Flow’hun saapuva Outkastin Andre näyttää vakuuttavalta Jimi Hendrixin roolissa

Andre 3000:n ensimmäinen iso leffa tulee ensi-iltaan Flow-keikan aikaan.

Toivottavasti Outkastin Andre 3000:n keskittyminen ei herpaannu ensi viikon sunnuntaina Flow-lavalla. Päässä saattaa nimittäin pyöriä juuri ensi-iltansa saaneen All Is by My Side -elokuvan vastaanotto. Jimi Hendrixin uran varhaisvaiheista kertova elokuva on André Benjaminin ensimmäinen merkittävä rooli näyttelijänä.

Elokuvan pääroolin valinta ei olisi voinut osua enemmän kohdalleen. Andre 3000 näyttää jo valmiiksi Hendrixiltä, eivätkä 1960-luvun lopun kuosit, röyhelöt ja afro voisi sopia kenellekään paremmin.

Leffa on nähty jo useilla elokuvafestivaaleilla, mutta isoon teatterilevitykseen se lähtee Briteissä 8. elokuuta ja myöhemmin muualla Euroopassa ja USA:ssa.

Leffa kertaa vuoden verran Hendrixin elämästä. Tarina kertoo nuoren tähden syttymisestä ja siitä, miten Rollari-legenda Keith Richardsin vaimo Linda Keith jeesasi Jimiä musiikkiurallaan ja LSD-kokeiluissa.

Valitettavasti elokuvan tuotanto-yhtiö ei lähtenyt taistelemaan Hendrixin musiikin oikeuksista tämän perikunnan kanssa, joten leffassa ei kuulla lainkaan kitarasankarin musiikkia. Andre joutuukin Hendrixiä esittäessään tyytymään The Beatlesin, Eric Claptonin, Muddy Watersin ja kumppaneiden coverointiin. Hendrixin levytysten puuttuminen heittää luonnollisesti epäilyksen koko elokuvan ympärille, mutta 12 Years a Slaven käsikirjoittaja John Ridleyn ohjaus ja käsikirjoitus sekä Andren mukautuminen Jimin rooliin puolestaan nostavat odotuksia.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi