Motelletista kuoriutui Pumpkin

Mölli Mäkisen mukaan Punavuoressa puhalletaan yhteen hiileen reviirikiistojen sijaan.

Ravintoloitsija Mikko "Mölli" Mäkinen roudaa toimittajan soittaessa fillareita rekvisiitaksi huomenna perjantaina ovensa avaavaan Pumpkin-yökerhoon. Valmistelut ovat loppusuoralla, ja avajaisillaksi odotetaan tupaa täyteen bilettäjiä.

Pumpkin on täysin päivitetty versio samalla paikalla, Annankatu 10:ssä, sijaitseesta Motelletista. Pumpkiniin osuvat hyvin asiasanat "kortteliyökerho" sekä "gay-ystävällinen heterobaari".

"Tarkoitus on olla ihan tavallinen kortteliyökerho, vähän mitä Motellet on ollutkin. Hommaa päivitetään, täällä on rempattu lattiasta kattoon, klubi on uusittu ja äänentoisto päivitetty korkealle tasolle", Mäkinen luettelee.

Parin viikon päästä Pumpkinissa on tarkoitus avata keittiö, jonka menusta vastaa Ysibaarin Niklas Engblom.

Klubin puoli on käynyt läpi rempan ja saanut uuden äänentoiston.
Klubin puoli on käynyt läpi rempan ja saanut uuden äänentoiston.

Mäkisen mukaan normaalisti yökerhon elinkaari kestää pari vuotta. Motellet jaksoi pystyssä yli neljä vuotta.

"Kilpailu on kovaa ja paikkoja on paljon. Uusia tulee ja vanhoja kaatuu. On pakko koittaa uudistua, jotta asiakkaat viihtyvät", Mäkinen pohtii.

"Tässä sijainnissa on käynyt oma porukkansa. Muun muassa paljon suomenruotsalaisia sekä niitä, jotka eivät tykkää ketjupaikoista", Mäkinen sanoo Pumpkinin lokaatiosta.

Yläkerran isot ikkunat tekevät paikasta päivisin valoisan.
Yläkerran isot ikkunat tekevät paikasta päivisin valoisan.

Punavuori on jo pitkään ollut trendikäiden baarien keskittymä. Onko kilpailu alueella veristä?

"Punavuoren mestat tukevat toisiaan, ja täällä puhalletaan yhteen hiileen. Esimerkiksi Kokomo, Beef ja Suola tässä ympärillä tukevat meidän toimintaa. Ollaan hyviä kavereita Sachan (Remling, We Got Beefin ravintoloitsija) ja muiden kanssa."

Aina ei yhteistyö suju ongelmitta. Tästä esimerkkinä Motelletin entisissä tiloissa vain pari kuukautta toiminut Shanghai Cowboy, joka siirtää toimintansa Adamsiin. Shanghai Cowboyn avajaisia Adamsissa vietetään myös perjantaina.

1 kommentti

Minä

2.5.2013 13:15

Selityksen makua. Tosiasia on että Mölli ei yllä ammattilainen tasolle ravintolatouhuissaan. Ei ammattitaito tule raflan nimiä vaihtelemalla. Möllille nauretaan kun äijä ei tajua missä on vika, mut muut tajuaa...yökerho on lähinnä räkälä,ei mikään laatumesta. Mutta niin kuin on isäntä, niin on paikkakin

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi