Ruokalähettiyritys Foodoralta uusi aluevaltaus: Tässäkö Suomen nopein verkkoruokakauppa?

Suomen suurin ruoan tilaus- ja toimituspalvelu Foodora lanseeraa oman verkkoruokakaupan, joka kilpailee ennen kaikkea nopeudellaan.

Kuva: Foodora

Foodora Market -nimisen kauppaketjun ensimmäinen myymälä avautuu Helsingin Pasilaan, ja sen valikoima sisältää kattavasti erilaisia kodissa tarvittavia tuotteita ruoka-aineista siivousvälineisiin. Kauppa kilpailee erityisesti nopeudella, sillä sen tavoite on toimittaa tuotteet kotiovelle noin puolen tunnin sisällä tilauksesta.

"Todella nopeasti kasvava trendi"

Foodora Suomen toimitusjohtaja Joonas Kuronen kertoo Suomen ruokaverkkokauppamarkkinalla olevan paljon kysyntää palvelulle, josta saa kattavan valikoiman tuotteita erittäin nopeasti toimitettuna.

“Kun ruokaostokset saapuvat kätevästi kotiovelle, vapautuu arjessa paljon aikaa muille asioille. Ruoan ostaminen verkosta on maailmalla todella nopeasti kasvava trendi, ja näemme että Suomessa on uusille palveluille vielä runsaasti kysyntää.“

Foodora Marketin valikoima sisältää ruokatarvikkeiden lisäksi myös kattavan valikoiman muita tuotteita, joita kodissa tarvitaan. Marketista voi tilata muun muassa siivoustarvikkeita, hygieniatuotteita ja kodin paperitavaroita.

“On tärkeää, että kuluttaja saa tärkeimmät kotona tarvittavat tuotteet samasta paikasta. Foodora Marketista voi ostaa kerralla useamman päivän ruokatarvikkeet, hedelmät ja leivät mukaan lukien. Mikäli lapsen vaipat tai vaikkapa hammastahna ovat päässeet kotona loppumaan, niin myös ne saa reilussa puolessa tunnissa toimitettuna kotiovelle,” Kuronen lisää.

Ruokakauppaverkosto laajenemassa myös muualle Suomeen

Foodora marketista on mahdollista ostaa tuotteita Foodoran tilaussovelluksen kautta. Kaikki tilaukset toimitetaan kotiinkuljetettuna, ja kuljetuksesta vastaavat Foodora-sovelluksella toimivat lähetit. Foodoran tavoitteena on laajentaa ruokakauppaverkostoa ensi vuoden aikana myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

“Haluamme tuoda tasokkaan ja nopean verkkoruokakaupan mahdollisimman monen suomalaisen saataville. Suomessa on monta potentiaalista kaupunkia, ja etsimme jo aktiivisesti tiloja pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. “

Kuljetusmaksu määräytyy toimitusalueen mukaan. Market sijaitsee Helsingin Pasilassa, ja toimitusalue ulottuu noin Eirasta Haagaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi