Fafa’s astuu burgerimarkkinoille – Hietalahden Roslundin tilalle Bursa-ketjun ensimmäinen ravintola

Fafa’s osti Hietalahden hallin Roslundin hampurilaisravintolan irtaimistoineen ja perusti sen paikalle Bursan.

Bursa avattiin Roslundin paikalle Hietalahden halliin.
Bursa avattiin Roslundin paikalle Hietalahden halliin. Kuva: Doron Karavani / Bursa.

Falafeleistaan ja täytetyistä pitaleivistään tunnettu Fafa’s on ostanut Roslundin ravintolatoiminnan irtaimistoineen Hietalahden hallista. Hurjaa vauhtia kasvanut pikaruokaketju laajentaa nyt repertuaariaan hampurilaisiin.

Hietalahden hallin Roslundin tilalle avattiin tänään hampurilaisravintola Bursa. Lihat tilataan edelleen Roslundilta ja myös henkilökunta muodostuu Roslundista tuttujen työntekijöiden ympärille.

“Tämä on meille iso ja kiinnostava askel, mutta kysyntää on, sillä kaikki rakastavat hampurilaisia”, Fafa’sin perustaja ja toimitusjohtaja Doron Karavani intoilee.

Bursan päätuotteita ovat hampurilaiset, mutta tarjolla on myös ribsejä ja salaatteja, oluita ja cocktaileja. Burgerivalikoima on laaja, ja monipuolisten uutuuksien lisäksi valikoimasta löytyy myös Roslundin klassinen Rosburger.

Lihat Bursan hampurilaisiin tulevat edelleen Roslundilta.
Lihat Bursan hampurilaisiin tulevat edelleen Roslundilta. Kuva: Bursa

Bursassa panostetaan selvästi laatuun ja uusi tulokas tulee kamppailemaan burgerikentällä samoista markkinoista muiden premium-burgereita tarjoavien ravintoloiden kanssa.

Karavanin tavoitteena on luoda Bursasta maanlaajuinen ketju. Loppuvuodesta Bursa laajentaa toimintaansa Mankkaalle Espooseen ja myös Kamppiin on suunnitteilla oma toimipisteensä.

Roslund jatkaa ravintolatoimintaansa edelleen Teurastamolla, jossa hampurilaisia myydään perinteikkään lihakaupan yhteydessä.

“Meidän pääasia on tuo lihatukku, keskitymme siihen”, kommentoi Teurastamon Roslundin ravintoloitsija Cisse Roslund.

Bursa, Hietalahden halli, Lönnrotinkatu 34.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi