Huvipuistokausi alkaa, tässä uutuuslaitteet

Lintsillä virtualisoitiin vanha tuttu laite, kun taas Särkänniemessä fanitetaan tietenkin Tapparaa.

X laite avataan 14. toukokuuta.
X laite avataan 14. toukokuuta.

Hurjapäille on hyviä uutisia tiedossa, sillä nyt on se aika vuodesta, jolloin huvipuistot heräilevät talviuniltaan. Tänä vuonna Helsingin Linnanmäellä hemmotellaan uudella virtuaaliulottuvuudella ja Tampereen Särkänniemessä pelotellaan korkeudella paikallisen lätkäseuran väreissä.

Linnanmäen suosittu laite Linnunrata muuttuu virtuaalitodellisuudeksi toukokuun lopulla. Linnunradassa yhdistyy ensimmäisenä Pohjoismaissa virtuaalitodellisuuslasit ja vuoristorata. Pyöreän vesitornin sisällä piileksivä laite oli jo valmiiksi avaruusmainen, mutta nyt vielä enemmän, kun päähän asetetaan Samsungin GearVR-virtuaalilasit.

20. toukokuuta perinteikäs Linnunrata-laite muuttuu Linnunrata eXtraksi.

"On hienoa olla tekemässä jotain aivan uutta ensimmäisenä koko Pohjoismaissa. Uusi VR teknologia mahdollistaa täysin erilaisen vuoristoratakokemuksen. Linnunrata eXtrassa pääsee kokemaan avaruusseikkailun tavalla, jota on vaikea kuvailla. Se täytyy tulla jokaisen itse kokeilemaan", tekninen johtaja Anssi Tamminen innostuu.

Särkänniemessä avataan superhurja uutuuslaite X, joka hehkuu tuoretta SM-mestaruuden vienyttä Tapparaa sinisenä ja oranssina.

"X on nyt saapunut Särkänniemeen. Sekä Särkänniemi että paikalliset urheiluseurat ovat vahvoja Tampereen symboleita. Olemme ylpeitä siitä, että kaupunkiin tulee menestystä. Täytyy kuitenkin myöntää, että tunnustan itsekin Tapparan värejä, joten näen sinisen ja oranssin edustavan vahvaa, terävää ja sähäkkää meininkiä", kertoo Särkänniemen kehitysjohtaja Ville Aarresuo.

Särkänniemi avaa ovensa vappuaattona 30. huhtikuuta, mutta X-laitteen avajaiset ovat vasta 14. toukokuuta.

1 kommentti

Hifk forever

26.4.2017 19:57

"Särkänniemessä avataan superhurja uutuuslaite X, joka hehkuu tuoretta SM-mestaruuden vienyttä Tapparaa sinisenä ja oranssina" Mistä ne tietää ettei Kalpa voita..pelit vielä kesken!
Ja oikeen Suomen Mestaruus - mestaruuden vievät

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi