Mene: Töölönlahden Kuutamouinti

Perinteikäs Kuutamouinti järjestetään jälleen kauniissa Töölönlahden kuutamomaisemassa, ikonisten rakennusten edustalla.

Kuva: Dsom / Fotolia

Kesä ei ole vielä täysin ohi, vaikka säät saattavatkin niin väittää. Uimapukuja ei kannata vielä pakata talvivarastoon, sillä tänä torstaina vietetään kirjaimellisesti kosteaa kesäyötä. Mikäpä muukaan on kyseessä kuin perinteikäs Kuutamouinti. Tämän vuoden Kuutamouinti on järjestykseltään jo 17. uintikerta.

Elokuinen Kuutamouinti järjestetään 18. elokuuta kello 20.30-22 välisenä aikana, jolloin uimarit pulahtavat virkistävään Töölönlahteen. Uintireitit kulkevat pääkaupungin monumentaalirakennusten edustalla ja ylettyvät kymmenestä metristä 500 metriin asti.

Uintitunnelmiin uimarit saattaa Stadin Juhlaorkesteri yhdessä kauniin Töölönlahden iltamaiseman kanssa. Ennen veteen pulahtamista kuullaan Suomen Ladun toiminnanjohtajan Eki Karlssonin ja apulaiskaupunginjohtajan Pekka Saurin terveiset. Myös Helsingin ympäristöjohtaja Esa Nikunen tervehtii uimareita ja kertoo, miten merivesiputki on vaikuttanut Töölönlahden veden laatuun.

Uinnin päätteeksi osallistujille jaetaan diplomit ulkoilmateatterissa. Pakkaa mukaan oma uimapuku ja pyyhe. Osallistuminen on maksutonta. Tapahtumaan ei voi osallistua päihtyneenä.

Töölönlahden Kuutamouinti 18. elokuuta kello 20.30-22, Töölönlahti. Ilmoittaudu uinnille ennakkoon.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi