Saammeko esitellä, tässä tulee Siiwege – Tampereella suunnitellut vegaaniset wingsit Siipiweikkojen myyntiin

Siiweggeet tulevat myyntiin 4.–7. helmikuuta ja myöhemmin pysyvästi valikoimaan.

Kuva: Siipiweikot Tampere

Vegem ja Siipiweikot löivät jokin aika sitten viisaat tamperelaiset päänsä yhteen tarkoituksena kehittää vegaaneille sopiva versio kanansiivistä. Seitaniin erikoistuneen Vegemin kehitystyön tuloksena syntyi Siiweggeet, joista tarjoillaan ensipuraisu yleisölle Siipiweikot-ravintoloissa Tampereella, Helsingissä, Isossa Omenassa ja Tikkurilassa 4.–7. helmikuuta.

Vaikka kyseessä on toistaiseksi testierä, lupaillaan vegesiipiä vakituiseen myyntiin myöhemmin.

Seitan-kebabia ja vegaanisia makkaroita valmistava Vegem on tehnyt muitakin kekseliäitä kokeiluita, kuten SYÖ!-viikoilla jokin aika sitten mukana ollut ravintola Plevnan vegeschnitzel, joka ei hävinnyt lainkaan vertailussa perinteiselle lihalla varustetulle schnitzel-leikkeelle.

Vegem kertoi myös, että heidän toisesta uutuustuotteesta, vegaanisesta nakista nimeltään Snakki, on lähtenyt ensierät tamperelaisille kaupoille.

Tampereelta suomalaisen siipikulttuurin kärkipaikoille kiilannut Siipiweikot kertoi hetki sitten tilojen käyneen Tampereella ahtaaksi ja että ravintola avaa toisen toimipaikan Tampellaan. Tampereen lisäksi Siipiweikot löytyy Helsingistä Mikonkadulta sekä Vantaalta Tikkurilasta ja Espoon Isosta Omensta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi