Aasialaissuosikki laajentaa Töölöön - 6 syytä, jotka tekevät Bumi Cafesta hehkuttamisen arvoisen paikan

Pho-keitosta ja dim sumeista tunnettu Bumi Cafe on avaamassa kolmannen ravintolansa Helsingin Töölöön.

Kuva: Bumi Cafe
  • Mikä: Aasialainen ravintola
  • Missä: Kalliossa, Punavuoressa ja kohta myös Töölössä
  • Mitä: Vietnamilaista, thaimaalaista ja kiinalaista ruokaa

Punavuoressa toimintansa viitisen vuotta sitten aloittanut Bumi Cafe on vakiinnuttanut jalansijansa yhdeksi Helsingin herkullisimmista aasialaisista ravintoloista. Vaikka ajat ovat ravintola-alalla vaikeat, Bumi Cafe on päättänyt avata kolmannen toimipisteensä Helsingin Töölöön. Uuden maaliskuun lopulla ovensa avaavan ravintolan myötä omistajat toivovat ilahduttavansa ihmisia aasialaisilla herkuilla haastavien aikojen keskellä.

“Bumi Töölö on koko tiimimme yhteinen, vuoden ajan työtä vaatinut ponnistus. Pandemiatilanteesta huolimatta päätimme silti avata ravintolamme siinä toivossa, että voimme tuoda aasialaisia makuelämyksiä Helsingin ja Töölön alueen asukkaille”, Mia Bumi Cafesta kertoo.

Bumi Cafesta löytyy muun muassa dim sumeja.
Bumi Cafesta löytyy muun muassa dim sumeja. Kuva: Bumi Cafe

Uuden Bumi Töölön ruokalistalta löytyy yhteensä 47 ruokalajia - eikä tähän ei vielä ole laskettu juomia tai jälkiruokia. Laajalta ruokalaistalta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja ruokavalioon.

6 syytä rakastaa Bumia

Uuden ravintolan avautumista odotellessa listasimme ylös kuusi syytä, jotka tekevät Bumi Cafesta aivan ainutlaatuisen ravintolan.

1. Uniikit kastikkeet

Bumissa uskotaan kastikkeiden olevan ravintolan henki, ja niihin on todellakin panostettu. Viiden toimintavuotensa aikana Bumi on kehittänyt maistuvia ja uniikkeja kastikkeitaan, jotka hurmaavat vaativimmatkin ruoan ystävät.

2. Kotitekoiset tuotteet

Bumissa ruoan laatu ja asiakaskokemus ovat ykkössijalla, ja juuri tästä syystä ravintolassa ruoat valmistetaan alusta asti itse. Mainitsemisen arvoisia ovat esimerkiksi erilaiset pikkelöidyt tuotteet, kuten punakaalit ja porkkanat.

3. Erikoisruokavalioihin panostaminen

Ravintolassa halutaan tarjota vegaanista ruokavaliota noudattaville vaihtoehtoja jokaisesta kategoriasta. Vegaaniruokien lisäksi Bumista löytyy vaihtoehtoja myös keliaakikoille ja ketogeenistä ruokavaliota noudattaville. Jokaiselle jotakin!

4. 10-tuntia hautunut pho-liemi

Ravintolan mukaan pho-keitto on noussut ravintolan ykköstuotteeksi - eikä suotta. Maistuvan keiton salaisuus löytyy liemestä, jota on haudutettu peräti kymmenen tunnin ajan. Loppusilauksen liemi saa salaisesta ainesosasta, jota ei tietenkään suurelle yleisälle paljasteta.

Kuva: Bumi Cafe

5. Mix & Match

Jos et ole aivan varma siitä mitä ruokaa sinun tekisi mieli, Bumi on takuuvarma valinta. Listalta löytyy kymmenittäin niin vietnamilaisia, thaimaalaisia kuin kiinalaisiakin annoksia. Kesärullia, kulhoannoksia, dim sumeja, guabao-sämpylöitä...

6. Helsingin edullisin pho

Ainakin jos ravintolaa itseään on uskominen, Bumin pho-keitto on Helsingin edullisin. Jos siis haluat syödä terveellistä ja piateetilla valmistettua Pho-keittoa edulliseen hintaan, nyt tiedät mihin suunnata.

 

Uusi ravintola Bumi Töölö avautuu osoitteeseen Mannerheimintie 56, 00260, Helsinki

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi