käyttäjästä. Suomi on täynnä alkoholisteja.
Ps. kokaiinin käyttäjillä harvemmin menee kauheen huonosti

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-norah-

26.12.2003 19:57

Oletteko koskaan miettineet kuinka moni muu julkisuuden henkilö käyttää huumeita?? Niitä ei vaa olla saatu itseteossa kii..Nyt kun näin kävi Jussi Ahteelle,luulette tosiaan hänen olevan ainut ja jaksatte syyttää Jussia kaikesta...huh..Ja Jussi on todellakin hyvännäkönen ; )

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ongelmainenko

28.12.2003 20:35

joJ haluatte kertoa ja komentoida todellista huume-ongelmaa,aletaan puhua heroiinimaneista.Vai oliko tama ns.julkkis juttu?Papin rahoilla on varaa vetää 2-5g. kokaa illassa vip-tiloissa,en näe häntä narkkinna,vaan jännitystä hakevana rahakkaana pojuna.Ongelma tulee kun rahat ei enään riitä bailaamiseen,mutta tämä poju tai tyty harvoin alkaa huorata tai varastaa,koska ei voi olla seuraavaa vk ilman ainetta.Ei sekoiteta todellista ongelmaa huvittelun kanssa.Kun tämä bailaaja siirtyy speediin ja tai heroiiniin,ja unohtaa kaiken muun,hän alkaa olla ongelmainen,mutta jos ongelmasta päästäkseen pitaa mennä thaimaaseen ja borneoon...ottaisin miellelläni Jussin ongelmat itselleni!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

game

19.1.2004 23:20

Jussi nähään torstaina tiikerin Nrj klubin avajaispippaloissa ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

joopajoops

21.1.2004 16:13

No hohhoh, ei paljon turhemmasta julkkiksesta olis juttua voinu tehä... Jos jatkatte samaa linjaa, niin seuraavaksi on varmaan vuorossa Jasmin Mäntylä.. Seiskasta löytyy hyviä vinkkejä lisää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

meedio

31.1.2004 19:28

Tunnen Jussin ja tiedän muutenkin Ahteen perheen taustoista enemmän kuin lehdissä kerrotaan. Älkää tuomitko jos ette tiedä. Ja by the way, pappa betalar inte. Jussi muutti omilleen 16-vuotiaana. Ei tod. oo päässy niin helpolla ku kuvitellaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

opern

9.2.2004 06:04

Jussi, Ahde on varmaankin kaikesta, huolimatta mukva ja symppis vaieka sanoa kun en tunne häntä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

opern

9.2.2004 06:05

Jussi, Ahde on varmaankin kaikesta, huolimatta mukava ja symppis vaikea sanoa kun en tunne häntä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

arvostelija

8.8.2005 01:19

Ensinnäkin: kuka vittu on tämä Jussi Ahde ja mitä vittua hän tekee City-lehden haastattelussa???? Siis hän on julkkiksen poika. Mitä sitten? Tarkoittaako se, että se on muka jotenkin kiinnostavampi ihminen kuin muut? Pitää oikein lehtihaastattelu tehdä jostain vitun tavis-jätkästä, jolla on vähän enemmän rahaa kuin muilla ikäisillään ja vetää niitä sitten nokkaansa ja keuhkoihin. Siitä vaan! Knock yourself out!
En tuomitse ihmisenä kun en häntä tunne - julkkiksena tuomitsen siten, että hän on NOBODY. Ketä saatanan häviäjää oikeasti kiinnostaa ton mielipiteet?
Ja by the way, jos joku erotetaan seksuaaliahdistelun takia korkeasta virasta, eiköhän asiaa ole tutkittu aika perinpohjin. Ketään ei huhujen perusteella eroteta. Satun tuntemaan erään ihmisen, joka oli nuorempana töissä Matti Ahteen alaisena ja kyllä - käsiksi oli mies käynyt! En epäile herran syyllisyyttä yhtään. Ja vaimonsa on kyllä kyllä kaikkein yököttävin sielunsa myynyt lehmä mitä maa päällään kantaa. Sääliksi käy tuota poikarukkaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Joexx

8.11.2005 14:28

Sanokaapas yksikin teistä huumeiden vastustajista jotka turvaudutte suorastaan surkeaan huumevalistukseen ja tyrkytätte alkoholihuumetta tässä alkoholisoituneessa maassa ETTÄ KUMPIKOHAN SE PAHEMPI HUUME ON? ALKOHOLI VAI CANNABIS
Kuinka monta pahoinpitelyä,raiskausta,ilkivaltaa alkoholihuume aiheuttaa?
Järkikäteen ja cannabista huuleen!!!1

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-ihminen-

23.12.2005 11:35

Jussi on aivan ihana ihminen ja paljon mukavampi kun siitä oikeesti annetaan ymmärtää!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

minä

19.1.2006 00:32

jussi on oikeesti hyvä jätkä jos sen tuntee...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuuteli

29.5.2006 23:26

Muistatko jussi, kun tavattiin senssillä 1998? Se oli mun 18-vuotissyntymäpäivä;)
Olin muka susanna tervaniemi sillon, kun en uskonut et oot oikeesti matti ahteen poika! Mä olin sillon vaan ammattikoulun tavallinen nuori tyttö....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nokkanaama

21.10.2006 22:54

kokaiinia kun kerran sai ahde reissuillaan

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi