Hankkiudu järjestyksenvalvojaksi Summer Upin siivellä

Kurssi lunastetaan parin päivän työharjoittelulla Lahdessa järjestettävillä festareilla.

Järjestyksenvalvojien hankkiminen on usein kynnyskysymys omia festareita pohtiville. Lahden Mukkulan rannassa järjestettävä urbaanin musiikin festivaali Summer Up hankkii omat valvojansa kouluttamalla lauman ihmisiä, jotka lunastavat koulutuksensa parin päivän valvonnalla festareilla.

”Järjestyksenvalvojan peruskurssi on nuorelle usein iso taloudellinen sijoitus eikä se itsessään takaa työllistymistä, sillä työnantajat arvostavat lisäksi työkokemusta. On mielestäni hienoa, että Summer Up haluaa koulutuksellaan antaa nuorille nämä molemmat. Lukuisat viime keväänä samaisen kurssin suorittaneista nuorista ovat jo löytäneet alan töitä”, toteaa koulutuksesta vastaavan turvallisuuspalvelu Total Sec Oy:n Miko Linnavirta.

Kurssin voi suorittaa kahden perättäisen viikonlopun tai kuuden arki-illan aikana. Ensimmäinen kurssi alkaa lauantaina 9. marraskuuta ja toinen maanantaina 18. marraskuuta.

Summer Up on noussut 11 vuodessa suurten festareiden joukkoon, sillä bilettäjiä löytää Mukkulaan yli 30 000. Festarin kasvaessa myös tarve järkkäreille on kasvanut jatkuvasti. Viime kesää varten festari koulutti yhteensä 80 ihmistä, tänä vuonna 100.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi