Ravintoloiden äitienpäiväkassit 2021

Nyt on aika hemmotella äitejä! Listasimme äitienpäiväherkkuja kotiinkuljetuksella tai take awayna tarjoavat ravintolat.

Tähän listaan on koottu pääkaupunkiseudun ravintoloiden tarjoamia äitienpäivä-kasseja, joiden avulla juhlapäivän vietto sujuu taatusti herkullisissa tunnelmissa.

Lista päivittyy.

Espoo

Haikaranpesä

Espoolainen klassikkoravintola Haikaranpesä on luonut äitienpäivän kunniaksi herkullisen take away -menun, joka on saatavilla joko liha- tai kalaversiona. Kalamenu sisältää muun muassa lämmin- ja kylmäsavulohta, graavikaloja, skagenia ja muikkuja. Lihamenu sisältää muun muassa paahtopaistia, paahdettua ankanrintaa ja perunasalaattia. Mansikkakakku päättää molemmat menut.

Hinta: 49 €/hlö
Tilaukset viimeistään 30.4.2021. Nouto la 8.5.2021.
Lue lisää ja tilaa.
 

FatLizard

Ravintola FatLizardin take away -brunssi hemmottelee äitejä toinen toistaan maukkaimmilla herkuillaan. Brunssi pitää sisällään muun muassa skagenia, siianmätimoussea, grillattua kananpoikaa, parsasalaattia sekä feta-purjopiirasta. Brunssin päättää raparperipiirakka sekä suklainen naked cake -kakku.

Hinta: 42 €/henkilö (min. 2 hlö)
Tilaukset 8.5. Klo 12 mennessä. Nouto su 9.5. Klo 8.30-12.
Lue lisää ja tilaa.
 

Madison

Kauppakeskus Ainoassa sijaitseva Madison on loihtinut äideille kolmen ruokalajin take away -kassin, joka on pääruoan lämmitystä vaille valmis nautittavaksi. Kassi sisältää alkuun jokirapuskagen, vihreää perunasalaattia ja saaristolaisleipää. Pääruoakna nautitaan kevätkananpoikaa, salviavoita ja tuorepastaa. Aterian päättää mansikkakermakakku. Pääruoalle on saatavilla myös kasvisvaihtoehto.

Hinta: 25 €/hlö (min. 2 hlö)
Tilattavissa niin kauan kuin kasseja riittää. Nouto la 8.5.
Lue lisää ja tilaa.
 

Vantaa

Backas

Backaksen kartanon take away -kassin avulla hemmottelet äitiä neljän ruokalajin herkullisen menun muodossa, joka on lämmitystä ja esillelaittoa vaille valmis nautittavaksi. Alkuruokana nautitaan paahdettua kukkakaalia, muikunmätiä ja munakreemiä sekä maa-artisokkakeittoa ja omenaa. Haudutettu kuha vastaa pääruoasta, ja aterian päättää manteli-suklaatorttu. Lapsille (2-12 v.)  on saatavilla oma menu.

Hinta: 59 €/hlö, lapset 20 €/hlö
Nouto su 9.5 klo 10-12.
Lue lisää ja tilaa.
 

Zilla

Zillasta tilaat äitienpäivän viettoon runsaan Brunzzi-boksin, joka on saatavilla joko liha- tai kasvisversiona. Boksit pitävät sisällään laajan kattauksen erilaisia alkuruokia aina skagenista marinoituihin kasviksiin. Pääruoaksi voit valita joko lohta, karamellipossua tai karamellisoitua tofua. Jälkiruokana nautitaan mintulla ja kuohuviinillä marinoituja mansikoita sekä raparperipiirakkaa vaniljakastikkeen kera. Lapsille on saatavilla oma menu.

Hinta: 40 €/hlö (min. 2 hlö), hinta sisältää kotiinkuljetuksen
Tilaukset viimeistään 4.5. klo 15 mennessä. 8.5. klo 10-14.
Lue lisää ja tilaa.
 

Wandas

Wandasin suosittu äitienpäivän brunssikassi sisältää kolmen ruokalajin menun valintasi mukaan joko kananrinnalla tai naudan paahtopaistilla. Alkuruoaksi molemmissa menuissa nautitaan veriappelsiini-halloumisalaattia. Aterian päättää mustikkamurupiirakka ja vaniljavaahto.

Hinta: 60 €/ 2 hlö
Nouto pe 7.5 & la 8.5. Lisämaksusta saatavilla myös kuljetus.
Lue lisää ja tilaa.
 

Kahvitupa Laurentius

Kahvitupa Laurentiuksesta voit tilata äitienpäivän kunniaksi italialaisen brunssin take awayna. Brunssikassi sisältää leikkeleitä ja juustoja, focacciaa, pizzaa, tomaatti- mozzarella ja bresaola- parmesan- rucolasalaattia, talon lasagnea ja jälkkäriksi tiramisua tai panna cottaa. Lasagne saatavilla joko herkkutatti- tai lihaversiona.


Hinta: 25 €/ hlö
Nouto la 8.5. & su 9.5. Klo 12-15.
Lue lisää ja tilaa.
 

Helsinki

Magu

Suositusta vappuboksista tutun ravintola Magun seuraavan 'Be More Plant'- ruokaboksin teemana on äitienpäivä. Kahdelle henkilölle suunnitellusta boksista löydät kaiken, mitä tarvitset herkullisen brunssin toteuttamiseen. Biohajoavaan pakkkaukseen on kätketty muun muassa ruis- ja focacciatoasteja, kaurachiapuuroa, smoothieta, cashewricottaa, perunasalaattia, sahramirisottoa, parsaa ja triplasuklaaraakakakkua. Boksi toimii hyvin myös lahjana, koska mukaan tulee kukkakimppu ja kortti jossa lahjoittajan nimi.

Hinta: 74 €/ 2 hlö
Nouto su klo 11-15. Kuljetus pääkaupunkiseudulle lisämaksusta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Konstan Möljä

Konstan Möljän äitienpäiväkassin avulla loihdit äidille herkullisen brunssin kotiisi. Runsaan brunssimenun aloittaa alkupalalajitelma, joka pitää sisällään graavilohta, marinoituja sillejä, artisokkasalaattia, mummonkurkkuja, metsäsienisalaattia ja saaristolaisleipää. Alkukeittona toimii ihanan keväinen parsakeitto. Kassin pääruoan voit valita kahdesta vaihtoehdostaa, joita ovat lohimedaljongit tai hirvistroganoff. Menun kruunaa raparperiunelma.

Hinta: 55 €/ 2hlö, 105 €/ 4 hlö
Tilaukset 6.5. mennessä. Noudot la 8.5. ja su 9.5. Brunssikassin voi tilata myös suoraan kotiin Woltin kautta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Ravintola Töölö

Ravintola Töölö on luonut äitienpäivän kunniaksi upean kolmen ruokalajin menun, joka saa taatusti äidin suupielet hymyyn. Alkuruoaksi menu sisältää marinoitua parsaa, savustettua taimenta ja samppanjavinegrettea. Pääruoaksi tarjolla on kokonaisena grillattua häränfileetä karamellisoidun nauriin ja varhaiskaalin kera tarjoiltuna. Aterian päättää vadelma-suklaaleivos.

Hinta: 110 €/ 2hlö
Tilauksen to 6.5. klo 16 mennessä. Nouto 8.5. klo 12– 7 & su 9.5. Klo 9-11.
Lue lisää ja tilaa.
 

Perho

Jos oma jauhopeukalo on ruosteessa, Perhon leipomukset pelastavat tilanteen! Voit tilata ravintolasta äitienpäiväksi mahtavia suolaisia ja makeita herkkuja, kuten piirakkaa ilmakuivatulla kinkulla täytettynä, parsapiirakkaa, suklaamoussekakkua ja mansikka-kermakakkua.

Hinta: 4 hlö kakku 12 €, 2 palaa piirakkaa 4 €
Tilaukset 30.4. Mennessä. Nouto la 8.5 ruokarekasta ja ravintolasta.
Lue lisää ja tilaa.
 

Treffipub

Treffipub on luonut äitienpäivän kunniaksi runsaan take away -kassin, joka sisältää herkkuja kahden hengen tarpeisiin. Kassi sisältää muun muassa talon omaa focacciaa, erilaisia salaatteja, katkarapuskagenia, feta-pinaattipiirakkaa, savustettua lohta, paahdettua ankanrintaa, sekä pippuroitua häränpaistia. Jälkiruoakana nautitaan passion-pannacottaa.

Hinta: 65 €/ 2 hlö
Nouto la 8.5. & su 9.5. klo 10-16.
Lue lisää ja tilaa.
 

Penélope

Ravintola Penélopesta voit kotiisi mahtavan viiden ruokalajin äitienpäivä-menun, joka maistuu niin äideille kuin koko perheelle. Menun alkuruokina nautitaan Burrata-juustoa ja tomaattia, siika-äyriäischevichea ja grillattuja jättirapuja ja tillinachoja. Pääruokana herkutellaan savustetulla lohella, ja aterian päättää mansikkapavlova.

Hinta: 55 €/hlö (min. 2 hlö)
Nouto la 8.5. Klo 12-16 & su 9.5. Klo 10-14.
Lue lisää ja tilaa.
 

Espa Kokkikoulu

Ole  oman elämäsi huippukokki ja yllätä äiti maittavalla, esivalmistetulla aterialla. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan viimeistely ja nauttiminen. Kahdelle hengelle suunnitellun take away -menun avulla katat pöytään aluksi parsakeittoa pikkelöidyn ja grillatun parsan kera. Pääruokana nautitaan paistettua ankanrintaa, parsarisottoa ja paahdettua porkkanaa. Menun kruunaa maitosuklaapannacotta ja hillottu raparperi.

Hinta: 79 €/ 2hlö
Nouto pe 7.5 klo 12-18 ja la 8.5. klo 12-18
Lue lisää ja tilaa.
 

Muru

Murun äitienpäivä-kassi sisältää kahdelle henkilölle suunnitellun neljän ruokalajin menun, joka tarvitsee vain viimeistellä Murun keittiömestarin ohjeiden mukaisesti. Menu pitää sisällään alkuruoaksi parsaa ja endiiviä, pääruoaksi onfattua nieriää tai taimenta remouladekastikkeen ja varhaisperunoiden kera. Ennen aterian päättävää valkosuklaamoussea, raparperi-mansikkakompottia ja kardemumma-pähkinäcrumblea nautitaan välijuustoja.

Hinta: 99 €/ 2hlö
Toimitukset ja noudot 8.5. klo 12-16. >Toimitusalue Helsinki, Espoo ja Kauniainen.
Lue lisää ja tilaa.
 

Natura

Naturasta voit noutaa tai tilata kotiisi äitienpäivän herkullisen lounasmenun. Take away -menu pitää sisällään muun muassa cevichea Inarijärven siiasta, parsaa, keltajuurta, kotimaista lampaanmaitojuustoa ja rucola-pestoa, hernekeittoa ja mustaa tryffeliä, 72h haudutettua Perkkiön tilan BBQ possua ja rosmariinileipää ja hapatettua voita. Aterian päättää valkosuklaabrownie.

Hinta: 39 €/hlö (min. 2 hlö)
Nouto 9.5. Klo 10-11. Lisämaksusta saatavilla myös kotiinkuljetus.
Lue lisää ja tilaa.
 

Bruket Cafe

Jos haluat yllättää äidin jollain uudella ja erilaisella, valintasi on Bruket Cafen Afternoon tea -menu, joka sisältää kaiken tarvittavan hienostuneesta iltapäiväteestä nauttimiseen. Kahden erilaisen, kotona haudutettavan teen seurana nautitaan muun muassa kesäkurpitsa-cheddarskonsseja, vuohenjuusto-quichea, kylmäsavulohileipiä, mansikkarahkapiirakkaa ja suklaamacaronseja.

Hinta: 28 €/hlö
Nouto 8.5. Klo 11-14.
Lue lisää ja tilaa.
 

Mamma Rosa

Mamma Rossasta voit noutaa kotiisi kolmen ruokalajin äitienpäivä-menun, joka kruunaa taatusti tämän tärkeän päivän. Alkuun nautitaan alkupalalajitelma, jonka siirrytään valitsemaasi pääruokaan. Pääruokavaihtoehtoja on kolme; savustettua taimenta ja korvasienikastiketta, häränpihviä ja pippuri-sinappikastiketta tai parsa-parmesanrisottoa sitruuna-parsasalaatin kera tarjoiltuna. Aterian päättää mansikkatiramisu.

Hinta: 45€ /hlö
Nouto 9.5. Klo 11-16.
Lue lisää ja tilaa.
 

Story

Storyn keittiömestari Markus Hurskainen on suunnitelleet äitien kunniaksi keväisen menun, joka on pääruuan kuumennusta vaille tarjoiluvalmis. Äitienpäivän menu sisältää alkuun kolme erilaista annosta; lohta viherliemessä, karitsatartaria ja perunakeittoa. Pääruokana nautitaan haudutettua kuhaa sahramilabnehin kera tarjoiltuna. Menun kruunaa vihreällä kardemummalla maustettu raparperi, vaniljakeitto ja valkosuklaatuulihattu. Äitienpäivä-menu on saatavilla myös kasvisversiona.

Hinta: 50€/hlö (minimitilaus kahdelle.)
Tilaukset 4.5. klo 15 mennessä. Toimitukset pe 7.5 & la 8.5.
Lue lisää ja tilaa.
 

Oiva

Mitäpä jos juhlistaisit äitiä tilaamalla kotiin ravintola OIvan äitienpäivä-kassin, josta riittää syötävää 2-3 hengelle? Runsas kassi sisältää alkuun savulohimoussea, paahtopaisti-sieni-rucolasalaattia, parsa-salaattia sekä feta-kirsikkatomaattisalaattia. Pääruokana nautitaan ylikypsää härkää konjakkikermakastikkeessa. Menun päättää mikäs muukaan kuin suklaakakku.

Hinta: 59 €/kassi
Tilaukset to 6.5. klo 15 mennessä. Nouto 8.5. klo 10.30-17.
Lue lisää ja tilaa.

1 kommentti

Superruokailija

4.5.2021 13:03

Upeata, kun olette tehneet listauksen "Ravintoloiden äitienpäiväkassit 2021" - Kiitos!
Listaus oli nopeata käydä läpi ja yksinkertainen tapa hakea tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi