Gran Delicato avaa Albertinkadulle viinibaarin

Kreikkalaisia viinejä ja pikkusyötävää – tykkäämme!

Gran Delicaton viinibaari tulee kahvilan kylkeen Albertinkadulle.
Gran Delicaton viinibaari tulee kahvilan kylkeen Albertinkadulle.

Ilouutisia Gran Delicaton ja kasvavan helsinkiläisen viinibaarikulttuurin ystäville! Palkittu ja rakastettu, vuonna 2001 perustettu Gran Delicato -kahvila avaa Kalevankadun kahvilapisteen kylkeen kreikkalaisen viinibaarin. Gran Delicato -kahviloita on kaksi: Kalevankadulla ja Fredrikinkadulla.

Gran Delicaton viinibaarin taustalla ovat kahviloiden omistajat ja osakkaat Kostas Barbunakis ja Dimitrios Himonas. Heidän mukaansa viinibaarista tulee puhtaammin kreikkalainen paikka – Gran Delicatot sen sijaan ovat laajemmin välimerellisiä tyyliltään. Himonas kertoo, ettei paikalle ole vielä nimeä, eikä sitä välttämättä edes tule. Toistaiseksi ainakin siitä puhutaan nimellä Gran Delicaton viinibaari.

Viinibaarin aikataulu on vielä auki remontti-, rekrytointi- ja byrokratiasyistä johtuen, mutta saattaa olla, että paikka saadaan auki vielä tämän vuoden puolella. Baari saa Albertinkadulle oman sisäänkäynnin kadun kulmassa sijaitsevan Gran Delicaton viereen.

Kreikkalaisten viinien lisäksi tarjolle tulee pientä kreikkalaista meze-tyyppistä syötävää, niin kylmiä kuin lämpimiäkin ruokia.

Emme malta odottaa!

Kommentoi juttua