Name droppailun SM -kilpailussa retostellaan julkkistutuilla

Suomen parhaat nimentiputtelijat kohtaavat Siltasessa.

Löytyykö kaveripiiristäsi tyyppiä, joka jaksaa aina muistuttaa, että vaihtoi kerran Ikeassa sisustusvinkkejä PMMP:n Miran kanssa? Name droppailussa valttia ei ole se, tunteeko osallistuja oikeasti mainitsemansa henkilöt, vaan härskeimmät leveilyt ja surkeimmat kaveripiirit palkitaan.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty name droppailun SM-kilpailu saa jatkoa tulevana torstaina, kun kamppailu valtakunnan parhaimman nimentiputtelijan tittelistä käydään ravintola Siltasessa, Helsingin Kalliossa. Tuomaristossa istuvat tuttuun tapaan arvovaltaiset sanataiteilijat Harri Hertell ja Dxxxa D.

Kisan säännöt ovat yksinkertaiset: kullakin osanottajalla on 60 sekuntia aikaa vakuuttaa tuomaristo siitä, ketä kaikkia julkkiksia hän tuntee tai on tuntevinaan. Mukaan skabaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tuomaristo pisteyttää suorituksen ja antaa siitä palautetta Idols-henkisesti. Ilta huipentuu Suomen parhaimman droppaajan kruunaamiseen.

Name droppailun SM-kilpailut Siltasessa (Hämeentie 13B) torstaina 21.11. klo 21 alkaen. Vapaa pääsy. Lisää tietoa tapahtuman Facebook -sivuilta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi