Harbour Tap & Tasten olutvalikoima yllättää laajuudellaan

Kalasataman Capellanaukiolle avautunut Harbour Tap & Taste on ruokaravintola, joka panostaa vahvasti myös laajaan olutvalikoimaan.

Yli puolet hanapaikoista on varattu pienpanimo-oluille.
Yli puolet hanapaikoista on varattu pienpanimo-oluille. Kuva: Harbour Tap & Taste

“Nimi Harbour Tap & Taste tulee siitä, että meillä on 12-nokkainen oluthana, jossa on aina seitsemän craft-olutta, jotka vaihtuvat vähintään viikoittain”, kertoo Eila Sepponen, joka pyörittää ravintolaa yhdessä miehensä Bobby Sepposen kanssa.

Tuusulalaiselle Coolhead-panimolle on omistettu kaksi hanaa, muissa vaihtelevat kotimaiset ja ulkomaiset pienpanimotuotteet.

“On myös vähän tasokkaampia rommeja ja viskejä sekä hyvä viinivalikoima, mutta hinnat on pidetty kohtuullisina. Talon viinipullon saa 25 eurolla.”

Pariskunnalla on jo entuudestaan kokemusta olutravintoloista, sillä kaupungin kolme Bar Broncoa ovat myös heidän omistuksessaan. Harbour Tap & Tasten konsepti on kuitenkin aivan erilainen.

“Tämä ei ole urheilubaari, vaan loungemainen kalasatamalaisten olohuone, mitä he tänne kaipasivatkin. Tänne voi tulla tekemään etätöitä ja ihan muuten vaan viihtymään ja nauttimaan hyvästä ruoasta ja tasokkaista juomista.”

Lounaalla on tarjolla rehtiä kotiruokaa: Päivittäin vaihtuvalta listalta löytyy aina yksi keitto, yksi kotiruoka-annos sekä yksi tuhdimpaan nälkään sopiva vaihtoehto, usein jokin burgeri.

Iltaisin menussa on salaatteja, burgereita ja wingsejä sekä aina listalta löytyvä lohikeitto. Yökyöpeleille on vielä oma listansa, jolta löytyy pientä purtavaa yönälkään.

Sijainti on ihanteellinen. Ikkunoista aukeaa joka suuntaan merinäköala Mustikkamaan sekä Isoisänsillan suuntaan.

“Meillä on Kalasataman paras sijainti. Sitten kun Capellanaukio valmistuu, meille tulee 54-paikkainen terassi”, Sepponen iloitsee.

Harbour Tap & Taste, Capellanaukio 1

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi