Saunaravintola Kuuma – Nautiskelijoiden keidas Tampereella

Suomen saunapääkaupungiksi julistettu Tampere saa arvoisensa maamerkin, kun Saunaravintola Kuuma avaa ovensa löylyttelijöille.

Suomen saunapääkaupunkiin avataan hulppea saunaravintola.
Suomen saunapääkaupunkiin avataan hulppea saunaravintola. Kuva: Kuuma / Sinebrychoff

Kaksikerroksinen Saunaravintola Kuuma avaa pian ovensa kylpijöille. Kahdella saunalla, pulahtamisaltaalla, kahvila-ravintolalla ja kahdella terassilla varustettu saunakompleksi valmistuu kuin tilauksesta Laukontorin rantaan, kun Tampere on vasta julistettu Suomen saunapääkaupungiksi.

Saunoista toinen on perinteinen puulämmitteinen sauna, toinen moderni versio savusaunasta. Löylyistä voi pulahtaa suoraan Pyhäjärvestä rajattuun pulahtamisaltaaseen.

”Saunaravintola Kuuma sijaitsee paitsi keskellä kaupungin keskustaa myös veden äärellä. Saunominen yhdistettynä herkulliseen ruokaan, juomaan ja upeaan miljööseen tekevät siitä yhden korkeatasoisimman saunakokonaisuuden Suomessa. Meillä voi tuntea olevansa kuin lomalla, myös keskellä arkea”, kuvailee Kuuman käytännön toiminnasta vastaava osakas Ville Iivonen Lumo Laukontori Oy:stä.

Kuuman ravintolan tarjonnasta vastaavat keittiömestari Eero Mäkelä sekä tv-kokkina tutuksi tullut Sara La Fountain. Sesonkien mukaan vaihtuva ruokalista on suunniteltu sosiaalisen syömisen ympärille, jonka keskiössä ovat jaettavat annokset, modernit burgerit, keitot ja raikkaat salaatit.

Myös saunaolut on nostettu saunaravintolassa arvoiseensa rooliin. Sinebrychoffin Beverage Ambassador Joonas Ylänne on laatinut Kuuman ruokien kanssa yhteensopivat olutsuositukset.

Kuumasta pääsee pulahtamaan myös uimaan.
Kuumasta pääsee pulahtamaan myös uimaan. Kuva: Saunaravintola Kuuma

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi