Ruuankuljetuspalvelu Foodora toimii nyt Espoossakin

Pyöräläheteistään tunnettu Foodora ottaa jälleen uuden askeleen eteenpäin.

Nopeasti kasvanut startup on alle vuodessa valloittanut jo neljä kaupunkia. Kevään aikana ateriantoimituspalvelu Foodora avasi palvelunsa Turussa ja Tampereella ja laajensi kuljetusalueitaan Helsingissä. Uusimpana vuorossa on Espoo. Startup vastaa laajentumisella espoolaisten toiveisiin saada Helsingissä erittäin suuren suosion saavuttanut palvelu myös Espooseen.

"Uskon, että palvelumme  helpottaa erityisesti lapsiperheiden arkea. Kotiin saa tilattua muutakin kuin pizzaa. Tarjoamme tietysti vaihtelua myös konttoreiden lounasravintoloihin", Foodoran Suomen toimitusjohtaja Ville Vasaramäki kertoo.

Foodora panostaa palvelussaan erityisesti laadukkaaseen ravintolavalikoimaan ja kuljetusten nopeuteen ja luotettavuuteen.

"Tavoitteemme on palvella mahdollisimman montaa suomalaista. Foodora tuo vaihtoehtoja arkeen ja juhlaan. Oli kyse illanvietosta ystävien kesken tai itsensä hemmottelusta vaikkapa sushilla, me olemme helppo ja nopea ratkaisu", Vasaramäki sanoo.

Palvelun kautta asiakas voi tilata ruokaa lempiravintoloistaan kotiin, työpaikalle tai käytännössä minne vaan. Älykkään algoritmin ja nopeiden lähettien ansiosta ruoka saapuu asiakkaalle noin puolessa tunnissa tilauksen tekemisestä.

Foodoran kasvuvauhti on ollut sykähdyttävää. Startupilla on 200 lähettiä, lähes 300 ravintolaa ja annoksia toimitetaan päivittäin tuhansia.

"Kuluvan vuoden aikana olemme entisestään monipuolistaneet tarjontaamme avaammalla esimerkiksi yrityksille räätälöidyn palvelun. Se on ainutlaatuinen Pohjoismaissa", kommentoi Vasaramäki.

Myös tästä näkökulmasta Espooseen laajentuminen oli loogista. Esimerkiksi Keilaniemen lounasvalikoima laajenee Foodoran myötä kertaheitolla. Yrityspalvelu mahdollistaa vaivattoman tilaamisen ja laskutuksen.

Foodoran kotiinkuljetuspalvelu toimii aluksi seuraavilla alueilla Espoossa: Otaniemi, Keilaniemi, Westend, Olari, Tapiola, Haukilahti, Matinkylä ja Niittykumpu.

3 kommenttia

le puski

8.5.2016 21:45

Miksei Espoon todellinen keskusta eli Leppävaara?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lepuxi

22.5.2016 23:35

Samaa mieltä!

Tie Dote

2.1.2017 02:02

Kuka tämän jutun kirjoitti? Vai kopioitiinko tiedote suoraan?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi