Maista Halloween Hietalahden hallissa – kokoa settisi muutaman euron annoksista ja anna musiikin viedä

Musaa & Maistelua Halloween Special parittaa rytmimusan ja maisteluannokset lauantaina.

Kuva: Zeferli / Fotolia

Hietalahden hallissa pääsee maistamaan lauantaina Halloweenin, kun Musaa & Maistelua -tapahtuman Halloween Special valtaa hallin lauantaina 3. marraskuuta.

Tarjolla on hallin mainioiden ravintoloiden tulkintoja Halloweeniin sopivista maisteluannoksista, We Love Helsingin DJ:den kaihoisia rytmejä, jotka vaihtuvat alkuillan fadosta ja tangosta loppuillan jazziin, rocksteadyyn ja kiihkeisiin samba- ja soul-rytmeihin.

“Musiikki sovitetaan mahdollisimman hyvin yhteen kauppahallissa tarjolla olevan ruuan kanssa. We Love Helsinki DJt toimivat illan musiikillisina sommeliereina ja korostavat musiikkivalinnoillaan makunautintoja”, tapahtuma hehkuttaa Facebook-sivuillaan.

Ruokavalikoimassa Bursa, Riian Silli, Fat Ramen, Tokyo Street, Super Bowl, Robert’s Coffee, Say Cheese, Petiscaria, Trattoria Corretto ja Le Marche tarjoilevat Halloween-herkkunsa, joiden hintahaarukka vaihtelee muutaman euron tapaksista kahdeksan euron burgereihin.

Musaa & Maistelua on onnistunut tuomaan eloa ja väriä Hietalahden halliin, joka on muuttunut vuosien varrella perinteisestä kauppahallista ravintoloiden keskittymäksi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi